• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    CDR
    CDR --- ---
    GECKO: přiznám, že na něj mám pifku, no... Projekt starostové beru jinak jako přijatelný, ale kvůli Půtovi je pro mě nepřijatelný.
    Nyní se s Půtou řeší další věci, Busline atd.
    Díky Půtovi padla rekonstrukce autobusáku, nadřadil totiž propagaci kraje .
    Platil svou sebepropagaci z rozpočtu kraje.
    Ohledně kostela Máří magdalény. To je velká bolístka, ale republikových - obecných rozměrů. Všichni, kdo o ten projekt zavadili, i veřejnost, věděli, že je to levá a že to má sloužit k bezúčelnému vyvedení peněz z fondů EU.
    Myslím si, že každý alespoň trochu racionálně uvažující člověk věděl, že geotermální centrum je nonsens.
    Věděl to i Půta a nevěřím tomu, že se u toho nenabaštil.
    Vědeli to všichni a nikdo nic neudělal.

KOOTCHA: to máš pravdu. Je inteligentní, umí vystupovat, mluvit a dát dohromady více jak jednu souvislou větu. Mně tohle ale u politika nestačí.
    P_T
    P_T --- ---
    ATAN: Babišova žumpa dehonestuje lidí tím, že je označuje za malé Babiše. Koukám že příští rok to bude asi hodně zajímavý a českej bizár dosáhne nových výšin.

Jinak teda nejsem fanoušek. Z doslechu mám, že pan hejtman se hodně zajímá hlavně o velké předražené zakázky. viz třeba některé krajem realizované cyklostezky...
    RSZ
    RSZ --- ---
    GECKO: však si počkáme na soud, ten už nebude soudit známá svině neuman
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Jo a kdysi jsem se tu ptal na opravnu bot a někdo další po mně. Nedávno jsem udělal perfektní zkušenost tady https://mapy.cz/s/fafogefope Za 130 opravený obě paty a přilepená podrážka do dvou dnů.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    ATAN: Tak asi by měla fungovat nějaká presumpce neviny. Názor má každej, kdo má do prdele díru (a je to v pořádku), ale objektivní v tom asi může bejt málokdo. Co vidim na venek já je fakt, že bez emocí konstruktivně a kultivovaně řeší veškerý problémy, ke kterejm jsem ho viděl vystupovat a je teda světelný roky napřed od aktuální průměrný politický kultury. To je můj názor, páč mám taky do prdele díru. Má přehled a spíš tmelí, než že by dramatizoval. Svitáka mám taky rád, Vinklátovou taky, Dvořáka taky a do čtvrtice jsem si vytopoval zdejší attention whore Markétu Červinkovou, která ale podle mě jde taky správnym směrem. Je to prostě poměrně dobrá parta. A tam je dobrej předpoklad, že si pod sebe zase vyberou dobrý lidi. Jen u toho Voseckýho nemám jasno.

Já osobně jsem celkem hrdej na to, že žiju v tomhle kraji a ne o pár km dál, kde ještě v předchozim volebnim období vítězili komanči.
    GECKO
    GECKO --- ---
    RSZ: ? nevím.... a proč do toho taháš Nečesanýho proboha?
    GECKO
    GECKO --- ---
    CDR: Tak pokud vím, mluvilo se o tom, že se s ním sešel na tý pumpě jednou (ne několikrát) a vysvětlení k tomu od Půty mi přišlo celkem uvěřitelný. Nemáš ho rád, ok, ale argumenty si drobet přikresluješ tak, aby vyhovovaly tvýmu názoru což....
    ATAN
    ATAN --- ---
    Co jsem slysel od lidi z okoli, tak jim je to jedno, ze se krade, hlavne ze to na kraji "funguje". Asi to vetsine lidi staci.
    CDR
    CDR --- ---
    GECKO: a neměl náhodou několikrát sraz na pumpě s tím člověk s tou vylhanou tabulkou ? Se ptám, jen tak pro formu :3
    CDR
    CDR --- ---
    RSZ: a důkazy o činnosti poradenské firmy byly v notebooku.
    Který ukradl jejich nevinný syn :3
    Ovšem soudce byl takový ras, že ty důkazy ani nechtěl :D
    RSZ
    RSZ --- ---
    RSZ: připomínám, že paní nečesaná si nepamatovala, za co konkrétně ty peníze byly...

a Půta bude mít další soud a tentokrát bez známýho korupčnickýho soudce, takže uvidíme.
    RSZ
    RSZ --- ---
    GECKO: pak tam bylo taky nějaký přiznání žejo
    to máš jako s Nečesaným - jeho ženě, kadeřnici, přistály na účtu miliony od dodavatelů zdravotnickýho materiálu, ale soud ho osvobodil. Já si o tom naštěstí můžu myslet své.
    ANS
    ANS --- ---
    muj kun to teda neni, ale alespon da souvislou vetu a to se ceni :)
    ATAN
    ATAN --- ---
    ACHERON: No nejdrive me napadlo to prirovnani, kdyz jsem tady cetl ten dotaz na Putu, a za chvili jsem narazil na tenhle clanek na idnes, kde se to primo pise. Takze asi tak. Ale drive jsem to nikde neslysel.
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    ATAN: půtovi se tu fakt říká malý Babiš nebo je to zase nějaká mafrárna?
    ATAN
    ATAN --- ---
    HEINZZ:
    Fenomén Martin Půta. „Malý Babiš“ z Liberce opět zválcoval oponenty - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/puta-volby-liberecky-kraj.A201004_211846_domaci_nea
    GECKO
    GECKO --- ---
    CDR: Hele, já to nevím, ale není to náhodou tak, že se nepodařilo nikde najít jméno, v odposleších nebyl žádný přímý důkaz, že by si o prachy řekl, nebo je dostal a ty peníze se u něj taky nenašly? Takže tak nějak jediný, na čem tzo bylo postavený je nějaká excelovská tabulka s přezdívkama, který nikdo smysluplně a podloženě nepřiřadil ke konkrétním lidem?
    CDR
    CDR --- ---
    HEINZZ: inteligentní, komunikativní, na první pohled upřímný chlap. Jen je trochu zasviněnej od korupčních hoven, no...
    U soudu kvůli "geotermálnímu" centru v LBC byl osvobozen především kvůli neuznání odposlechů.
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    WYMA, PINJAA, ERVIN: Jo a btw díky za doporučení, na CHKO byli strašně fajn, komunikace za 1*. Tenhle konkrétní pozemek nakonec nedopadl, ale sem zase výrazně moudřejší a hledání pokračuje.
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    Čau seveřani, prosimvás.... = )
    Sem hrozně zvědavej člověk a neminul mě teď z voleb fenomén Půta.. najvětší absolutní zisk ze všech krajů, hateman třetí volební období za sebou, obrovský jméno mezi STAN, a zárovň z různejch stran o něm slyšim Velký Špatný (tm)..
    někdo nějaké autentické názory? jasně, vygooglit si ho umim... nejde mi ani o nějaký drby a špínu, spíš fakt pohled místních na to co je tenhle tvor zač. = )

Upřímně mě k týhle otázce popostrčil RSZ ( [ RSZ @ Věci Veřejné - My s panem prezidentem teď popíjíme portské, když se potkáváme. ] ), tak doufám že sem tě teď nějak zle neprovařil.. = D

předem díky za jakoukoliv reakci. = )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam