JIGGYBIGGIE: Asi nevyzkouším... nechci zbytečně hejtovat ale napíšu proč. Jednak jsem kluk z baráku, takže jsem většinu údržby viděl dělat tátu a dědu... a taky jsem jeden barák postavil a bydlím v něm a většinu toho, co se tam nabízí si pro sebe zvládnu v menším udělat sám. (A na větší akce mám pořád ještě vyzkoušené a funkční kontakty).
Ale... jeden člověk, co o sobě tvrdí, že dělá všechno od hrubý zedničiny typu pokládka zámkovky (což je halda kopání a stěhování štěrku, hutnění atd, přesuny hromady dost těžkýho materiálu) přes malíře/lakýrníka, truhláře po instalatéra a dokonce fušuje i do elektriky - jestli teda dobře chápu "výměna a opravy zásuvek"(na což by měl mít odborné vzdělání a kvalifikaci podle vzhl. 50) na mě prostě moc důvěryhodně nepůsobí... tak ti nevím... je to spíš hodinovej manžel, co bude dělat spíš menší údržbu, nebo se v nějakým řemesle fakt profiluje? Promiň, prostě nevěřím tomu, že stejně kvalitně někdo udělá dlažby jako vyrobí atypické schody.
Ceny nemá smysl řešit, pokud to lidi platěj, tak proč ne... ale cena za dopravu je zajímavá.. jako že do Hokejky dojede za 500 ale k nám na Rádlo za 70 Kč, protože to je mimo Liberec? a cca 10km?