• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    LUCKY_MAN: Já tady žiju rok a půl, takže mám kontextu lokálního dění asi tak půl bandasky. Ale mám tady zázemí v kamarádech, kteří jsou tu celý život a z této smutně vyhlížející čtverylky, připomínající volby na východním Slovensku, mi doporučili vhodit do urny mohutného pána s Kloboukem.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    LUCKY_MAN: Za sebe mohu zodpovědně říct, že ačkoliv trávím v Liberci všechen čas tak nevím.

Musím říct, že mě dost vysírá kampaň starostů, kde se usmívá z bilboardů jak jelito Zahradník s někým dalším, a píší co udělají. Už několikrát jsem měl nutkavou potřebu vzít spej, a dopsat tam otázku, proč to už neudělali v za poslední 4 roky.
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    Jsem na cestě do rodného a oficiálně stále trvalého bydliště odvolit.

A last minute otázka na ty, co tráví v liberci evidentně víc času než já poslední roky: komu kurnik dát hlas v senátních volbách z této čtveřice? Teda resp. asi jen dvojice, protože SPD a ANO jsou ufoni ( tímto se omkouvám ufonům za urážku).

Michael Canov za SLK
    nebo
    dlouholetá členka ODS Martina Motshagen

Co je aspoň menší zlo?
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    RSZ: To je dobře, těžko to asi někoho zastaví. Před lety tam moje babička nějakýmu týpkovi, co měl na salámu prolítla novou feliciií přednim i zadnim sklem... zázrakem přežila.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    RSZ: Minulej tejden tam pokládali 7 takovejch potvůrek.

RSZ
    RSZ --- ---
    KOOTCHA: to sem si nevšiml, ale obecně mi přijde, že to bývá robustnější než mosty, díky těm "náběhům"
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    RSZ: Hulej to tam pořád všichni stejně.

Btw mě fascinuje robusnost konstrukce toho novýho ekoduktu. Jestli na tom nebude aspoň metr hlíny, tak asi očekávají migrace stád mamutů.
    RSZ
    RSZ --- ---
    tyjo na 13 u Jítravy nově 50 (byla 70, jezdilo se 80), tak bacha
    TOM
    TOM --- ---
    SONIC: [TOM @ Android - otevřená mobilní platforma]
    jj, chápu že se různé exotické ROM nedají vyzkoušet předem, sorry za OT
    SONIC
    SONIC --- ---
    TOM: muzem..ale samozrejme zalezi na cem..a teda bez zaruky jak rikajic na vlastni nebezpeci..odkaz nefunkcni..
    TOM
    TOM --- ---
    SONIC: neděláte v rámci servisních služeb i rootování?
    Zkoušel jsem kdysi 2x, a už se mi s tím nechce trávit hodiny po večerech. Dělám si naději, že bych tím mohl vyřešit jeden problém (https://nyx.cz/discussion/13855/id/55130314).
    RSZ
    RSZ --- ---
    SONIC: jo, vše ok:)
    SONIC
    SONIC --- ---
    CERMINEK: nejspis je to lepeny..musel by sis pockat trosku dyl..ale mame tady gauc (mobilplus) :)

RSZ: jojo presne tak to tady delame..doufam ze ses spokojenej..ja sem jeden ze dvou lidi co to tady montuje :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    CERMINEK: dole v dunaji ti objednají díl a dají vědět až bude, a potom to vymění třeba za 2h, vyzkoušeno teď na 2 zakázkách
    KOJB
    KOJB --- ---
    CERMINEK: Nevim jestli na počkání, ale co Maxmobil v Pražský?
    KOJB
    KOJB --- ---
    HAROLD: Neznam. Nejaky kontakt máš?
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    KOJB: Já chodím k Řípovi.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Nemáte někdo tip na servis mobilních telefonů (mám OnePlus), kde by rychle, ideálně na počkání, telefon vyčistili a vyměnili baterii?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam