• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    cau, akorat jedu do Liberce, a nemam program dneska na odpoledne, nemate tip na nejaky vyziti? neco akcnejsiho co se da delat? chtel jsem na kola, ale vypada to, ze lanovka na Jested nejezdi, neni-liz pravda..
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    RSZ
    RSZ --- ---
    WYMA: tak uz:))
    Soud v Liberci uvalil vazbu na dva obviněné v korupční kauze - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-kauzy-soud-v-liberci-uvalil-vazbu-na-dva-obvinene-v-korupcni-kauze-249642
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    JESTEDMAN: Jirku taky znám. Rozumím tvému rozčarování, ještě na škole s nim bylo taky občas těžký pořízení podobnym stylem. Ale myslim si, že zrovna on, bude-li ho policie za něco popotahovat, to schytá za to, že je spíš trochu chaot.

Když na něj spadla agenda, tak spoustu věcí, co jsem slyšel, nazřel a zjistil jakej je to průser a proto to s nim bylo na dlouho, protože se chtěl podepisovat jen pod věci, který jsou prověřený...
    WYMA
    WYMA --- ---
    RSZ: možná si jenom trochu předběhl čas :)) návrh na vzetí do vazby obvykle končí také vzetím do vazby, soudci málokdy oponujou návrhu státního zástupce (navíc za situace, kdy tam je NCOZ...).
    RSZ
    RSZ --- ---
    WYMA: tak pardon za DEZINFORMACE:)
    WYMA
    WYMA --- ---
    RSZ: jeste ne, rozhodovat se ma az odpoledne.
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: neslyšel jsem.. ale zatím má možnost na tom zamakat žejo
    btw může zamakat z JAR, má tam nemovitosti:)
    CDR
    CDR --- ---
    já jsme trochu pesimista, dopadne imho jako vždy
    důkazní nouze, nepoužitelné důkazy, liknaví státní zástupci, soudci, co suplují advokáty... Však to znáte :3
    Ale jistý diskomfort to pro zúčastněné je, ovšem o jeho výchovném efektu si dovolím pochybovat .)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    A Syrovátko se už našel?
    RSZ
    RSZ --- ---
    jinak Nadrchal jde do vazby, super, hajzlík arogantní...
    RSZ
    RSZ --- ---
    Další zjištění NL: policie v úterý dělala prohlídku i u hejtmana Půty. Jde o solární elektrárnu v Ralsku - Náš Liberec
    https://www.nasliberec.cz/2024/04/11/dalsi-zjisteni-nl-policie-v-utery-delala-prohlidku-i-u-hejtmana-puty-jde-o-solarni-elektrarnu-v-ralsku/

badum tsss.. čtu dobře, že byli i u Půty doma? jakože se mu hrabali ve fuseklích?
    RSZ
    RSZ --- ---
    JESTEDMAN: jirka je kamarád a nejsem tedy nestranej, nevěřím, že by někdy něco vzal.. druhá věc je, že když chceš bejt v lbc důležitej, musíš se bavit s důležitejma lidma no:)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    CDR: Reichl?
    CDR
    CDR --- ---
    potkávám občas Kittnera s Žídkem v Barbaru, kujou tam pikle a kouří smradlavý kubánský bambára, sedává s nimi takový tmavooký tmavovlasý, štíhlý typ okolo 185 cm, momentálně má docela výrazný podhol s office čírkem.
    Nevíte, kdo to je?
    RSZ
    RSZ --- ---
    MUFLONEK: chyba, evidentně si to měla poslat tradičně, ve tlusté obálce
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    AQUALOCO: Ani mi nemluv, zrovna dnes dopoledne jsem Žídkovi poslala žádost o dotaci na závody Konráda... datovou, uaa.o(
    TOM
    TOM --- ---
    [22DAEMON @ Za Paywallem? 🔐🗝️ Odemčeno. 🔑🔓]
    Premiér Petr Fiala (ODS) řekl, že korupce nemá ve straně místo LOL
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    MOZEK: v řízení ohledně jedné věci, co se mě dotýká prohlásil, že nechápe, jak to ten úřad mohl schválit, že to je přece nesmysl, nelegální atd., nakonec, když se našel papír, tak ten podpis byl jeho. A dále nesouhlasím s jeho vizemi. Nevěřím mu, byl prezentován jako architekt odborník, nyní je politickou loutkou.
    Nepochybuji, že ho někdo mastí.
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    JESTEDMAN: Janďourka? A to proč konkrétně?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam