• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    ANS
    ANS --- ---
    KOOTCHA: Podle me to taky neni uplne spatny, ale bylo jasny, ze to prevalcujou, takze jsem to radsi hodil piratum, ze by mohli slk aspon trochu cumet pod ruku. (mozna spatna uvaha :D)
    CDR
    CDR --- ---
    GECKO: přiznám, že na něj mám pifku, no... Projekt starostové beru jinak jako přijatelný, ale kvůli Půtovi je pro mě nepřijatelný.
    Nyní se s Půtou řeší další věci, Busline atd.
    Díky Půtovi padla rekonstrukce autobusáku, nadřadil totiž propagaci kraje .
    Platil svou sebepropagaci z rozpočtu kraje.
    Ohledně kostela Máří magdalény. To je velká bolístka, ale republikových - obecných rozměrů. Všichni, kdo o ten projekt zavadili, i veřejnost, věděli, že je to levá a že to má sloužit k bezúčelnému vyvedení peněz z fondů EU.
    Myslím si, že každý alespoň trochu racionálně uvažující člověk věděl, že geotermální centrum je nonsens.
    Věděl to i Půta a nevěřím tomu, že se u toho nenabaštil.
    Vědeli to všichni a nikdo nic neudělal.

KOOTCHA: to máš pravdu. Je inteligentní, umí vystupovat, mluvit a dát dohromady více jak jednu souvislou větu. Mně tohle ale u politika nestačí.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    ATAN: Tak asi by měla fungovat nějaká presumpce neviny. Názor má každej, kdo má do prdele díru (a je to v pořádku), ale objektivní v tom asi může bejt málokdo. Co vidim na venek já je fakt, že bez emocí konstruktivně a kultivovaně řeší veškerý problémy, ke kterejm jsem ho viděl vystupovat a je teda světelný roky napřed od aktuální průměrný politický kultury. To je můj názor, páč mám taky do prdele díru. Má přehled a spíš tmelí, než že by dramatizoval. Svitáka mám taky rád, Vinklátovou taky, Dvořáka taky a do čtvrtice jsem si vytopoval zdejší attention whore Markétu Červinkovou, která ale podle mě jde taky správnym směrem. Je to prostě poměrně dobrá parta. A tam je dobrej předpoklad, že si pod sebe zase vyberou dobrý lidi. Jen u toho Voseckýho nemám jasno.

Já osobně jsem celkem hrdej na to, že žiju v tomhle kraji a ne o pár km dál, kde ještě v předchozim volebnim období vítězili komanči.
    GECKO
    GECKO --- ---
    RSZ: ? nevím.... a proč do toho taháš Nečesanýho proboha?
    GECKO
    GECKO --- ---
    CDR: Tak pokud vím, mluvilo se o tom, že se s ním sešel na tý pumpě jednou (ne několikrát) a vysvětlení k tomu od Půty mi přišlo celkem uvěřitelný. Nemáš ho rád, ok, ale argumenty si drobet přikresluješ tak, aby vyhovovaly tvýmu názoru což....
    ATAN
    ATAN --- ---
    Co jsem slysel od lidi z okoli, tak jim je to jedno, ze se krade, hlavne ze to na kraji "funguje". Asi to vetsine lidi staci.
    CDR
    CDR --- ---
    GECKO: a neměl náhodou několikrát sraz na pumpě s tím člověk s tou vylhanou tabulkou ? Se ptám, jen tak pro formu :3
    CDR
    CDR --- ---
    RSZ: a důkazy o činnosti poradenské firmy byly v notebooku.
    Který ukradl jejich nevinný syn :3
    Ovšem soudce byl takový ras, že ty důkazy ani nechtěl :D
    RSZ
    RSZ --- ---
    RSZ: připomínám, že paní nečesaná si nepamatovala, za co konkrétně ty peníze byly...

a Půta bude mít další soud a tentokrát bez známýho korupčnickýho soudce, takže uvidíme.
    RSZ
    RSZ --- ---
    GECKO: pak tam bylo taky nějaký přiznání žejo
    to máš jako s Nečesaným - jeho ženě, kadeřnici, přistály na účtu miliony od dodavatelů zdravotnickýho materiálu, ale soud ho osvobodil. Já si o tom naštěstí můžu myslet své.
    ANS
    ANS --- ---
    muj kun to teda neni, ale alespon da souvislou vetu a to se ceni :)
    ATAN
    ATAN --- ---
    ACHERON: No nejdrive me napadlo to prirovnani, kdyz jsem tady cetl ten dotaz na Putu, a za chvili jsem narazil na tenhle clanek na idnes, kde se to primo pise. Takze asi tak. Ale drive jsem to nikde neslysel.
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    ATAN: půtovi se tu fakt říká malý Babiš nebo je to zase nějaká mafrárna?
    ATAN
    ATAN --- ---
    HEINZZ:
    Fenomén Martin Půta. „Malý Babiš“ z Liberce opět zválcoval oponenty - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/puta-volby-liberecky-kraj.A201004_211846_domaci_nea
    GECKO
    GECKO --- ---
    CDR: Hele, já to nevím, ale není to náhodou tak, že se nepodařilo nikde najít jméno, v odposleších nebyl žádný přímý důkaz, že by si o prachy řekl, nebo je dostal a ty peníze se u něj taky nenašly? Takže tak nějak jediný, na čem tzo bylo postavený je nějaká excelovská tabulka s přezdívkama, který nikdo smysluplně a podloženě nepřiřadil ke konkrétním lidem?
    CDR
    CDR --- ---
    HEINZZ: inteligentní, komunikativní, na první pohled upřímný chlap. Jen je trochu zasviněnej od korupčních hoven, no...
    U soudu kvůli "geotermálnímu" centru v LBC byl osvobozen především kvůli neuznání odposlechů.
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    WYMA, PINJAA, ERVIN: Jo a btw díky za doporučení, na CHKO byli strašně fajn, komunikace za 1*. Tenhle konkrétní pozemek nakonec nedopadl, ale sem zase výrazně moudřejší a hledání pokračuje.
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    Čau seveřani, prosimvás.... = )
    Sem hrozně zvědavej člověk a neminul mě teď z voleb fenomén Půta.. najvětší absolutní zisk ze všech krajů, hateman třetí volební období za sebou, obrovský jméno mezi STAN, a zárovň z různejch stran o něm slyšim Velký Špatný (tm)..
    někdo nějaké autentické názory? jasně, vygooglit si ho umim... nejde mi ani o nějaký drby a špínu, spíš fakt pohled místních na to co je tenhle tvor zač. = )

Upřímně mě k týhle otázce popostrčil RSZ ( [ RSZ @ Věci Veřejné - My s panem prezidentem teď popíjíme portské, když se potkáváme. ] ), tak doufám že sem tě teď nějak zle neprovařil.. = D

předem díky za jakoukoliv reakci. = )
    RSZ
    RSZ --- ---
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    CDR: nebo Poděbrady a Nymburk ;)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    CDR: jo, proto se směji, jsem z Pardubic náplava v Jablonci.o)
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    MORIARTY: je to vůbec potřeba?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam