• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    AQUALOCO: a nejlepší na tom je, že se o tom dozvíš z dopravního značení až pár vteřin před tím, než někam chceš odbočit apod.
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    MAGGIE: to bylo vtipné, když jsem chtěl jet včera od malého divadla do Ruprechtic, pokračoval jsem tedy od Fordu dál že to vezmu kolem Košků, ok, ale nahoře jak prodávaj kola u Hokejky to rovně ke kostelu nešlo, ok, vemu to kolem hřbitova, taky zavřený. Přes Kateřinky se mi nechtělo, ale Ruprechtická nakonec zabrala, bylo to na ten Xanax nebo něco skoro... Ještěže jsem v LB max. 1x týdně :)
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    MAGGIE: počítám že rezidentům bude vjezd povolen, ale kdo ví :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    TABBY: já vlastně moc frustrovanej nejsem, pracovních povinností autem v centru mám minimum, tramvaj moc zácpou ovlivněná není a navíc jsem nám zakoupil skůtr (jedno dítě vozím, dvě a manželku a psa si zatím netroufám). Ale kdybych vozil pizzu tak musím zobat xanax, já jsem hroznej nervák.

KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    A bacha. U babylonu ve směru od DPML (Nitranská) je nově přikázanej směr jízdy nahoru. Zaplať pánbů.
    ATAN
    ATAN --- ---
    MAGGIE: Lodzska v Liberci neni, nepletes si to s Luzickou?
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    JESTEDMAN: a parkoviště za TUL budovou H se promění ve skatepark?
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    a bacha, asi víte, že ze Zhořelecké nelze odbočit vpravo u Fordu do Lodžské (to jsem nevěděla, že tu máme takovou "polskou" čtvrť v tomto místě, nemyšleno ve zlém), takže jsem to vzala dnes kolem Jedličkova ústavu, ale pokud to takto bude řešit vícero aut, bude to průšvih i touto cestou
    TABBY
    TABBY --- ---
    RSZ: Mas nejak nizky prah frustracni tolerance. To te zavrena Klasterni nevyskolila dost? ;)
    (A Radelak. A Tanvaldska. A Prosecska. Atd. :-)
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    slyšel jsem, že mají začínat s tou novou Pastýřskou, až tam to dodělají, tak Rumjancevovku zavřou nadobro (pokud jsem dobře pochopil)
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: nene
    ok, klíče od auta házím do kanálu
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    MAGGIE: Do 13. 5., volejte sláva.
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Nevíte někdo, jak dlouho má trvat ten vtip s uzavřenou Rumjancevovou?
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    Berte to jako takové vysvědčení prvňáka v pololetí:

Mózovic průvodce Liebercem — otestováno za vás | by Jenda Citrón | Life’s Flow.. | Apr, 2022 | Medium
    https://medium.com/lifes-flow/m%C3%B3zovic-pr%C5%AFvodce-liebercem-otestov%C3%A1no-za-v%C3%A1s-a3f449445204
    P_T
    P_T --- ---
    SHYLOCK: Problemy s ODSkou rikas? To v Liberci nezname...
    Emh
    SHYLOCK
    SHYLOCK --- ---
    BUDDHA: bohužel, dělal jsem včechny ročníky v Třeboni a vždycky to byl boj nejdříve s prostorem a pak s místní ODSkou.) Slavnostní zahájení/zakončení jsme dělali v tělocvičně.)
    ODSka nakonec všechny svoje nemovitý prostory převedla na s.r.o., které patřili dále městu a měli za úkol vykazovat zisk, takže nám začali pálit takový nájmy, který jsme prostě neutháli. Liberec a celý kraj nám naopak hodně pomáhá jak s prostory tak prostředky,takže za mě rozhodně změna k lepšímu, ale z pozice návštěvníka tvoje argumenty naprosto chápu. Dej tomu v Lbc šanci)
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    MOZEK: nic proti severu ba naopak.chtel jsem rict ze ta Trebon mela idealni rozmer. Uvidime jake to bude v LBC
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    BUDDHA: Já jsem v Liberci zatím krátce, ale co se týče možnosti pobytu mimo sál, troufám si říct, že má Liberec velikej potenciál. Že má tohle město jiný charakter a podnebí je věc druhá, ale změna je život;)
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    SHYLOCK: ja jsem teda uprimne smutny z presunu. Trebon tomu mela idealni rozmwr podminky a tu filmovou kompenzaci (mimo saly/kina). Proste moznost byt v parku, na vzduchu, na kole, v rybniku!
    Preji na nove staci hodne stesti, ale zatlacim slzicku. Trebon mela sve kouzlo.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    MOZEK: ja bych jim krivdil:) fizlove neumi nic jinyho nez kurvit technoparty!

pred par rokama mi v praze vykradali felinu v noci pred hospodou, kolegyne zlodeje vyrusila, tak utekl a nechal u me v aute kleste, kterejma se snazil vyndat autoradio.. jeste takovyto na kazety, co davali do felicii "ve vyssi vybave" by default:) kdyz pak prijeli fizlove, tak jsem jim rikal, ze tam jsou na podlaze kleste a budou na nich otisky urcite.. prej "my vime, kdo to dela.. ale to ho musime chytit pri cinu, jinak to je k nicemu.. kleste si klidne nechte.. jestli je nechcete, tak je vyhodte".. neveril jsem vlastnim usim.. a od ty doby jsem vzdal jakykoliv doufani, ze vyresi nejakej podobnej incident.. maj to proste v pici
    C_ML
    C_ML --- ---
    Benefiční večer na pomoc zvířatům na Ukrajině
    Sobota 23.4. - Azyl pivní bar - Široká 302, Liberec
    od 18:00 veganská večeře
    od 21:00 koncert
    Na večeři i po dobu koncertu můžete nosit materiální sbírku pro útulky na Ukrajině - granule, konzervy (hlavně pro psy), vodítka, obojky, náhubky, pelechy, přepravky, zdravotnický materiál.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam