• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    RSZ: já si pamatuju, že snad ještě minulá vláda tvrdila, že až to zprůjezdní, tak uzavřou Rumjancevovku od knihovny k bazénu a pustí tam jen mhd
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ERVIN: Ano, cesta 2 litrovým dieslem mě vyjde o polovinu levněji :D. Díky, Jirko Š! Tomu říkám motivace použít MHD. Navíc ta kultura cestování, hlavně v 11! A časová úspora to také moc není, musím se dostat ke knihovně, MHD nahoru nedává smysl, takže pěšky.
    Auto beru jen v nejnutnějším případě, když potřebuju něco odvést, někam pak jet. Raději na kole, i když sněží.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    JONAS3: Chtěl jsem se zeptat proč teda nejezdíš tramvají, ale pak jsem si uvědomil, že se to oproti autu s těma cenama moc už nevyplatí.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    RSZ: No právě.
    Na jednu stranu si říkám, že super, že odvedou auta z centra. Ale tak nějak laicky mám pocit, že to centru moc nepomůže.
    Parkoviště - no bude hezké, ale kam si ten kopec lidí, co v centru pracuje zaparkuje? Sníží kapacitu oproti předchozímu stavu o 2/3. Lidi pak parkují v okolo Ruprechtické a tam to teda vypadá. Sice jezdím do práce hlavně na kole, i v zimě, ale občas potřebuju auto a dost mě to štve, že jedu 20 minut, z Vraťáku, pak 10 minut hledám místo, a pak 10 minut pěšky do práce.
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: včera jsem procházel a vypadá to ready.. jen nevím zda se z toho těšit, prostě další parkáč (ok, s platany) a další budoucí spojka, prostě víc aut a klasická dopravní indukce (vím že se tam parkovalo už předtím, ale nepohodlně)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Mně se zase líbí, jak makají na Tržním náměstí. To budou mít za chvíli hotové. Akorát jsem teda nenašel, jak to má probíhat dál a kdy se bude dělat ta spojka mezi Sokolskou k novému parkovišti a dodělá celé Tržní náměstí.
    RSZ
    RSZ --- ---
    Docela zírám, jak rychle si lidi oblíbili ten novej nemocniční bus, zastávka u kláštera plná seniorů, u nemocnice taky, škoda tedy, že to trvalo tolik let. Přitom tu potřebu viděl kdykoli, kdo projížděl skrz "V Úvoze" a potkával ty belhající osoby cestou od tramvaje nahoru. Škoda je teda toho kousku jednosměrné klostermanky, dělá to ve špičce zácpy u základky na husovce.
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    RSZ: myslím,ze na nove nemocnici si taky někdo pekne namasti kapsu:D nejdražší stavba široko daleko
    RSZ
    RSZ --- ---
    jardova hvězdná hodinka aneb všetci kradnů:)

Liberec trpí korupcí politiků, všechno je jedna velká stavba, říká novinář - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/audio-podcast-5-59-novinar-kartelizace-verejnych-zakazek-v-liberci-neni-konspiracni-pohadka-249964
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    Badum tsa

SLK, ANO a Piráti... - Jaroslav Zámečník má rád Liberec
    https://www.facebook.com/share/p/Vy6X43MkqW67WvQb/?mibextid=WC7FNe
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Nevíte, co ty bylo dneska kolem čtvrté ráno za sirénu? Bylo to slyšet v centru otevřenym oknem, ale ne úplně jasně.
    6746
    6746 --- ---
    P_T: Ano, ale o to větší a dražší to bude pro Syner zakázka… To se pak na těch 1.5 mld dostanou s přehledem…
    P_T
    P_T --- ---
    ATAN: Takže bazén stihli zavřít a teď bude pár let chátrat..?
    CDR
    CDR --- ---
    Mám pocit, že Jarda má už dvoudenní erekci :3
    Ovšem, vy skarohlidove. ODS je stranou, která již dospela a vyspela ve stranu s jasnými morálně etickymi mezemi a mantinely.
    Díky tomu byl že strany vyloucen zidek a syrovatko.
    Na kittnera a další se nějak zapomnělo, no....
    ATAN
    ATAN --- ---
    Ani tu diru nestihli...
    RSZ
    RSZ --- ---
    Mno.. Klika, že děti nechaly plavání a našli jsme jiný kroužky
    ATAN
    ATAN --- ---
    Město Liberec zrušilo výsledek soutěže na opravu bazénu | Liberec
    https://liberec.rozhlas.cz/mesto-liberec-zrusilo-vysledek-souteze-na-opravu-bazenu-9213772
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    LOJZEE: Paráda je přechůdek Prosečského hřebene, cestou si můžeš dát pivko a vylézt na rozhlednu na Proseči, sejdeš rovnou na vlak a za 19 minut jsi zpět v Liberci. Chodím to skoro pokaždé, když mám dopo/odpo čas + se to dá obohatit tím, že skončíš na stěně Makak a ještě si zalezeš, ta je taky hned pod hřebenem v Jablonci: https://mapy.cz/s/hekutunomu
    RSZ
    RSZ --- ---
    JESTEDMAN: kolem lesáku k mlynářkříži a potom kousek zpět nad lom
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    RSZ: kudy tam, kolem lesáku?

LOJZEE: kabinka v nedohlednu, sedačka pojede až v květnu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam