• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    LWEEK: a da se skutr povazovat za motorku? :P
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    WarmUP jsou určitě skvělí. Jako není to malá garáž. Ale šéfuje to tam bývalý spolužák a ten motorky fakt miluje, takže do toho jde hodně lásky a pečlivosti.
    RSZ
    RSZ --- ---
    MILAZAJICEK: dík, zkusím
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    RSZ: www.wup.cz
    RSZ
    RSZ --- ---
    kam dát skůtr na standardní údržbu? stačí i garážovej pavouk
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    MAGGIE: aha no mame stavajici ucitele z minuleho roku tak jsme se s nimi domluvili predem po telefonu...
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    ACHERON: asi to špatně chápu, pardon, ale HN elektronicky lze, běžné hodiny "přehrávek" na nástroje člověk musí řešit takto superskvěle - už jsem to řešila i s panem ředitelem, nabízeli jsme součinnost TUL při vyřešení tohoto světového problému, jak to převést také do online podoby, ale kde není vůle.. ale pan ředitel prima pán (po telefonu), proti němu nic neříkám
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Kdyby se chtěl dnes večer někdo svézt na festival, tak muž má místa v autě.
    NICE TO EAT YOU DEATHFEST – Music festival, brutal death, grind core
    http://www.nteydeathfest.cz/
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    RSZ: tak to je vostry, ze mame domluveny casy v rozvrhu od 27. a HN pres el. zapis koukam neni uplne samozrejmost :)
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    Zdravím, marně sháním tuto knihu ( https://www.1906.cz/kniha.html ).
    Kdybyste o ní náhodou někde zakopli a nechtěli jí, budu moc rád za jakoukoli informaci vedoucí k možnosti zakoupení tohoto titulu.
    Dík fík
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    TABBY: No. Děcka maj známý rozvrhy, ale to neznamená, že o nich ví rodiče - zkouší takový výkruty, že je ještě nedostali (řikala mi jedna maminka do telefonu, zatímco jsem se na rozvrh jejího syna díval na webu jeho základky). A třeba Žižkáč rozvrh (podle tvrzení další maminky) rozvrh dneska prostě nedostal... A pak je samozřejmě další žůžo kličkovat s naukama, hlavnim předmětem, souborovkou mezi hokejem, baseballem a dalším nástrojem. A když už to po celym dni dáš do kupy, zavolá ti ta maminka, co si vyjednala termín přednostně, že TEĎ dostali rozvrh tanečků, jestli by to nešlo ještě přehodit.

Opravdu bych si moc přál, aby jednotlivé el. třídní knihy dokázaly mezi sebou komunikovat natolik, aby tohle řešil kompjůtr, protože tohle je přesně práce pro kompjůtr...
    WYMA
    WYMA --- ---
    1KA: bud v klidu, boleslav ma taky svoje extraburty :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    TABBY: taky to nechápu, stejně mi nakonec učitelka řekne že tehdy a tehdy dostane přednost gymplák apod. takže můj boj je vlastně jen o to, aby dítě nechodilo v pátek v 18:30 (a to teda nevím jak vyřešit, takhle černý petr padne na rodiče, který si nemůže ten den vzít půlden dovolené nebo nemá prarodiče, které tam postaví).. Teda nakonec jsme ok, byli jsme tam oba, žena přečetla půl knížky:)
    TABBY
    TABBY --- ---
    TABBY: Tim "fascinujici" jsem mela na mysli, ze nejsou schopni ten rozvrh a rezervace poresit nejak elektronicky. Decka maji znamy rozvrh ze skoly uz v poslednim tydnu prazdnin, mohlo se to tedy odehrat elektronicku nekdy minuly tyden...
    TABBY
    TABBY --- ---
    RSZ: Fascinujici, co? Ja mela v Jablonci "pokoseno" v 9.10 (zapis zacinal v 9). (Ale, pravda, predchazela tomu vcerejsi telefonicka pripravna faze...)
    RSZ
    RSZ --- ---
    ..čekání na cca 3h
    RSZ
    RSZ --- ---
    každoroční paráda v zušce, boj o termíny

1KA
    1KA --- ---
    JONAS3: možná se přestěhuju do Boleslavi, když už tam pracuju :-)) To bude asi nejefektivnější.
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: to bude skvělý, uveďte mě prosím někdo na dva roky do komatu
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Nejvytíženější část průtahu Libercem čeká rok a půl omezení. Vznikne nový most, druhý nahradí stěna - Zdopravy.cz
    https://zdopravy.cz/nejvytizenejsi-cast-prutahu-libercem-ceka-rok-a-pul-omezeni-vznikne-novy-most-druhy-nahradi-stena-90586/
    NYXYN
    NYXYN --- ---
    CERMINEK: Myslim, že tohle dělá Autodoprava Hlavatý, mám je kousek od dílny. Ale osobní zkušenost nemám.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam