• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    BINARY_PARANOIC: a já koukám, že ten ČSSD blb Šír se tam teď probojoval s SPD? Pomoc tvl..
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    I když pravděpodobnější asi je prodloužení stávající koalice SLK + ANO + ODS?
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    RSZ: Takže pokud počítám dobře, těsnou většinu by mohla mít teoretická koalice SLK + LOL + Piráti. Not bad.
    RSZ
    RSZ --- ---
    13% pro "zelené" je celkem překvapení, nevyhrálo ANO, to je v dnešní ČR taky překvapení..

BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Já měl, asi jako mnoho jiných zde, s Canovem osobní zkušenost jako s chemikářem na Jergymu. V mnoha názorech se s ním neshodnu, jeho kampaň je bohužel na úrovni jeho (stále plusmínus funkčních) chemických stránek (tj. strašná — a bohužel si do toho nechce moc nechat kecat ani od těch, co jinak připravují pro SLK kampaň).

Nicméně v přímém kontaktu byl vždy férový a věřím, že pro Liberecko upřímně chce to nejlepší. A byť se s ním ne vždy shodnu na tom, co to „nejlepší“ v konkrétních krocích znamená, z té čtveřice to byla celkem jasná volba. Že laťka věru nebyla vysoko nastavená je věc druhá.
    SHOTEK
    SHOTEK --- ---
    Jsem původem z Chrastavy. Canov je vychcanej jak díra do sněhu. Je mu jedno, za koho bude kopat, když z toho bude mít jistý místečko.
    RSZ
    RSZ --- ---
    JESTEDMAN: já to mám snadný, mně smrdí i mimoliberecká ods
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    já netuším co by měla mít společného ODSácká senátorka (i když za Lbc) s Kittnerovským gangem. Canov mi smrdí asi víc, v Chrastavě ho žerou, ale od tý doby, co je v senátu, tak dělá stále víc a víc hovno.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Určitě jednomu z těch dvou, protože je třeba, aby senát dál mohl přehlasovávat ufouny. Canov mi není sympatickej, ale hodím mu to tam, protože dávat v Liberci hlas ODS... to bych si musel vydesinfikovat ruce :)
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    RSZ: Diky vsem za (i vtipne) reakce, jsem na tom prave podobne jak RSZ, tak jsem chtel proverit, zda mi neutekl nekdo zazracne lepsi. A asi ne. Dik.
    RSZ
    RSZ --- ---
    Úplně mi to nevoní, ale hodím to canovovi
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    LUCKY_MAN: Moje tamtamy z radnice tvrdí, že ODSka je furt z dáli ovládaná Kittnerem, oním "NER" ze jména stavební firmy, jejíž jméno nesmíme vyslovit. A co si pamatuju na Canova z dob, kdy jsme stavěli transborder v Andělce, působil jako dobrej chlap. Mít tohle dilema, hodím to asi jemu.

Určitě se najde tisíc a jeden důvod, proč je Motshagen skvělá a Canov gauner... víc po tom nepátrám...
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    LUCKY_MAN: Já tady žiju rok a půl, takže mám kontextu lokálního dění asi tak půl bandasky. Ale mám tady zázemí v kamarádech, kteří jsou tu celý život a z této smutně vyhlížející čtverylky, připomínající volby na východním Slovensku, mi doporučili vhodit do urny mohutného pána s Kloboukem.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    LUCKY_MAN: Za sebe mohu zodpovědně říct, že ačkoliv trávím v Liberci všechen čas tak nevím.

Musím říct, že mě dost vysírá kampaň starostů, kde se usmívá z bilboardů jak jelito Zahradník s někým dalším, a píší co udělají. Už několikrát jsem měl nutkavou potřebu vzít spej, a dopsat tam otázku, proč to už neudělali v za poslední 4 roky.
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    Jsem na cestě do rodného a oficiálně stále trvalého bydliště odvolit.

A last minute otázka na ty, co tráví v liberci evidentně víc času než já poslední roky: komu kurnik dát hlas v senátních volbách z této čtveřice? Teda resp. asi jen dvojice, protože SPD a ANO jsou ufoni ( tímto se omkouvám ufonům za urážku).

Michael Canov za SLK
    nebo
    dlouholetá členka ODS Martina Motshagen

Co je aspoň menší zlo?
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    RSZ: To je dobře, těžko to asi někoho zastaví. Před lety tam moje babička nějakýmu týpkovi, co měl na salámu prolítla novou feliciií přednim i zadnim sklem... zázrakem přežila.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    RSZ: Minulej tejden tam pokládali 7 takovejch potvůrek.

RSZ
    RSZ --- ---
    KOOTCHA: to sem si nevšiml, ale obecně mi přijde, že to bývá robustnější než mosty, díky těm "náběhům"
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    RSZ: Hulej to tam pořád všichni stejně.

Btw mě fascinuje robusnost konstrukce toho novýho ekoduktu. Jestli na tom nebude aspoň metr hlíny, tak asi očekávají migrace stád mamutů.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam