• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    RSZ: se zeptej táty, nedodělali přespárování (napoprvé vybrali špatnou hmotu, tak to museli celý vyškrabat), pak jim tam šplouchla voda shora při deštích a neni vyřešenej obtok či co, při zasanejch česlech se tam zas splaví kupa bordelu.. víc nevim, řešim naši vesnickou požární nádrž, tam stánek jede už dva tejdny! ;))
    GASPODA
    GASPODA --- ---
    WYMA: tak zavreli vis koho.. ;)
    dik za tipy.
    SHERIMOON
    SHERIMOON --- ---
    RSZ: to napustěj nejdřív až před příštíma komunálníma volbama
    RSZ
    RSZ --- ---
    Kdyby ste chtěl někdo vyrazit k lesáku, tak nemusíte :/

WYMA
    WYMA --- ---

co to je vubec za napad pracovat v kavarne? to dycky delali jenom realitaci, ne? :)
    ANS
    ANS --- ---
    celkem slusne se da podle me pracovat v patre v crosscafe v prazsky, ale je to samozrejme trapna franciza s hnusnym kafem ;)
    RSZ
    RSZ --- ---
    GASPODA: bez konceptu 2, na univerzitě, teď tam bývá celkem volno. Terasa nebo uvnitř.
    SONIC
    SONIC --- ---
    GASPODA: bistro široká nebo omam trebas..
    GASPODA
    GASPODA --- ---
    Co nejakou kavarnu vhodnou na praci s netem a treba i zasuvkou bychom tu meli?
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    GASPODA: byl jsem tam a nebál bych se toho. vyzkoušej a uvidíš...
    GASPODA
    GASPODA --- ---
    CERMINEK: nebyl jsem tam, plno asi nebude, ale podle obrazku me trochu desi ta hustota pracovist v ty mistnosti.. kor ted v lete
    GASPODA
    GASPODA --- ---
    Shanim maly kancl v Libu/Vrataku, napr. nejakej nevyuzitej prostor ve firme apod. Klidne i klidnejsi sdilena mistnost. Kdyztak posta, dik.
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    od ty doby, co zavreli Zabaka, to s tim radenim jde z kopce
    BLIND
    BLIND --- ---
    Díky oběma.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    BLIND: jedinej hodinář v Liberci je Tonda Kodýtek, kterej sedí v Soliteru na náměstí na horním rohu Pražský, všichni ostatní jsou vyměňovači baterek
    ATAN
    ATAN --- ---
    BLIND: parkrat jsem daval hodinky hodinari u soudu, kousek od kostela, na krizovatce.
    BLIND
    BLIND --- ---
    Je pátek a filtr mlčí. Neznáte nějakého šikovného hodináře v Liberci? Jde vyčištění a výměnu banálních věcí. Má to vůbec smysl takhle řešit, nebo zajít do prvního hodinářství na které narazím?
    RSZ
    RSZ --- ---
    Jak vyvést stamiliony z dopravního podniku? Plán vznikal už v roce 2016: https://liberec.idnes.cz/redir.aspx?c=A190612_170420_liberec-zpravy_tml&x=socialky_android_z
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    P_T: foťák jsem nakonec dal do Stráže do MJ Electronic, recenze na Googlu byly tak napůl, tak poreferuju až bude hotovo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam