• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    RSZ
    RSZ --- ---
    MORIARTY: projdes od mlýna i od univerzitní lávky, za plotem už je vyslapana cesta
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    RSZ: viděl jsem to z hráze. Kudy se tam dá dojít? U mlýna je to oplocený, ne?
    RSZ
    RSZ --- ---
    Zajděte si na konec přehrady, je zarostlá a vypadá to parádně.

AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    LWEEK: 775-159727, pan Smetana. Solidní člověk, ale vůbec nevim, jak je na tom s časem.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    GECKO: Očekávám, že ten člověk nebude mít hned čas a okno se každým dnem uzavírá. Je to otázka, je to starý barák, ale i kdyby byli systémové komponenty, pořád to musí někdo nainstalovat. Já jsem rád když si vymaluju. :)
    GECKO
    GECKO --- ---
    LWEEK: Očekáváš náhlé prudké sněžení (v červenci)? Hele, sice nemám doporučení, ale na jakou krytinu to má být? A proč vyrábět? Na skoro všechno, co se obvykle na střechách vyskytuje bude existovat nějaký systémový řešení, stačí nakoupit komponenty a nainstalovat...
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    CERMINEK: Potvrzuju dobrou zkušenost.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Já tu taky ještě jednou zopakuju prosbu. Hledáme klempíře aby nám vyrobil a nainstaloval zábrany proti padajícímu sněhu na střechu. Je to dost urgentní a nedaří se nám žádného najít už asi dva roky. Každou zimu se těžce modlíme aby se něco nestalo.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Mezi krematoriem a Broumovskou jsou také dvě truhlářství. V jednom jsem si kdysi nechal dělat stůl a spokojenost. Obě truhlářství tam jsou už dlouhé roky (minimálně 20 let), takže si myslím, že na ně bude spoleh.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    ALONSIA: https://www.truhlarstviliberec.cz/ vždy spokojenost a fajn cenovky
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    ALONSIA: ahoj, máme dobrý zkušenosti s p. Hojakem z Rychnova (číslo nemám už) anebo kámoš ze Sedlíšťky, P. Tomsa 602132786 (zde se můžeš odkázat na Vojtu)
    ALONSIA
    ALONSIA --- ---
    Zdravím, máte někdo dobré zkušenost s konkrétním truhlářem? Potřebovali bychom udělat na míru nábytkovou stěnu /knihovnu. Chceme konečně dobré a kvalitní řešení. Z nabídky v obchodech jsme akorát trudomyslný. Děkuju.
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    ATAN: Jó, to se budeš muset zeptat, ale myslím, že nyx je celorepublikový fenomén ;)
    ATAN
    ATAN --- ---
    MOZEK: a je tam nekdo i z liberce?
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    ATAN: Vždy spolehlivě STONED MOVING AGENCY: [STONED MOVING AGENCY]
    ATAN
    ATAN --- ---
    Nedela tu nekdo nebo nezna nekoho na stehovani? Vicemene potrebuji par chlapu a dodavku. Neni toho moc, lednicka, gauc, stul, nejake krabice. Mozna bude stacit jedno kolecko. Smer z Prazke u O2 do Masarykove naproti zakladce. Termin pristi streda nebo ctvrtek. Kdyz tak prosim do posty.
    AODHFIN
    AODHFIN --- ---
    CDR: možná i ten rozstřel. Mně by třeba sněhp*ča v "historickém centru" nevadila tolik, jako když ten pův. nápis současný majitel tehdy plánovitě serval načerno. Tenhle kulervoucí-stěr-systému-voe zapůsobil asi jen na nějakou jeho pochybnou cílovku. Že jsou památkáři zjevně celé ty roky k smíchu a tak si dům dál dělá, co chce, s tím pak trochu souvísí, no.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    RSZ: Myslel jsem tuhle krásu, ale ti důvtipnější si jistě domysleli, že pointa byla v něčem jinym.

RSZ
    RSZ --- ---
    RSZ: s vodou to je asi ztracený i bez prosakovani, voda už zas neteče bohužel, nad lesakem je sucho
    RSZ
    RSZ --- ---
    ERVIN: a byl si tam teď někdy? Třeba krovinak by to tam potřebovalo jako sůl.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    AQUALOCO: Myslim, že jim trochu křivdíš. Za 14 dní se rozjíždí nadzemní stavba zázemí, ke který zpravovali komplet projektovou dokumentaci zadara. Stánek, co vim je spíš v červenejch a vama prosakuje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam