• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    ATAN: Tak jsem se popřál na kontaktu níže a dorazí až někdy v září...
    ATAN
    ATAN --- ---
    CERMINEK: nam vzdy chodily do schranky
    6746
    6746 --- ---
    CERMINEK: 485243382
    matviakova.martina@magistrat.liberec.cz
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    RSZ: Komu? kam? Kde to najdu? To nestačí , že o nás ví matrika? Hledám, ale neúspěšně :-/
    RSZ
    RSZ --- ---
    CERMINEK: musíš se nahlásit
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Ahoj všem, nedaří se mi dohledat jak to je na magistrátu s vítáním občánků. Chodí pozvánky nevíš s musí člověk nějak registrovat? Na webu jsem našel akorát, že proběhlo naposledy v červnu, nic víc.
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    ✌️
    Liberec má dvě nové památky, školu na Husově ulici a kino Varšava | Zprávy | Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje
    https://liberecka.drbna.cz/zpravy/33442-liberec-ma-dve-nove-pamatky-skolu-na-husove-a-kino-varsava.html
    JIGGYBIGGIE
    JIGGYBIGGIE --- ---
    Rozumí tady někdo hvězdářským dalekohledům? Máme tady tenhle kousek Bresser Pluto a vůbec nevíme, jak to funguje a jak to zprovoznit. Jde o tenhle typ: https://cz.levenhuk.com/catalogue/hvezdarske-dalekohledy/hvezdarsky-dalekohled-bresser-pluto-114-500-eq/?oid=6343

RSZ
    RSZ --- ---
    Neválí se prosím někomu v garáži 20l kanystr/nádoba s širokým hrdlem, něco jako na obrázku (otvor stačí cca 15-20cm, nemusí to být ten "vodácký" barel)

JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    TOM: řekl bych že kozák, spíš
    HONXX
    HONXX --- ---
    MOZEK: Jsem v dětství sbíral křemenáče na Broumáku v lesíku mezi paneláky. Souřadnice můžu taky poslat :)
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Křemenáče pamatuju v okolí Mojžíšáku.
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    TOM: Křemenáč?! Toho jsem nenašel od svých 8 let na Šumavě a to mi táhne na 40 :)) Pokud chceš takový místo pustit, divím se tomu, ale nepohrdnu! ;-)
    TOM
    TOM --- ---
    kousek od tohoto ještě jeden větší křemenáč, chcete někdo souřadnice? u Rudolfova
    DASH
    DASH --- ---
    Ahoj, sháním řidiče, který by dnes (v pondělí) odřídil z Prahy C náklaďák do Kutné Hory a zpět. Samozřejmě honorováno.
    prosím volat na tel: 774 456 745
    Díky
    RSZ
    RSZ --- ---
    MORIARTY: projdes od mlýna i od univerzitní lávky, za plotem už je vyslapana cesta
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    RSZ: viděl jsem to z hráze. Kudy se tam dá dojít? U mlýna je to oplocený, ne?
    RSZ
    RSZ --- ---
    Zajděte si na konec přehrady, je zarostlá a vypadá to parádně.

AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    LWEEK: 775-159727, pan Smetana. Solidní člověk, ale vůbec nevim, jak je na tom s časem.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    GECKO: Očekávám, že ten člověk nebude mít hned čas a okno se každým dnem uzavírá. Je to otázka, je to starý barák, ale i kdyby byli systémové komponenty, pořád to musí někdo nainstalovat. Já jsem rád když si vymaluju. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam