• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    P_T
    P_T --- ---
    SHYLOCK: Problemy s ODSkou rikas? To v Liberci nezname...
    Emh
    SHYLOCK
    SHYLOCK --- ---
    BUDDHA: bohužel, dělal jsem včechny ročníky v Třeboni a vždycky to byl boj nejdříve s prostorem a pak s místní ODSkou.) Slavnostní zahájení/zakončení jsme dělali v tělocvičně.)
    ODSka nakonec všechny svoje nemovitý prostory převedla na s.r.o., které patřili dále městu a měli za úkol vykazovat zisk, takže nám začali pálit takový nájmy, který jsme prostě neutháli. Liberec a celý kraj nám naopak hodně pomáhá jak s prostory tak prostředky,takže za mě rozhodně změna k lepšímu, ale z pozice návštěvníka tvoje argumenty naprosto chápu. Dej tomu v Lbc šanci)
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    MOZEK: nic proti severu ba naopak.chtel jsem rict ze ta Trebon mela idealni rozmer. Uvidime jake to bude v LBC
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    BUDDHA: Já jsem v Liberci zatím krátce, ale co se týče možnosti pobytu mimo sál, troufám si říct, že má Liberec velikej potenciál. Že má tohle město jiný charakter a podnebí je věc druhá, ale změna je život;)
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    SHYLOCK: ja jsem teda uprimne smutny z presunu. Trebon tomu mela idealni rozmwr podminky a tu filmovou kompenzaci (mimo saly/kina). Proste moznost byt v parku, na vzduchu, na kole, v rybniku!
    Preji na nove staci hodne stesti, ale zatlacim slzicku. Trebon mela sve kouzlo.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    MOZEK: ja bych jim krivdil:) fizlove neumi nic jinyho nez kurvit technoparty!

pred par rokama mi v praze vykradali felinu v noci pred hospodou, kolegyne zlodeje vyrusila, tak utekl a nechal u me v aute kleste, kterejma se snazil vyndat autoradio.. jeste takovyto na kazety, co davali do felicii "ve vyssi vybave" by default:) kdyz pak prijeli fizlove, tak jsem jim rikal, ze tam jsou na podlaze kleste a budou na nich otisky urcite.. prej "my vime, kdo to dela.. ale to ho musime chytit pri cinu, jinak to je k nicemu.. kleste si klidne nechte.. jestli je nechcete, tak je vyhodte".. neveril jsem vlastnim usim.. a od ty doby jsem vzdal jakykoliv doufani, ze vyresi nejakej podobnej incident.. maj to proste v pici
    C_ML
    C_ML --- ---
    Benefiční večer na pomoc zvířatům na Ukrajině
    Sobota 23.4. - Azyl pivní bar - Široká 302, Liberec
    od 18:00 veganská večeře
    od 21:00 koncert
    Na večeři i po dobu koncertu můžete nosit materiální sbírku pro útulky na Ukrajině - granule, konzervy (hlavně pro psy), vodítka, obojky, náhubky, pelechy, přepravky, zdravotnický materiál.

MOZEK
    MOZEK --- ---
    CDR: A jak to funguje? :)

BTW tady jeden ulovek ze Zlina, kde se s timto tematem behem rekonstrukce Obchodniho domu velmi pekne vyporadali.

CDR
    CDR --- ---
    MOZEK: takhle to nefunguje ;)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    MOZEK: mně říkali, že mi kolo nejspíš nenajdou a že ho nejspíš nenajdu v bazarech ani já. A měli pravdu. Obešla jsem v Liberci, Jablonci i Frýdlantě všechny a nic.
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    CDR: Začal bych tím nejjednodušším, sundal ty šílený cedule :-) Pražská, to je téma samo pro sebe, stejně jako spousty dalších, krásných, ale vizuálním bordelem, znásilněných ulic v Čechách.

Btw zajímavý post k tématu: https://www.facebook.com/grafickyodpad/posts/2601750193293345
    CDR
    CDR --- ---
    MOZEK: no barák je echt hnusný (dělá se projekt, ale to kvůli památkové ochraně a tahům majitele nemovitosti vedle - který by rád nahmotil dvě patra nahoru, čímž by opět změnil kompletně náš projekt - kvůli oknům), žluté cedule bazar jsou taky hnusný.
    Nový štít s Palackým je můj nápad, může se zdát (on je) nevkusný, ale mně se líbí :)
    Je to navíc reakce ultra nevkusnýho týpka z Pražské ulice - reklama, kde je on - negelovaný svalnáč s melírky ověšenej zlatem :3
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    CDR: A máš vliv i na vizuální prezentaci prodejny směrem do ulice?:)
    CDR
    CDR --- ---
    MOZEK: barvířská 119/9 naproti Panoptiku
    RSZ
    RSZ --- ---
    MOZEK: jé, nejprochcanější rododendron v lbc
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    Pff, nějaký kolo, Ještěd pořád stojí a tak je svět v rovnováze✌️

MOZEK
    MOZEK --- ---
    CDR: A smím-li se ptát jaký je to obchůdek?:)
    CDR
    CDR --- ---
    MOZEK: nemám, jsem zaměstnanec. Ale takovej, Hmm...
    Něco jako vedoucí prodejny ;)
    Nákupní směry a filozofii (bez smíchu prosím), určuji já
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    CDR: U nás zase nějakej chudák sebral vrtačku, basu plzní a japonskou pilu z Lidlu... a asi to neunes, protože nám tu přibyla demontovaná elektrická řetězovka...

CDR: BTW dbeska jsem jel Rumunskou a i druhej barák s Atlasama už nějak začínaj fackovat... Asi s tim stavebnim boomem ožívaj i tyhle zakonservovaný baráky...
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    CDR: Btw ty máš nějaký bazoš?:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam