• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    GECKO
    GECKO --- ---
    CDR: No to je pořád to stejný... další věci jako Busline atd... tak mi nějak přijde, že on je zrovna ten, co se s Busline snaží něco udělat než že ne... Co se autobusáku v libu týče, tak mě osobně ta navržená rekonstrukce městem přišla teda megalomanská a hlavně bez vazeb na okolí, což mě přišlo, že krajský návrhy řeší líp, to bych mu já osobně nevyčítal.... a ty další věci?

Co se týče kostela, tak jako jo no... ten projekt působí na první pohled podivně, souhlasím. Zas to ale aspoň znamenalo stavební zabezpečení tragickýho brownfieldu, ten barák byl dlouhodobě v zoufalým stavu a nevím, jestli je lepší to nechat spadnout. Jednoznačný postoj k tomu zaujmout neumím, i když souhlasím, že některý jeho akce nepůsobí nejlíp.

Ale v našem systému se naštěstí lidi (aspoň většinou) v trestněprávních věcech lidi neodsuzují na základě víry ale dokazování.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    RSZ: Zajímavej výklad psanýho textu.
    TABBY
    TABBY --- ---
    KOOTCHA: Stejne jako jeji projev mi prijde fascinujici, cim se zivi: "terapeut energeticke psychologie, kouc, autopatie, hypnoza". Az si to budu muset vygooglit ;)
    RSZ
    RSZ --- ---
    KOOTCHA: takže nevíš, není v tvoji moci ho lustroval, ale přišel si říct že jsme kokoti, když se o hejtmana otirame?
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    RSZ: Ne, protože o tom nic nevim. Ale za to skutečně nechápu v čem je problém, že jezdil demonstrativně na elektrokoale. Nedělám z něj světce. Taky mi přijde občas arogantní. Ale neni v silách ani možnostech běžnýho voliče si všechny lustrovat. Myslim, že on je zrovna pod lupou docela dost a kdyby se tam dostal kdokoliv jinej, našla by se na něj nějaká zajímavost taky. Takže se tady můžeme dohadovat jak chceme, ale stejně víme oba kulový, nebo kusý informace a faktem zůstává, že kraj imho funguje dobře a garnitura je dle mýho názoru poměrně reprezentativní. Což je ve stávající situaci poměrně zázrak. Nevim, jestli jsi sledoval tu předvolební diskuzi lídrů lbc kraje, ale kromě těch pirátů a Půty tam fakt nikdo použitelnej ani nebyl.
    RSZ
    RSZ --- ---
    ... tohle "nechte jim klid na práci" jsme dlouho měli na městě s ODS zejo
    RSZ
    RSZ --- ---
    A říkám, pockejme na soud, který nebude soudit taková sketa jako neuman
    RSZ
    RSZ --- ---
    KOOTCHA: a "co jako" na to očko shánějíci kompro nenapíšeš? Já myslim ze politik by kurva prostě bejt neměl. Zase nebuď slepej, protože ti je sympatickej simte.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    RSZ: No a co jako?

Pravda je, že založit stranu sdružující starosty je geniální nápad. Ty lidi nutně museli mít nějakou podporu v místě bydliště a pokud byli dobří, tak je lidi podpořej i dál (případ Svitáka), už uměj trochu otevřít hubu a ne jak paní z DSZ za práva zvířat a je to nějakej logickej posun i pro ně v případě úspěchu.

RSZ
    RSZ --- ---
    a pamatujete když nastoupil, jak demonstrativně koupil elektrokolo, že bude kraj objíždět a dozorovat na elektrokole?:)
    RSZ
    RSZ --- ---
    P_T: a ty malinkatý svinstva, který se ukázaly u soudu, jako že si platí očko na sběr "kompra" třeba
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    ANS: No jako Piráty jsem volil na celostátní úrovni vždycky. Ale jestli je něco velký špatný, tak jsou to českolipský piráti v čele s vylízanym magorem Jeníkem. Ten jejich krajskej předseda mi ale taky přijde dobrej.
    ANS
    ANS --- ---
    KOOTCHA: Podle me to taky neni uplne spatny, ale bylo jasny, ze to prevalcujou, takze jsem to radsi hodil piratum, ze by mohli slk aspon trochu cumet pod ruku. (mozna spatna uvaha :D)
    CDR
    CDR --- ---
    P_T: zajímá, jako že je v tom zapojený, nebo že po tom chce jít?
    CDR
    CDR --- ---
    GECKO: přiznám, že na něj mám pifku, no... Projekt starostové beru jinak jako přijatelný, ale kvůli Půtovi je pro mě nepřijatelný.
    Nyní se s Půtou řeší další věci, Busline atd.
    Díky Půtovi padla rekonstrukce autobusáku, nadřadil totiž propagaci kraje .
    Platil svou sebepropagaci z rozpočtu kraje.
    Ohledně kostela Máří magdalény. To je velká bolístka, ale republikových - obecných rozměrů. Všichni, kdo o ten projekt zavadili, i veřejnost, věděli, že je to levá a že to má sloužit k bezúčelnému vyvedení peněz z fondů EU.
    Myslím si, že každý alespoň trochu racionálně uvažující člověk věděl, že geotermální centrum je nonsens.
    Věděl to i Půta a nevěřím tomu, že se u toho nenabaštil.
    Vědeli to všichni a nikdo nic neudělal.

KOOTCHA: to máš pravdu. Je inteligentní, umí vystupovat, mluvit a dát dohromady více jak jednu souvislou větu. Mně tohle ale u politika nestačí.
    P_T
    P_T --- ---
    ATAN: Babišova žumpa dehonestuje lidí tím, že je označuje za malé Babiše. Koukám že příští rok to bude asi hodně zajímavý a českej bizár dosáhne nových výšin.

Jinak teda nejsem fanoušek. Z doslechu mám, že pan hejtman se hodně zajímá hlavně o velké předražené zakázky. viz třeba některé krajem realizované cyklostezky...
    RSZ
    RSZ --- ---
    GECKO: však si počkáme na soud, ten už nebude soudit známá svině neuman
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Jo a kdysi jsem se tu ptal na opravnu bot a někdo další po mně. Nedávno jsem udělal perfektní zkušenost tady https://mapy.cz/s/fafogefope Za 130 opravený obě paty a přilepená podrážka do dvou dnů.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    ATAN: Tak asi by měla fungovat nějaká presumpce neviny. Názor má každej, kdo má do prdele díru (a je to v pořádku), ale objektivní v tom asi může bejt málokdo. Co vidim na venek já je fakt, že bez emocí konstruktivně a kultivovaně řeší veškerý problémy, ke kterejm jsem ho viděl vystupovat a je teda světelný roky napřed od aktuální průměrný politický kultury. To je můj názor, páč mám taky do prdele díru. Má přehled a spíš tmelí, než že by dramatizoval. Svitáka mám taky rád, Vinklátovou taky, Dvořáka taky a do čtvrtice jsem si vytopoval zdejší attention whore Markétu Červinkovou, která ale podle mě jde taky správnym směrem. Je to prostě poměrně dobrá parta. A tam je dobrej předpoklad, že si pod sebe zase vyberou dobrý lidi. Jen u toho Voseckýho nemám jasno.

Já osobně jsem celkem hrdej na to, že žiju v tomhle kraji a ne o pár km dál, kde ještě v předchozim volebnim období vítězili komanči.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam