• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: btw a co vítězná? ráno (7:45) tam nikdo nemaká, odpoledne (17:00) tam taky nikdo nemaká.. technologická přestávka?
    Já teda mezitím zjistil, že se bez Vítězné dá žít (až na trochu odpoledního psycha nahoře v klostermance) a je docela fajn jít od lázní nahoru prostředkem ulice;)
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    WYMA: a kdyby na to nesrali celý čtrvtstoletí, tak je to nemuselo stát dneska tolik. Opravil bych ten bazén a pronajal to někomu na spoustu let, postavit tam výletní hospůdku, hřiště dětem i dospělým, terasy na 2. straně hráze, koncerty, úplně v klídku. N Kdyby mi nikdo neházel klacky pod nohy, bylo by do 2 let vymalováno :)
    WYMA
    WYMA --- ---
    Mezinárodní festival outdoorových filmů
    http://www.outdoorfilms.cz/program-2017/?mesto=33
    WYMA
    WYMA --- ---
    MRDAC_BEDEN: ok, stejně se ale nemůžu zbavit dojmu, že na to kašlali všichni tiborem počínaje a korytářem konče. nicméně sem rád, že to dávají do kupy a doufám, že si můžu chystat plavky :)
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    WYMA: Korytar je namestek pro finance, vecne tedy nejmocnejsi
    WYMA
    WYMA --- ---
    Já to teda tolik nesleduju, ale Korytář tady poslední roky nešéfuje, ne?
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    RSZ: dale na koupalisti neni kanalizace - WC / zumpa neni resena
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    tak jako politická agitka dobrý, volte nás, udělali jsme koupaliště, který jste chtěli a pokud nás zvolíte i tentokrát, tak seženeme dotaci z EU a bazén možná i napustíme :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    MRDAC_BEDEN: právě vím že když je horké suché léto, tzn nejvíc koupajicich, tak potůček skoro neteče (jako loni nebo předloni)
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    RSZ: na me to bohuzel pusobi, ze si Korytar vsiml, ze za 3 roky u koryta zvladl vysadit narcisy v centru a ted se snazi rychle neco udelat.
    Z verejneho projednavani:
    - nemaji zadnou analyzu od vodospravniho uradu
    - nemaji zadnou predstavu kdo a jak to bude provozovat

Ve studii / projektu, ktery jsme si nechali udelat my (TJ Dukla Liberec) se pocitalo se zmensenim koupaliste na polovicni objem, obnovenim privodu elektriny a vybudovanim vrtu. Podle nazoru architekta, ktery delal i koupaliste v Katerinkach stavajici potucek nestaci.
    RSZ
    RSZ --- ---
    WYMA: to šlo rychle
    ale btw. říkalo se, že koupaliště se zavíralo kvůli vodě (nedostatek -> špatná kvalita), to byl kec, nebo s tou vodou něco udělají?
    Jestli se to někde probíralo tak se omlouvám, nesledoval jsem to.
    WYMA
    WYMA --- ---
    Abychom jenom nenadávali. Tady to vypadá nadějně:

Koupaliště má novou vanu za pět milionů, plavce přivítá příští rok - iDNES.cz
    https://liberec.idnes.cz/...ana-plavci-di6-/liberec-zpravy.aspx?c=A170912_153958_liberec-zpravy_jape
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    JONAS3: Tohle je tam už pár týdnů. Pěkně ráno kolona od lokomotivy na šalďák, odpoledne kolona od lokomotivy k textilaně :)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    RSZ: Ty woe tohle už se dostalo i do našeho klacíkova ? Aby to nezklidnily tak že v tom městě už nikdo žít nebude chtít !
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: není to nějaké zklidňováni dopravy od
    Změny?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Dopravní info pro buržousty, co jezdí autem do prace: na křižovatce u textilany nejdou semafory, na Jablonecké stojí kolona až na Šalďák.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    SHERIMOON: Třeba tím chce říct, že je se jmenuje Ily, stejně jako její maminka.
    SHERIMOON
    SHERIMOON --- ---
    tvl, semilama bych se moc nechlubila

IMG 20170912 112615
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: už na to seru a jezdím skrz stavbu (kdyztak jsem připravený tvrdit že jedu z oazy-jsou hned vedle)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam