• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    EDASX: když firma, co dodává do nemocnice materiál, přihraje manželce ředitele této nemocnice 20mega, tak to je prostě blbě bez ohledu na rozhodnutí soudu. Minimálně vidíš, kde se ztrácej prachy ve zdravotnictví. A o mladým hajzlovi ti příležitostně povím, steroidy&piko&úklid k babičce, taky zmrd bez ohledu na soud (a jo, věřím že to udělal).
    EDASX
    EDASX --- ---
    ANS: no tak to muzes. je to celkem rozumny rozhodnuti.
    ANS
    ANS --- ---
    EDASX: kdyz nic jinyho, tak urcite trochu pomuze, ze si muzes zaplatit sikovnejsi pravniky :)
    EDASX
    EDASX --- ---
    RSZ: pri vsi ucte, nezpochynujeme tu justici, ze ne - protoze to se tady na to muzeme rovnou vsichni vysrat ;-)
    RSZ
    RSZ --- ---
    povedená zkurvená rodina
    CDR
    CDR --- ---
    Nečesaný starší osvobozen. Kdo umí, ten umí.
    GECKO
    GECKO --- ---
    EDASX: Tyhle ne, hořej CityBusy.. to novější nízkopodlažní... DPMLJ teď jeden olítanje koupil ze Zlína ale ještě nejezdí (tuten https://seznam-autobusu.cz/vuz/16014 )...

Tak holt, kdyby se posledních 15 let nepracovalo na to, aby se DP přesunul k BusLinu, nemusely by se teď nakupovat olítaný pixly no.. ale zas ty pražský karosy stály 100k kus a to asi ještě něco najezděj... že se zastavil neznamená, že chcíp úplně. Ty Mercedesy byly o dost dražší...
    EDASX
    EDASX --- ---
    RSZ: dost horej tyhle kusy, takze tady to dopadlo dobře
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Kolegyně mi dnes říkala, že snad je někde u Casty udělané letní kino, je to tak? Pokud ano, zatím jsem nedohledala nic bližšího, ideálně třeba program. Nevíte o tom někdo něco?
    TABBY
    TABBY --- ---
    RSZ: No v te krizovatce nahore by to bylo teprve pusobive ;)
    CDR
    CDR --- ---
    nejsem moc velký aktivista a taky nejsem moc velký milovník cajtů. Ale bezprizorní autogen (acetylén? nejsem odborník) mě trochu znervóznil. Přišlo mi to nebezpečné. Sedmá hodina večerní a nikdo kolem. Zavolal jsem měšťáky.

RSZ
    RSZ --- ---
    dneska to jeden z těch kloubovejch starejch sráčů vzdal:)

MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    RSZ: Jojo Gruners.o) Ten stín tam chybí, to jo... ale ono skoro všude - i ten kemp je na slunku...
    RSZ
    RSZ --- ---
    MUFLONEK: zmrzlina v uhystu (Gruners?) ochutnána, uhyst je vůbec pěkný místo s tím opuštěným zámkem a fabrikou se starým náhonem. Surfspot se mi zdál na parkování asi nejhezčí, ale není tam (zatím) žádnej stín, tak jsme parkovali u Uhystu a na psí pláž u boxbergu zajeli na kolech.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    RSZ: Mně taky.o)))) Ale jezdíme na tu stranu od Boxbergu - surfspot... Jinak příště až tam budete, tak musíte na fischbrötchen nebo fischsuppe k Uwemu do Sprey a cestou zpátky se stavit na zmrzlinu v Uhystu.o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    MUFLONEK: mně se elektrárna líbí, ale pokud to někoho děsí, stačí jít na pláž směr boxberg a nechá ji za zády:)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    RSZ: a ten pohled z jedné strany nadherná marina a les a z protější... ten mě dostal...
    RSZ
    RSZ --- ---
    MUFLONEK: barwaldersee fakt asi nejlepší voda široko daleko, i koupání

RSZ
    RSZ --- ---
    VYHULENY_UFO: za to že si neschopnej čůrák nemůže liberec
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam