• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    NYXYN
    NYXYN --- ---
    RSZ: ja tam byl jednou, víc než rok zpět, a krom toho, že mi pučil jinej vozejk, než jsme byli domluveny, tak mě začal osočovat, že jsem mu vlezl do kanclu, že ten visací zámek tam měl danej jinak… asi se zrovna blbě vyspal :)
    GECKO
    GECKO --- ---
    GECKO:
    RSZ: Je přestěhovanej u letiště..
    GECKO
    GECKO --- ---
    NYXYN:
    RSZ: Jojo.. já si od něj taky půjčoval a fungovalo to úplně OK... Kdyžs tam nebyl poprvý, tak ani nechtěl zálohu a jednání v pohodě.
    RSZ
    RSZ --- ---
    NYXYN: já ti dám pochybná půjčovna! Od karáska jsem půjčoval pravidelně a byl fér! :)
    NYXYN
    NYXYN --- ---
    JONAS3: okej, takže byty/kancly? To že je tam teď parkáč, je předzvěst toho, že se bude opravovat to parkoviště vedle za policajtama? Nebo to je doměnka mimo mísu?
    NYXYN
    NYXYN --- ---
    Tušíte někdo, co se chystá v Sokolské pod knihovnou? Dřív tam byla pochybná pujčovna vozejků za auto a autoservis a možna něco dalšího, teď hromada suti a nově vzniklé parkoviště, což se zdá jako provizorní/dočasné. Pokud ne, tak je to fakt bizár. Nedohledal jsem k tomu nic. Díky
    ATAN
    ATAN --- ---
    JONAS3: Nemocnice tretiho tisicileti... Tak snad tam uz budou alespon bacta nadrze.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Tak už to začíná. Hlavně to dobře rozmyslet

NOIZER
    NOIZER --- ---
    MUFLONEK: vrele doporucuju, Zdeny je skvelej a tahle akce urcite stoji za to! Znalost whisky neni vubec potreba, hodne se tam toho dozvite a hlavne vyzkousite na vlastni jazycek:) a Zdeny tam nema zadny whisky extremy, je to pristupny sirokymu spektru lidi
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    Máte rádi Whisky? Co takhle navštívit degustaci pod vedením toho nejlepšího - Zdeňka Kortiše? Je to jeden z největších českých znalců a sběratelů whisky, provozovatel renomovaného olomouckého baru a whisky ambasador a lektora společnosti Jan Becher - Pernod Ricard. Degustace bude dnes večer v Black Horse a nakonec si namícháte i svou vlastní blended Whisky. Oficiálně lístky stojí 1299 - nechala bych je oba za 2000. Měla jít tchýně s přítelem, ale je nemocná:O( Nenechte je propadnout.o)

Kdybych nebyla doma sama, šla bych.

Lístky mám elektronicky. Problém s předáním nebude. A pokud by byl, tak dneska jedu odpoledne k veterináři do LBC.

Využijte jedinečné nabídky.

Odkaz na akci www.theblend.cz
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    RSZ: Ježiš já se lekl že tam hráz není, že zůstalo jen něco jako most. :D Dobrá mindfuck fotka :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    JENDAVB: a tady je vidět jak budujou novej odtok

JIGGYBIGGIE
    JIGGYBIGGIE --- ---
    Hledáme jednoho nebo dva chlapi, kteří by nám udělali terasu a chodníky s nízkou zidkou z palenych cihel. Základ už je, cihly máme pripraveny. Práce tak na 3 - 4 dny. Ideálně přes týden, ale klidně i v sobotu, v neděli ne.

JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    RSZ: Jak je vysoká vrstva toho bahna já bych čekal že to bude teda daleko víc ...
    RSZ
    RSZ --- ---
    JENDAVB: ..hráz bohužel nemám, ale tu mají obnaženou až k patě, docela zajímavej pohled

JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    RSZ: čekám spíš na tradiční foto report z přehrady když se tedka opravuje :-)
    RSZ
    RSZ --- ---
    JENDAVB: rajt!
    RSZ
    RSZ --- ---
    kvíz:)

P_T
    P_T --- ---
    ERVIN: Já jsem v Německu objevil Fielmann a můžu vřele doporučit. Jsou i v Čechách, i když u Liberce nejblíž v Žitavě. Profi měření zraku a centrování brýlí, velká kolekce obrouček zdarma a pokud ti stačí obyč skla, tak máš celý brejle za 20€ s perfektním servisem.
    KIA
    KIA --- ---
    KIA: Výborně mi tam i spravili fungl nové brýle, když jsem si do hlavy prastila kufrem od auta a trefila jsem se do nich. A to jsem je už obrečela - a nakonec to není ani vidět :D
    KIA
    KIA --- ---
    ERVIN: Já ( a rodina) chodíme dlouhý roky do Palaščáka. Dole u Kendika
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam