LWEEK: jako mně se to zmrzlinářství taky nelíbí, ale estetika je dost subjektivní, myslím, že bych našel dost občanů, kterým se ta aktuální výzdoba líbí. To je jak ty debaty s uměním před radnicí, když nahlédnu do názoru prostého plebsu, tak jsem od něj neviděl jedinou pozitivní reakci na všechny díla, která se tam ukázala. Mně se víceméně líbila všechna. Tudíž jít cestou referenda je dle mého cesta do pekel.
Můžu přijmout to, že mi někdo určí, jak se chovat k mé nemovitosti v některé z oblastí/zón. Jen bych pak očekával jasná a přesná pravidla, ne prstvýcuc nějakého úředníka, jak se často stává. A samozřejmě bych očekával, že se na těch změnách bude finančně spolupodílet ten, který mi ty pravidla určuje (např. město). Protože pokud mi někdo zakáže rekonstrukci na kterou mám a povolí jen takovou, na kterou nemám, tak to skončí pouze tak, že ji neudělám a v krajním případě to nechám spadnout, abych si tam následně mohl postavit téměř cokoliv nového, jak se již v mnoha případech stalo. (naposled třeba U Severů)