• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    JESTEDMAN: kolem lesáku k mlynářkříži a potom kousek zpět nad lom
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    RSZ: kudy tam, kolem lesáku?

LOJZEE: kabinka v nedohlednu, sedačka pojede až v květnu
    RSZ
    RSZ --- ---
    LOJZEE: běž se podívat nahoru na lom, večer tak krásně šajní slunce a dobře se tam sedí na šutru

LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    ZSIS: jj, pujdmem zitra
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    LOJZEE: muzes nahoru pesky, byl jsem v lednu dvakrat, me se libilo.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    cau, akorat jedu do Liberce, a nemam program dneska na odpoledne, nemate tip na nejaky vyziti? neco akcnejsiho co se da delat? chtel jsem na kola, ale vypada to, ze lanovka na Jested nejezdi, neni-liz pravda..
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    RSZ
    RSZ --- ---
    WYMA: tak uz:))
    Soud v Liberci uvalil vazbu na dva obviněné v korupční kauze - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-kauzy-soud-v-liberci-uvalil-vazbu-na-dva-obvinene-v-korupcni-kauze-249642
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    JESTEDMAN: Jirku taky znám. Rozumím tvému rozčarování, ještě na škole s nim bylo taky občas těžký pořízení podobnym stylem. Ale myslim si, že zrovna on, bude-li ho policie za něco popotahovat, to schytá za to, že je spíš trochu chaot.

Když na něj spadla agenda, tak spoustu věcí, co jsem slyšel, nazřel a zjistil jakej je to průser a proto to s nim bylo na dlouho, protože se chtěl podepisovat jen pod věci, který jsou prověřený...
    WYMA
    WYMA --- ---
    RSZ: možná si jenom trochu předběhl čas :)) návrh na vzetí do vazby obvykle končí také vzetím do vazby, soudci málokdy oponujou návrhu státního zástupce (navíc za situace, kdy tam je NCOZ...).
    RSZ
    RSZ --- ---
    WYMA: tak pardon za DEZINFORMACE:)
    WYMA
    WYMA --- ---
    RSZ: jeste ne, rozhodovat se ma az odpoledne.
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: neslyšel jsem.. ale zatím má možnost na tom zamakat žejo
    btw může zamakat z JAR, má tam nemovitosti:)
    CDR
    CDR --- ---
    já jsme trochu pesimista, dopadne imho jako vždy
    důkazní nouze, nepoužitelné důkazy, liknaví státní zástupci, soudci, co suplují advokáty... Však to znáte :3
    Ale jistý diskomfort to pro zúčastněné je, ovšem o jeho výchovném efektu si dovolím pochybovat .)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    A Syrovátko se už našel?
    RSZ
    RSZ --- ---
    jinak Nadrchal jde do vazby, super, hajzlík arogantní...
    RSZ
    RSZ --- ---
    Další zjištění NL: policie v úterý dělala prohlídku i u hejtmana Půty. Jde o solární elektrárnu v Ralsku - Náš Liberec
    https://www.nasliberec.cz/2024/04/11/dalsi-zjisteni-nl-policie-v-utery-delala-prohlidku-i-u-hejtmana-puty-jde-o-solarni-elektrarnu-v-ralsku/

badum tsss.. čtu dobře, že byli i u Půty doma? jakože se mu hrabali ve fuseklích?
    RSZ
    RSZ --- ---
    JESTEDMAN: jirka je kamarád a nejsem tedy nestranej, nevěřím, že by někdy něco vzal.. druhá věc je, že když chceš bejt v lbc důležitej, musíš se bavit s důležitejma lidma no:)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    CDR: Reichl?
    CDR
    CDR --- ---
    potkávám občas Kittnera s Žídkem v Barbaru, kujou tam pikle a kouří smradlavý kubánský bambára, sedává s nimi takový tmavooký tmavovlasý, štíhlý typ okolo 185 cm, momentálně má docela výrazný podhol s office čírkem.
    Nevíte, kdo to je?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam