• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    WYMA: patrový parkoviště, a potom přijde zase někdo s nápadem na ten most přes údolí..spíš bych zrušil zoo, stejně stojí za hovno;)
    TABBY
    TABBY --- ---
    HAROLD: Leto v Liberci neni dlouhé a počasí ma sve vrtochy ;) Jsou dnešní mladasove ochotni koukat dve hodiny na film s deštníkem nad hlavou, když si ho mohou stáhnout do pohodlí domova?
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    TABBY: Tak jasně, záleží na úpravě toho konkrétního místa, ale jak níže psáno, do 11 přes léto v klidu (navíc kolikrát by asi tak hrálo? Jednou tejdně v pátek večer?)...

Když jsem byl nasranej, že mi sportovní fandové s vuvuzelama a milovníci hudby na Benátské noci choděj chcát a blejt na hrob rodičů, tak jsem byl za děsnýho zpátečníka, co nenávidí svoje město, a minusky jen svištěly, a najednou je problém se Spalovačem mrtvol po desáté večír. :))
    TABBY
    TABBY --- ---
    JESTEDMAN: Patrové. ;) Jako takové rozšíření toho park. domu. :)
    TABBY
    TABBY --- ---
    HAROLD: Tak v létě se o půl deváté začíná, ne? V nejlepším případě.
    (Ale teda kino mi přijde male zlo, ve srovnání třeba s bioplynkou. Tam je diskomfort výrazný a celoroční, narozdíl od letního kina.)
    WYMA
    WYMA --- ---
    mě by stačil standardní leťák. v okolí bydlím a hluk v 11 je to poslední, co bych řešil.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    mně by se líbilo autokino
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Ale popravdě, když se tam snese koncertní scéna a kalící zahrada LS, tak netušim, proč by tam nemoh běžet do půl devátý film. Z toho snad Wolkerák nespadne, ne?
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    CRS1138: To neni povinný, ne? :)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    HAROLD: neshodneme se
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    CRS1138: To bych viděl spíš jako výhodu (člověk to pak nemá v noci 45 minut pěšky domu).
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    HAROLD: to mozna, teda pokud zrovna nebydlis v okoli
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    CRS1138: Díky.

(Letní kino je náhodou skvělej nápad!)
    WYMA
    WYMA --- ---
    Korytář sice neví co s tím, to je fakt. ale jako fakt tam chceme patrový parkoviště? v lese?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    HAROLD: ja sice asi nesdilim tve nadseni, ale koukni na jeho FB post – https://www.facebook.com/korytar/posts/1675071255890026

JENDAVB: prave proti tomu se vymezuje

a tradicne chybi jakakoliv uvaha, co s tim, az by se to zrestaurovalo…
    GOG23
    GOG23 --- ---
    JENDAVB: já myslel že už tam prales je
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    CRS1138: Už z toho nebude park plac ?
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    CRS1138: To fakt dělá? Ale to je super, je někde víc info? :)
    ANS
    ANS --- ---
    udelal bych tam prevlikarnu pro lesni koupaliste .)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Jen pockejte az Korytar zacne dalsi stupen nekromancie – vzkriseni amfiteatru v Lidakach… uz si na to na FB shani volice
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam