Když jsme u těch libereckých kauz a jejich řešení... No z práce soudů nejsem moc rozumný. Stejně tak z práce policistů.
Přispívá k tomu i můj prohřešek z mládí, kdy jsem mohl dostat nepříjemný tučný flastr. Ovšem tři procesní chyby, co nasekala policie (bylo to vyšetřování větší skupiny lidí, u mě konkrétně mi policie ZAPOMNĚLA přidělit advokáta ex offo a všechny výslechy se mnou byly neplatné) celý případ zpomalily, soudy nepospíchaly, nakonec nám po osmi letech přišel dopis, tlustý tak, že se nechtěl vlézt do schránky, že případ jde k ledu pro dlouhou časovou prodlevu.
To jsme trochu odešel od tématu.
Liberec a jeho korupční kauzy, neschopnost soudů a policie.
Opět podotknu, nejsme vševědoucí, vše může být podstrčené, vymyšlené. Ale stejně.
Jak může někdo kandidovat do parlamentu a být zároveň nejoblíbenějším politikem libereckého kraje s takovouhle třaskavou náloží?
Tabulku s názvem Kostel a rozepsanými sumami pro devět osob, mimo jiné pro hejtmana Půtu či politika a bojovníka proti korupci Jana Korytáře, našla policie u jednoho z pracovníků Metrostavu. Celkem 11 milionů jsou údajně úplatky pro lidi, jež měli ovlivnit vyplacení dotace na opravu kostela svaté Máří Magdalény.
Zdroj:
https://liberec.idnes.cz/...e-metrostavu-fwl-/liberec-zpravy.aspx?c=A141124_081543_liberec-zpravy_tm
Já vím, že je to starý :)