• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    _TOM: trošku nabrousit lokty ne ? přišlapnutíčko pohorkou je taky féér se to nějak musej naučit že stát v cestě se nevyplácí ...
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    _TOM: Dost na tom, že už autobusák občas otevře i přední dveře.
    _TOM
    _TOM --- ---
    V Liberci je zavedený zajímavý zvyk. Ti, kdo chtějí nastoupit do autobusu zablokují výstup a vystupujícím nechají jen úzký průchod. V jiných městech už si všimli, že jsou tím sami proti sobě, v LB máme ale ještě v té věci jisté rezervy.
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    ACHERON: nerikej mi franta!
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    ZICHY: netuším, ale doteď jsem myslel, že to je specialita Liberce, protože i když to je všude v ČR průser, tak se mi zatím nikde jinde nestalo, že by na mě řidiči při zipování troubili, najížděli a blokovali zipování tím, že si schválně stoupnou doprostřed, aby nikdo nemohl projet (to posledni byl nějakej heorickej franta s dobitou dodávkou)
    RSZ
    RSZ --- ---
    Kamenického a Riegerova stezka, Semily-Spálov, listí už padá a začínají tam být hezký výhledy:

YORICK
    YORICK --- ---
    Eier ueber alles
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    DOCENT: Deutschlandpartyhardgesetzschaft
    RSZ
    RSZ --- ---
    DOCENT: dík seš hodnej, neznal jsem, navrhuji okamžitě uzavřít hranice s Německem a Rakouskem a výplach smyslových orgánů elektrolytem z autobaterky
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    To je ta kára co pouští ptačí tanec? https://www.youtube.com/watch?v=iPL6jXVcY98
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    GECKO: jezdi i na ceskolipsko.. jsem stejne postizenej.. dneska jsem byl zrovna na navsteve u mamy po nejaky dobe a slysel jsem ty kriply asi po 4 letech.. hned se mi votevrela rybicka v kapse!
    GECKO
    GECKO --- ---
    GECKO: ha... ted mi jeste zena rika, ze jsem v tom zapomnel ".....zarucene cerstve....." uprostred... horsi nez family frost
    GECKO
    GECKO --- ---
    EWUSHA: tak k hokejce jezdili pravidelne tusim v sobotu dopoledne.... jeste ted po peti ketech slusim ten ahrobni hlas z amplionu, co deklamuje "prodavame cerstva vejce a zamiony....... kupte si je id nas a pochutnate si" pocitam, ze jezdi po celym meste...
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Prej probíhá v ulici Sosnová občas prodej vajec z auta. Nevíte někdo něco bližšího?
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    EWUSHA: Tak to příští týden vyzkoušíme...
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    BEBERA: Já myslím, že tam nikdo nechodí. i s ohledem k tomu, že jsou na prodej a mají se vracet dotace, bo co :-)

JESTEDMAN: hovno tunel! zlatej důl... :-D
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    SUIOR: Blanka je bezva.o) i pro cestu do Modřan... Fakt super...
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    ZICHY: Zeptej se Gecka, má v tom jasno.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Fanoušci zipování se mají na co těšit :)

Tunelu skrz Liberec chybí bezpečnostní prvky, musí se rekonstruovat - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/...elu-v-liberci-0sg-/liberec-zpravy.aspx?c=A151023_083359_liberec-zpravy_tm
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    ZICHY: no chyba je v tý ikee, protože každej normální člověk jede v pátek ráno od Žabáka do práce. Do ikey se jezdí v neděli!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam