• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    MOZEK: hřiště uprostřed nemocnice?
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    RSZ: Tam je taky nějaký tajný park? :-) Tam je mimochodem jeden z nejlepších, nezastavěných pozemků na Starém Městě, kéž by vyšla ta páteční sportka :)))

Tak jo, můžeme to hrát jako Vontové ve Stínadlech a přidávat indicie:

Upřesnění: je to víc dětské hřiště, než park.
    RSZ
    RSZ --- ---
    klostrmanka?:)
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    HONXX: To by tam začali chodit lidi :)) Je tak tajnej, že když jsem tam šel posledně, tak v místech, kde se do něj vstupuje byl pán z domu, který je na ten park nalepený. Říkám: "Brý den, my tady jdeme s malým na ten krásný park, co tu máte." A on odvětil: "My tu máme nějaký park?" :))

Je to na Starém Městě a neplatí se tam vstupné ;-)
    HONXX
    HONXX --- ---
    MOZEK: Trefný pohled na město. Budu to posílat přespolním.

Nechceš odtajnit, co je tajný park? :D
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    MAGGIE: to bylo vtipné, když jsem chtěl jet včera od malého divadla do Ruprechtic, pokračoval jsem tedy od Fordu dál že to vezmu kolem Košků, ok, ale nahoře jak prodávaj kola u Hokejky to rovně ke kostelu nešlo, ok, vemu to kolem hřbitova, taky zavřený. Přes Kateřinky se mi nechtělo, ale Ruprechtická nakonec zabrala, bylo to na ten Xanax nebo něco skoro... Ještěže jsem v LB max. 1x týdně :)
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    MAGGIE: počítám že rezidentům bude vjezd povolen, ale kdo ví :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    TABBY: já vlastně moc frustrovanej nejsem, pracovních povinností autem v centru mám minimum, tramvaj moc zácpou ovlivněná není a navíc jsem nám zakoupil skůtr (jedno dítě vozím, dvě a manželku a psa si zatím netroufám). Ale kdybych vozil pizzu tak musím zobat xanax, já jsem hroznej nervák.

KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    A bacha. U babylonu ve směru od DPML (Nitranská) je nově přikázanej směr jízdy nahoru. Zaplať pánbů.
    ATAN
    ATAN --- ---
    MAGGIE: Lodzska v Liberci neni, nepletes si to s Luzickou?
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    JESTEDMAN: a parkoviště za TUL budovou H se promění ve skatepark?
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    a bacha, asi víte, že ze Zhořelecké nelze odbočit vpravo u Fordu do Lodžské (to jsem nevěděla, že tu máme takovou "polskou" čtvrť v tomto místě, nemyšleno ve zlém), takže jsem to vzala dnes kolem Jedličkova ústavu, ale pokud to takto bude řešit vícero aut, bude to průšvih i touto cestou
    TABBY
    TABBY --- ---
    RSZ: Mas nejak nizky prah frustracni tolerance. To te zavrena Klasterni nevyskolila dost? ;)
    (A Radelak. A Tanvaldska. A Prosecska. Atd. :-)
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    slyšel jsem, že mají začínat s tou novou Pastýřskou, až tam to dodělají, tak Rumjancevovku zavřou nadobro (pokud jsem dobře pochopil)
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: nene
    ok, klíče od auta házím do kanálu
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    MAGGIE: Do 13. 5., volejte sláva.
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Nevíte někdo, jak dlouho má trvat ten vtip s uzavřenou Rumjancevovou?
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    Berte to jako takové vysvědčení prvňáka v pololetí:

Mózovic průvodce Liebercem — otestováno za vás | by Jenda Citrón | Life’s Flow.. | Apr, 2022 | Medium
    https://medium.com/lifes-flow/m%C3%B3zovic-pr%C5%AFvodce-liebercem-otestov%C3%A1no-za-v%C3%A1s-a3f449445204
    P_T
    P_T --- ---
    SHYLOCK: Problemy s ODSkou rikas? To v Liberci nezname...
    Emh
    SHYLOCK
    SHYLOCK --- ---
    BUDDHA: bohužel, dělal jsem včechny ročníky v Třeboni a vždycky to byl boj nejdříve s prostorem a pak s místní ODSkou.) Slavnostní zahájení/zakončení jsme dělali v tělocvičně.)
    ODSka nakonec všechny svoje nemovitý prostory převedla na s.r.o., které patřili dále městu a měli za úkol vykazovat zisk, takže nám začali pálit takový nájmy, který jsme prostě neutháli. Liberec a celý kraj nám naopak hodně pomáhá jak s prostory tak prostředky,takže za mě rozhodně změna k lepšímu, ale z pozice návštěvníka tvoje argumenty naprosto chápu. Dej tomu v Lbc šanci)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam