• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    WYMA
    WYMA --- ---
    Já to teda tolik nesleduju, ale Korytář tady poslední roky nešéfuje, ne?
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    RSZ: dale na koupalisti neni kanalizace - WC / zumpa neni resena
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    tak jako politická agitka dobrý, volte nás, udělali jsme koupaliště, který jste chtěli a pokud nás zvolíte i tentokrát, tak seženeme dotaci z EU a bazén možná i napustíme :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    MRDAC_BEDEN: právě vím že když je horké suché léto, tzn nejvíc koupajicich, tak potůček skoro neteče (jako loni nebo předloni)
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    RSZ: na me to bohuzel pusobi, ze si Korytar vsiml, ze za 3 roky u koryta zvladl vysadit narcisy v centru a ted se snazi rychle neco udelat.
    Z verejneho projednavani:
    - nemaji zadnou analyzu od vodospravniho uradu
    - nemaji zadnou predstavu kdo a jak to bude provozovat

Ve studii / projektu, ktery jsme si nechali udelat my (TJ Dukla Liberec) se pocitalo se zmensenim koupaliste na polovicni objem, obnovenim privodu elektriny a vybudovanim vrtu. Podle nazoru architekta, ktery delal i koupaliste v Katerinkach stavajici potucek nestaci.
    RSZ
    RSZ --- ---
    WYMA: to šlo rychle
    ale btw. říkalo se, že koupaliště se zavíralo kvůli vodě (nedostatek -> špatná kvalita), to byl kec, nebo s tou vodou něco udělají?
    Jestli se to někde probíralo tak se omlouvám, nesledoval jsem to.
    WYMA
    WYMA --- ---
    Abychom jenom nenadávali. Tady to vypadá nadějně:

Koupaliště má novou vanu za pět milionů, plavce přivítá příští rok - iDNES.cz
    https://liberec.idnes.cz/...ana-plavci-di6-/liberec-zpravy.aspx?c=A170912_153958_liberec-zpravy_jape
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    JONAS3: Tohle je tam už pár týdnů. Pěkně ráno kolona od lokomotivy na šalďák, odpoledne kolona od lokomotivy k textilaně :)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    RSZ: Ty woe tohle už se dostalo i do našeho klacíkova ? Aby to nezklidnily tak že v tom městě už nikdo žít nebude chtít !
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: není to nějaké zklidňováni dopravy od
    Změny?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Dopravní info pro buržousty, co jezdí autem do prace: na křižovatce u textilany nejdou semafory, na Jablonecké stojí kolona až na Šalďák.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    SHERIMOON: Třeba tím chce říct, že je se jmenuje Ily, stejně jako její maminka.
    SHERIMOON
    SHERIMOON --- ---
    tvl, semilama bych se moc nechlubila

IMG 20170912 112615
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: už na to seru a jezdím skrz stavbu (kdyztak jsem připravený tvrdit že jedu z oazy-jsou hned vedle)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Nemáte někdo bližší info k té "megastavbě" na horákovce? Stále se kope, stále vyhrabána jedna díra, postup tam není vidět žádný, do toho jsem našel na webu města, že rekonstrukce povrchu se posunuje na březen 2018. To jako bude uzavřené celou zimu?

Komunikace Dr. Milady Horákové, úsek ul. Čechova – U Potůčku – Bezpečná doprava v Liberci
    http://www.bezpecnadoprava.liberec.cz/...11/komunikace-dr-milady-horakove-usek-ul-cechova-u-potucku/
    RSZ
    RSZ --- ---
    Dobrý den, dokud si neschválíme interní předpis, máte s optickým kabelem smůlu.. no cive

EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    JONAS3: ta díra mi přišla velká i u kostela, málem sem se tak zasekla
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Já tuhle jela po x letech vlakem z opičárny do podrvaťáku a s kočárem a musím potvrdit, že dál od podvraťáku je to už zapomenutá země. Je sice hezké, že všechny dobytčáky, co jezdí na jbc jsou bezbariérové, ale poslední nástupiště, které tomu vyhovuje je zrovna v podvraťáku. V Proseči a u Brandla jaksi chybí a jeden musí tu výšku do vlaku nějak překonat. Asi proto jsou ty zástávky aj na znamení, aby tam moc lidí nenastupovalo a nevystupovalo. Skoro se divím, že je už nezrušili zcela.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam