• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    JONAS3: Tohle je tam už pár týdnů. Pěkně ráno kolona od lokomotivy na šalďák, odpoledne kolona od lokomotivy k textilaně :)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    RSZ: Ty woe tohle už se dostalo i do našeho klacíkova ? Aby to nezklidnily tak že v tom městě už nikdo žít nebude chtít !
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: není to nějaké zklidňováni dopravy od
    Změny?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Dopravní info pro buržousty, co jezdí autem do prace: na křižovatce u textilany nejdou semafory, na Jablonecké stojí kolona až na Šalďák.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    SHERIMOON: Třeba tím chce říct, že je se jmenuje Ily, stejně jako její maminka.
    SHERIMOON
    SHERIMOON --- ---
    tvl, semilama bych se moc nechlubila

IMG 20170912 112615
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: už na to seru a jezdím skrz stavbu (kdyztak jsem připravený tvrdit že jedu z oazy-jsou hned vedle)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Nemáte někdo bližší info k té "megastavbě" na horákovce? Stále se kope, stále vyhrabána jedna díra, postup tam není vidět žádný, do toho jsem našel na webu města, že rekonstrukce povrchu se posunuje na březen 2018. To jako bude uzavřené celou zimu?

Komunikace Dr. Milady Horákové, úsek ul. Čechova – U Potůčku – Bezpečná doprava v Liberci
    http://www.bezpecnadoprava.liberec.cz/...11/komunikace-dr-milady-horakove-usek-ul-cechova-u-potucku/
    RSZ
    RSZ --- ---
    Dobrý den, dokud si neschválíme interní předpis, máte s optickým kabelem smůlu.. no cive

EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    JONAS3: ta díra mi přišla velká i u kostela, málem sem se tak zasekla
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Já tuhle jela po x letech vlakem z opičárny do podrvaťáku a s kočárem a musím potvrdit, že dál od podvraťáku je to už zapomenutá země. Je sice hezké, že všechny dobytčáky, co jezdí na jbc jsou bezbariérové, ale poslední nástupiště, které tomu vyhovuje je zrovna v podvraťáku. V Proseči a u Brandla jaksi chybí a jeden musí tu výšku do vlaku nějak překonat. Asi proto jsou ty zástávky aj na znamení, aby tam moc lidí nenastupovalo a nevystupovalo. Skoro se divím, že je už nezrušili zcela.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    GECKO: Dík.
    Jen k tomu "taková tragedie to není". Nesouhlasím. Mluvil jsem o zrekonstruované trati do Vratislavic, a jelikož bydlím u lékárny a nyní jezdíme s kočárkem, tak mohu potvrdit, že to tragédie je. Opravdu výstup s kočárkem je děs, a když k tomu mám ještě i 2 malé kluky, 4 a 6 let, tak je to bojovka. Ten mladší si na tu díru moc netroufá, starší ji začal skákat teprve nedávno.
    Za tohle by zasloužil projektant každý den vyfackovat.
    GECKO
    GECKO --- ---
    JONAS3: No... na k=reportu probehlo vyjadreni v tom smyslu, ze to je kvuli prujezdnimu profilu trati mezi Lomem a Rudou.. ono to, ze jsou jinak koleje na tom prejezdu je jen drobnost ale i prazce na trati od Lomu na Rudu jsou tak, že presah na presazeni koleje na normalni rozchod je venku. Osobne mi to vysvetleni prijde ponekud kostrbate. Mj. to znamena, ze pri zmene rozchodu se bude muset hzbat s kolejovymi poli dole u Lomu do strany, protoze na nove trati pres textilanu je ta splitka dovnitr jako jinde ve meste a tim padem se to pak U Lomu nepotkava...

Co se tyce nastupni hrany, yase takova tragedie to neni no.. a mj u zastavek od Fugnerky do Lidaku se to o prazdninach upravovalo, takze tam je tramvaj na normalnim rozchodu u hrany ostruvku, ale uz tam nelze dojet s sirokyma metrovkama (T3 n 1000mm, T2 18 a 19 co jsou na metru... ty uz k lidakum nemuzou) lze tam jen jen s historickyma dvounapravovyma tramvajema na metru, ty jsou uzsi...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    GECKO: Ještě se k tomu vrátím. Vím, že jsme se tu o tom kdysi pohádali, ale...
    Už někdo rozumně vysvětlil, proč je ta splitka od Lomu jinak než v centru, na vnější straně?
    Už když se to dělalo, jsem říkal, že je to pitomost, kterou nechápu. Teď to mám potvrzené z praxe, protože i nástup a výstup s kočárkem z nízkopodlažní tramvaje je docela boj - ta díra mezi tramvají a nástupištěm je obrovská.
    ANS
    ANS --- ---
    ja Prosec vnimam jako bohem zapomenutou zonu, kde bych zil jedine za trest .)
    CDR
    CDR --- ---
    vždy jsem Proseč vnímal už jako předměstí Liberce.
    Ostatně, Jablonec se k Proseči moc nemá, což dokazuje i vyústění povodňové štoly z přehrady. Stačí stoletá voa a kus Proseče i s Vratislavicemi bude eliminován .)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    RSZ: že by jsme začaly z Korálkáčů dělat lidi ?
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    RSZ: mazec taky třeba je, že dole na Proseči nemaj lidi v roce 2017 ani vodovodní řád, o kanalizaci nemluvě...hold opičí hory...na mé dotazy, proč nejsou schopni toto obstarat z ESF mi nikdo kloudně neodpověděl (neumí to)... (krom Pelty teda:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam