• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    RSZ: souhlasím, viditelnost palce u nohou převyšuje hloubku pasu, což je na náš rybník velmi dobré. Bufet zatím překvapivě jakžtakž ustává výdej piv a fronty jsou tudíž snesitelnější.

Všeobecně to je však ostuda, město na to sere, politický body se líp honěj na lesáku, asi
    RSZ
    RSZ --- ---
    což mi připomíná hlášení o stavu vodních ploch: lbc přehrada, pokud se nekoupete na pláži (cikáňatama zvířenej bordel) tak zatím výborná, voda čistá, nesmradlavá
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    ACHERON: Nedával ti Koleník číslo na dceru? Kdyžtak napiš
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    ERVIN: díky moc, to by bylo super, nedostal jsem reakci od JAPprojekt (kteří vypadají na první pohled docela sympaticky), unirelaxu/novotnému jsem se nedovolal, dostal jsem typ na ing. Křeneka, ale ten nemá na netu nikde kontakt...
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    ACHERON: Dostupnost profesistů je v poslední době strašná bída. Legislativa vyžaduje projekt na kdejakej prd a levný hypotéky způsobily, že v projekci opravdu nikdo neví, kam dřív skočit. Zejtra v práci zkusim mrknout na nějaký další dopraváky.
    KRYSPIN
    KRYSPIN --- ---
    ACHERON: zkoušel jsi unirelax? Ing. Radovan Novotný? +420602433611
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    ERVIN: AQUALOCO: tak oba že to v blízké době nezvládnou, tak jsem zkusil pomocí strejdy googla asi pět dalších dopravních inženýrů z liberce a buď nemám atraktivní problém nebo nevim :)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    JONAS3: LoL co čekáš od korálková ...
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    JONAS3: Já s těmi stránkami také problém nemám.o) Ale já se osobně považuji za člověka, který umí hledat všude.o)
    CDR
    CDR --- ---
    naskládal jsem dlouhý řetězec adjektiv a nahodilých slov. Škoda, že se to nerýmuje, prodal bych to Krajčovi.
    Nicméně ta událost za to stojí :)

Argonaut zapadlých suburbií, urbanonaut industriálních komplexů...
    Tichý a nesmělý glosátor úpadku a zmaru, ve kterém dokáže najít nebývalý půvab a melancholickou zasněnou krásu.
    Dokumentátor dekadentní výstřednosti plesnivých stěn, zkroucených papundeklů, nabobtnalých šanonů a vyschlých mýdel v drolivých silonových síťkách.
    Kronikář orezlých textilních stavů, trubadůr leštěného červeného mramoru v pozadí loupajícího se dřevěného ostění...
    To je Saon a jeho vernisáž ve Výzkumák.
    Kdo nezajde, prohloupí. Ještě na to máš měsíc!
    Dlouho mě nic tak hluboko a niterně nezasáhlo.
    Jasný fetiš na padlou Textilanu included.
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    JONAS3: A stránky ministerstva dopravy jste už viděli? Kontakty na kohokoliv naprosto nedohledatelné, takže když se chce někdo na něco zeptat, tak musí přes spojovatelku a zeptat se jí, kam se obrátit :-)
    Já osobně jsem se stránkami Jbc neměla problém. Asi to bude tím, že už tu v Opičích horách pár let bydlím :-D
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    ERVIN: počkej, to už měli dát do ústavy, to to tam ještě není? zasraná opičí lobby
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    JONAS3: A ještě prosimtě všude nezapomeň napsat, že za to můžou jablonečáci. :-D
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    JONAS3: mám pocit, že když jsem byl na škole, tak byl internet sotva zapojen ;)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ERVIN: 1) To, že mají děsné stránky i jiné magistráty, ten v Jablonci neomlouvá.
    2) Nenapsal jsem, že jsem informaci nenašel - nauč se číst a nepodsouvej mi něco, co jsem nenapsal, abys mě pak na tom mohl mistrovat jak mistr světa ve vyhledávání, a na základě Tvého chybného úsudku dělat ze mě debila. Našel jsem jí a to i za pomocí vyhledávání (sic!). Napsal jsem pouze, že je to nepřehledné a ne moc user friendly a musíš vynaložit víc úsilí, než bych čekal.
    3) A víš, co si z toho odnesu? Že návrh další aplikace, co udělám, můžu odfláknout a když mi bude někdo nadávat, že se v tom nevyzná, tak ho odkážu na google.
    EDASX
    EDASX --- ---
    zda se ze tuhle práci by mohli dobře zastoupit stroje
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    JONAS3: Nevim, co tak děsně zapleklitýho jsi hledal, ale vzhledem k tomu, že celkem často dohledávám na stránách magstrátů různých měst vím, že to není jen případ Jablonce. To že sis neuměl poradit s vyhledáváním na internetu, jdeš se sem vyplakat, jaký jsi vlastně vemeno a ještě na to navlíkneš vtip, jak ze školky... cmon.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    AQUALOCO: A ty taky neumíš využívat rozšířené vyhledávání google? Pche.... ;) Co nás na té VŠ učili.
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    JONAS3: mám obdobnou zkušenost, je to hrozný dílo!
    N_I
    N_I --- ---
    kdyby mel nekdo chut na davku poradny kultury odjinud...vrele doporucuju...vylet za hranice lidskeho vnimani...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam