• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    SONIC
    SONIC --- ---
    CDR: cernej CO flek je s toho solidni

Windy: Wind map & weather forecast
    https://www.windy.com/cs/-Koncentrace-CO-cosc?cosc%2C50.410%2C14.903%2C8=
    CDR
    CDR --- ---
    Hustý. Není vidět Ještěd. Kouř z hrenska.
    GECKO
    GECKO --- ---
    RSZ: Ono nejdřív bude rok povodí oravovat hráz a pak teprve město okolí...

jinak tedy, týden tu nejsem, 70 příspěvků a většinou debilní hádka o pivu... Nějak se mi to asociovalo s návštěvou U Rozvědčíka minulý týden.. kdysi jsem nabyl dojmu, že to vede banda penisů a teď si to potvrdil... kámoška chtěla amerikáno (prostě větší slabší kafe) a místo toho dostala přednášku o gatsronomických standardech a jak vypadá správný preso.

Teda chápu, že to někdo má jinak, ale když někde jsem a mám chuť na pivo, dám si to, co tam čepujou a jsem většinou OK... Minulý týden převažoval Kozel nebo Bakalář....
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    Liberec calling and I must go!

RSZ
    RSZ --- ---
    JESTEDMAN: jasný, ale jsou to dvě akce, "technická" povodí a druhá města.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    RSZ: hrázný tvrdil, že to září je jistý
    RSZ
    RSZ --- ---
    JESTEDMAN: "Rada města nyní vybrala firmu SNOWPLAN, která za 2,2 milionu korun vypracuje projektovou dokumentaci oprav."

tzn. povodí začne, ale město teprve soutěžilo projekt.. tak já si ještě radši počkám
    RSZ
    RSZ --- ---
    JESTEDMAN: jo no, tentokrát už je prý podepsáno a nic to nezhatí, ale znamená to i novou cestu?
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    RSZ: snad v září vypouští a rok a půl budou rekonstruovat, tak štěrk ušetříš
    RSZ
    RSZ --- ---
    já budu rád, když mi někdo doveze multikárou fůru štěrku na cestu u přehrady, období dešťů se blíží

MOZEK
    MOZEK --- ---
    Opravdu padlé na hlavu...Shodou okolností jsem k tomu četl tento komentář:

Glosa: ODS má plány s Ještědem. Snad je odfoukne vichr z hor - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-glosa-ods-ma-plany-s-jestedem-snad-je-odfoukne-vichr-z-hor-209670
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    Vau :D :D :D

ZSIS
    ZSIS --- ---
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    Co to teď duní za techno party někde v loukách nad pivovarem ve Vratislavicích? Zní to docela masivně, tak váhám, zda to jít hledat, když už jsme tu na pěším výletu...(ikdyž takhle za světla a střízlivej nevim nevim:-D ).
    RSZ
    RSZ --- ---
    tvl, tak to fakt nevím...
    Do Senátu chtějí za Liberecko čtyři lidé. Souboj Titánů nečekejte - Liberecký deník
    https://liberecky.denik.cz/zpravy_region/volby-senat-kandidati-liberecko-20220720.html
    HONXX
    HONXX --- ---
    LWEEK: Pojď třeba na pivo (mám rád minipivovary, když je to teď horké téma) a rád ti ukážu, že lídr není úplný fotbalový jelito :D
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    CDR:
    Chyběls do skládačky, vítej! :-D

Poslední dobou se nám tu rozmohl takový nešvar v podobě ad hominem argumentace.

Můžem se v tom babrat ještě chvilku, já měl za to, že už každýmu došlo, že jsem si chtěl jen tak hezky postaru zatrollit. Mně jsou ty piva vlastně dost u prdele.

Tu adorovanou devítku jsem shodou okolností nedávno pil a nevím, jestli byla špatně ošetřená, ale můj subjektivně osobní vlastní soukromý osobní soukromý dojem byl, jako by mě mlátil pytlem exotickýho chmele přes tlamu. A ANOlbrecht bez komentáře.

A ta zdánlivá nekonzistence pramení z chybného předpokladu. Žádnej hübsta nejsem, už jsme si to mnohokrát vysvětlovali. :-D
    CDR
    CDR --- ---
    ERVIN: devítka Starter (APA) je třebas do parních dnů božské pivo. Stejně tak se ve vedrech dobrá albrechtí osmička.
    Tvl, máš hipsterský zástřih a chodíš do hipsta podniků a přitom haníš hipsterská piva :3
    Trestuhodná nekonzistence! Docentův chininový trhač na tebe!
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    WYMA: Jo té je taky škoda :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam