• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    GRYFY: Kruci... To mohlo bejt bezvadný, škoda, že jsem si toho nevšim...
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    dneska v azylu rock'n'roll z Mexika
    Degeneración (Live Session) | La Trola
    https://www.youtube.com/watch?v=5Uwsi4l7x5g
    RSZ
    RSZ --- ---
    btw a už jste potkali toho chlapíka co jezdí tranzitem, vždycky mu tam hrozně nahlas hraje nějakej metloš nebo hardrock ala deep purple? Jezdí tu už roky, jen si nepamatuju jaká firma. Mánička po ramena, čelenka, kraťasy.. úplně jako otto:

MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    CDR: Tak sis vzal dovolenou a cekas od sedmi pred barakem?
    CDR
    CDR --- ---
    tyve, mě nestrašte. Včera jsem objednal lcd do notesu a potřebuju ho urgentně. PPL ho veze .)
    GOG23
    GOG23 --- ---
    nejlepší sou stejně pohřebáci od UPS
    RSZ
    RSZ --- ---
    DOCENT: díky, arbitr jako ty nám tu chyběl, tohle je tedy zakázané téma, můžuliseponíženězeptat?
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    Nám do firmy to vozí DPD, PPL, ČP i Geis normálně, dorazí, nemáme zrovna kartu ani peníze tak dorazí znovu, furt nemáme tak si je pak chytnem přes mobil, někde poćkají a je to. Nebo to urgujem že to fakt spěchá a pak to necháme válet u nich na depu týden. Počítám že tu mají svoje auditko kde nadávají na zákazníky.
    KOJB
    KOJB --- ---
    HAWKEYE: Pravdu díš ;)
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    KOJB: český model: nesnášíš lidi? Jdi dělat do služeb:)
    RSZ: k nám jezdí furt jenom pan "lístečkář":)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    DPD mi před Vánoci dovezlo krabici konzerv pro kočky v takovým stavu, že krabice připomínala spíš pytel záplatovanej izolačkou. A Nedávno mi PPL doručovalo balík přes tejden. Poslední dobou si radši nechávám posílat balíky poštou, pošťák ví, u kterých sousedů mi to může nechat a je schopnej zavolat.

Mimochodem, už zase budou nějaký volby, znamená to, že se bude zase otevírat kavárna Pošta? :)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    ale zas má DPDečák plus, vynesl mi nákup až do 2. patra (bez výtahu) já bych už v 5. měsíci tu krabici drogerie neutáhla:O(

Ale na služby iTesco to nemá.o)))) Sice taky volal, zda může přijet dříve, ale když jsem mu řekla, že fakt ne. Respektoval to. A nákup vždy vynesou až před dveře bytu a jsou velmi ochotní (na to, že si cíleně objednávám ty těžší věci, abych se s tím netahala sama.o))))
    KOJB
    KOJB --- ---
    Spíš celkově je jednání a servis těch dopravek otřesná zkušenost. Za to že si je člověk zaplatí, aby mu dovezli zásilku a oni se do telefonu, nebo i na depu chovaj jak ultra kokoti, který si myslej, že když maj tvoji zásilku, tak si s tebou můžou vytřít prdel... To Česká pošta mě poslední dobou začíná mile překvapovat... A jak píše RSZ: to už je co říct.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    A to nic není ještě proti DPD... Byla jsem svědkem hovoru, kdy doktorovi přivezli balíček domů, on byl v práci (nemocnice) a požádal slušně, zda by mu to nemohli hodit na Husovku, prý ne...

To, že si objednám dovoz a píšu, že jsem k zastižení v odpoledních hodinách a oni mi volají, že jsou před barákem v deset ráno... tak je pošlu někam, že jsem žádala o přeložení času... No alespoň dojel odpoledne...
    RSZ
    RSZ --- ---
    KRYSPIN: průser je že pohyb lidí u ppl je velkej, a každou chvíli se tam někdo zaučuje, tuhle jsem jednomu debilovi musel prohledat auto abych našel svůj balíček, kterej vozil tři dny.
    To pošťák (ne doručovatelka, ten pošťák v dodávce) k nám jezdí stejnej už asi 5let, zná nás, zná lidi okolo, sám navrhne kde to nechá, a normálně mluví, zatímco někteří kluci z ppl jen mručej nebo vrčej..
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    zdar!
    kam si mám zajít zkopírovat nějaký dokumenty levně prosím? Univerzita na husovce, kdyz uz tam budu?
    Dík
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    ERVIN: o PPL mi ani nemluv, pred relativně nedávnem totální pruda, kdy jsem z nich pres tyden mamila balík, tehdy jeste zima a v balíku barva, která nesmí projít mrazem, jinak je na vyhození; minuly tyden jim volám na infolinku, ze ve středu nebudu na adrese k zastižení a ze tedy prosím o posun dodání na ctvrtek, "OK, mate to změněno na ctvrtek", načež mi ve středu rano prijde sms, ze mi balík vezou, takze znova volání, ze nebudu k zastižení, at mi to přivezou az ve ctvrtek, jak jsem si to uz u nich přece preobjednala - co dodat?
    KRYSPIN
    KRYSPIN --- ---
    Bohužel je to opět o lidech. K nám zase jezdí típek co volá ráno a pak 10 minut před příjezdem. Zatím jsem neměl špatnou zkušenost. Je to teda oblast Vesec.
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    ERVIN: mám naprosto stejnou zkušenost. nehledě na to, že když jsem řekla, že jsem doma do 10min, tak mě rovnou odpálil s tím, že tam čekat nebude a že si to mám vyzvednout u nich. také už raději volím poštu, zásilkovnu nebo úloženku
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    ERVIN: liberecké depo>průmyslová zóna sever≥8 dní. Kdo je víc?
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    WYMA: Sedmá ráno až tolik neva... ale že na něj jak idiot celej den čekám a on mi pak tvrdí, že mi volal...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam