• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    CDR: A jak to funguje? :)

BTW tady jeden ulovek ze Zlina, kde se s timto tematem behem rekonstrukce Obchodniho domu velmi pekne vyporadali.

CDR
    CDR --- ---
    MOZEK: takhle to nefunguje ;)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    MOZEK: mně říkali, že mi kolo nejspíš nenajdou a že ho nejspíš nenajdu v bazarech ani já. A měli pravdu. Obešla jsem v Liberci, Jablonci i Frýdlantě všechny a nic.
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    CDR: Začal bych tím nejjednodušším, sundal ty šílený cedule :-) Pražská, to je téma samo pro sebe, stejně jako spousty dalších, krásných, ale vizuálním bordelem, znásilněných ulic v Čechách.

Btw zajímavý post k tématu: https://www.facebook.com/grafickyodpad/posts/2601750193293345
    CDR
    CDR --- ---
    MOZEK: no barák je echt hnusný (dělá se projekt, ale to kvůli památkové ochraně a tahům majitele nemovitosti vedle - který by rád nahmotil dvě patra nahoru, čímž by opět změnil kompletně náš projekt - kvůli oknům), žluté cedule bazar jsou taky hnusný.
    Nový štít s Palackým je můj nápad, může se zdát (on je) nevkusný, ale mně se líbí :)
    Je to navíc reakce ultra nevkusnýho týpka z Pražské ulice - reklama, kde je on - negelovaný svalnáč s melírky ověšenej zlatem :3
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    CDR: A máš vliv i na vizuální prezentaci prodejny směrem do ulice?:)
    CDR
    CDR --- ---
    MOZEK: barvířská 119/9 naproti Panoptiku
    RSZ
    RSZ --- ---
    MOZEK: jé, nejprochcanější rododendron v lbc
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    Pff, nějaký kolo, Ještěd pořád stojí a tak je svět v rovnováze✌️

MOZEK
    MOZEK --- ---
    CDR: A smím-li se ptát jaký je to obchůdek?:)
    CDR
    CDR --- ---
    MOZEK: nemám, jsem zaměstnanec. Ale takovej, Hmm...
    Něco jako vedoucí prodejny ;)
    Nákupní směry a filozofii (bez smíchu prosím), určuji já
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    CDR: U nás zase nějakej chudák sebral vrtačku, basu plzní a japonskou pilu z Lidlu... a asi to neunes, protože nám tu přibyla demontovaná elektrická řetězovka...

CDR: BTW dbeska jsem jel Rumunskou a i druhej barák s Atlasama už nějak začínaj fackovat... Asi s tim stavebnim boomem ožívaj i tyhle zakonservovaný baráky...
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    CDR: Btw ty máš nějaký bazoš?:)
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    1KA: Klucí policajtí říkali, že najdou až 4 kola z 10, tak uvidíme. Otázka je, jestli je to ofiko statistika, nebo statistika vod boku;)
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    JENDAVB: Jen tuzemský a navíc stále není úplně plošný, takovej guerilla pokus něco udělat s jedním z nejkradenejsich artiklů.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    MOZEK: ten registr je mezinárodní ?
    CDR: To se nevozí jako auta do polska ?
    CDR
    CDR --- ---
    hele, bydlím na milady horákové, barák má vstup zezadu a je tam nezamčená zahrada
    Na zahradě bylo kolo postavené obráceně, bez kol, ustřiženou přehazovačku. Asi žádná šleha, ale zároveň zas ne úplný drek.
    Měšťáci, kteří u mě na zsatávce vytáhli nějakýho zmatenýho roma z autobusu, ti odmítli se čímkliv zabývat.
    Tak jsem volal na 158.
    Po dni a půl kostra kola zmizela.
    Buď teda přijeli policajti, anebo přišla ta čórka :3
    Z mýho pohledu, moc tomu nerozumím, byl na tom kole asi nejcennější rám a vidlice.
    1KA
    1KA --- ---
    MOZEK: kamarádky kolo se našlo. Sice ve Frýdlantě, ale našlo :)
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    CDR: Taky bych jim nekřivdil. Byli tady fakt rychle a to si myslím, že mají o hodně důležitější práci, než zmizelý kolo ze sklepa. Všichni, od dispečinku po operativce, byli ultra slušný a milý. A když jsem viděl, co všechno musí kolem takovéhle události oběhat, sepsat a zpracovat, tak je jasný, že to už z podstaty nemůže lítat, jako když Baťa kopnul do vrtule.

LWEEK: Hold, Liberec, město pro život! :-) Evidentně i tenhle v šedý zóně. Taky bych je přestříkal. Biolitem do ksichtu a pocukrovat nehašeným vápnem.

No nic, kucí policajtí říkali, že tady ty fetky operujou celkem běžně, tak je dobrý všechno, všude zamykat, ideálně to strčit pod kamery a zalarmovat. Za samostříl namířenej na dveře bych prej dostal vyhubováno spíš já.

BTW nemáte někdo slevu v obchodě s kolama? :)))
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Já mám takový pocit, že v Liberci operuje gang, který ty kola krade a hlavně zpracovává. To se hned rozebere, přestříká, přemontují se různé komponenty a do světa to jde jako naprosto odlišné kolo. Mě takhle jednou ukradli kolo u obchodu. Kolo bylo zamčený o mříž, v obchodě jsem byl tak dvě minuty. Vylezl jsem ven a kolo nikde. A bylo po dešti a na silnici písek, žádné lidské stopy. Podle mě přijelo auto, někdo to cvakl, naložil a hned odjeli.
    RSZ
    RSZ --- ---
    CDR: tak to je dobrý, já neznám snad nikoho, komu by se kolo vrátilo.

Mimochodem, já se dozvěděl o ukradeném notebooku od PČR dřív, než jsem to zjistil. Chytli zloděje s mým notebookem přes rameno při vykrádání penzionu:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam