• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    já to stavěl! tak v 15-16 jsem tam montoval vzduchotechniku na brigádě a od té doby jsem tam nebyl

MORIARTY: výborný je třeba jak v dolním centru nenajdeš lavičku bez koláče flusanců před sebou, tuhle jsem si to uvědomil, když jsem někde potřeboval nakrmit kojence
    JONAS3: 90s hnus, ty věci velmi rychle zestárly - a ty od Suchomela snad nejvíc (palác syner, palac centrum, menza tul ..)
    WYMA
    WYMA --- ---
    MOZEK: LB není Praha, z mojí zkušenosti jezdí většina lidí autem, takže nemít u kanclu parkování je dost velkej handicap
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    JONAS3: Celej spodek města od Fugnerky k nádraží je špinavá betonová ohavnost. Tenhle komplex vypadá dobře na leteckých snímcích, ale když jdu kolem, tak vždycky zrychlím krok, abych už byl pryč a mohl se procházet Pražskou ulicí.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Jinak se vám líbí ten komplex celkově? Kdesi kdysi jsem zahlídnul od nějakých architektů, jak je to super bla, bla,... (jestli to nebyli náhodou autoři) No mně to teda přijde dost ohavné. Možná je to tím, že je to prázdné a tím, co tam je teď za "obchody" a firmy. Když se to otevřelo, tak to byla docela žádaná adresa a byly tam obchody "non-vietnam" a kanceláře lepších firem.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    MOZEK: Máme dost firemních aut, která potřebujeme někde zaparkovat + několik kolegů jezdí autem
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    CERMINEK: a pouziva ten dum nekdo? Me prijde uplne mrtvej a tim spis mi pak prijde zvlastni, ze nekdo, kdo to ma na starost nekomu komplikuje najem tim, ze mu da drahy parkovani. Sorry za hloupy dotaz, na co vlastne v Liberci parkovani? Pokud teda neresite nejaky prespolni dojizdeni.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    MOZEK: S palác centrem jsme v kontaktu.. je tam komplikované a drahé parkování...
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    CERMINEK: na tyhle hruze je normalne napis "coworkingovy motor Liberce" a podle me to ma tak trilion metru ctverecni a nikdo tam meni.

CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Nemáte někdo tip na volné kanceláře k pronajmůtí v Liberci?
    Hledáme 120m2 a víc, parkování nutností...
    MAKII
    MAKII --- ---
    Když už tu bylo to vzpomínání, v neděli končí tahle výstava. Liberec kontra Reichenberg. Byl jste už někdo?

JONAS3
    JONAS3 --- ---
    RSZ
    RSZ --- ---
    LWEEK: tak 83, ještě ani nestojí kovovej panák a v pozadí jede ŠM11
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    NAILER: díky. U Nisy žádná záruka, ale stihli to v tom drive-thru čt 16:45, výsledek pá 12:35
    NAILER
    NAILER --- ---
    ERVIN: Synlab u Arény, výsledky za příplatek do 24 hodin
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    RSZ: To jsou osmdesátky? :)
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    RSZ: Parádní fotky!
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    RSZ: Nejen, ale i takový pěkný počágro, jako dneska, kdy se chceš hnedle po probuzení proskočit po poli... ale dost už sarkasmů. Jsou to bezva fotky, atmoška jak víno!
    RSZ
    RSZ --- ---
    ..samozřejmě že to nedokazuje nic, je to evidentní neděle, jen jsem na to narazil při dnešním prohlížení diáků
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    RSZ: Děkuju za tento neotřesitelný důkaz, hnedle dvakrát. Jdu se sešvihat krabicí od AutoCADu...
    RSZ
    RSZ --- ---
    jak tady byla řeč o kanibalizaci života v bezprostředním okolí nového nákupaku.. tady mám životem tepající OD ještěd z vlastní zahrádky:)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam