• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    MEDOVA
    MEDOVA --- ---
    MRDAC_BEDEN: Toho jsem se bala, ze tam bude naval. Obecne jsou tady v te oblasti ty skolky dobre? Psala jsem do te nad prehradou, do sedmimrasky a do klasterni, tak uvidime, nekdy jsou ty prestupy paradoxne snazsi behem roku:) V nejhorsim decka muzem dat do nejake skoukrome skolky, nez by se treba dostali do statni.
    Muzu jeste poprosit nejakou recenzi na bydleni v tomhle miste? Co jsem zatim tak slysela, tak je to spis lepsi ctvrt.

Diky za odpoved! Budu rada za jakekoliv info. Uz za sebou mame jedno stehovani naslepo z Ostravy do Decina, a na Liberec bych se rada trochu pripravila predem... :D
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    MEDOVA: Mam ctyri deti, takze vyzkouseli vsechny v teto oblasti. Mym jedinym kriteriem bylo, aby je vzali, protoze porad je vic zajemcu, nez volnych mist.
    MEDOVA
    MEDOVA --- ---
    Zdravim, znova mame na stole tema stehovani do liberce, ted uz vime, ze by se nam libilo nekde okolo Husovy nad prehradou, tak koukam na skolky v teto lokalite. Padla mi do oka MS "Nad Prehradou" a "Sedmikraska" hledam proste nejakou mensi skolku. Mate nekdo nejake zkusenosti s temahle? Pripadne tip na nejakou mensi sympatickou skolku v oblasti mezi prehradou a Starym mestem. Diky:)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Máte někdo praktickou zkušenost s paní Capekovou?
    Fashion 1920 - Zakázkové krejčovství ✂️
    https://www.fashion1920.cz/
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    JIGGYBIGGIE: Tak ale Kocumka by měla mít svou vlastní kategorii!!!

Jsi dobrá!
    JIGGYBIGGIE
    JIGGYBIGGIE --- ---
    CDR: Bezela jsem to jednou. Kdyz jsem dobehla na louku pod kopcem, tak Kocumova uz bezela dolu 😃 no dobehla jsem posledni, ale ja vladtne behani nesnasim
    JIGGYBIGGIE
    JIGGYBIGGIE --- ---
    A od 19:00 se v kině v Hejnicích uskuteční 4. ročník přehlídky outdoorových filmů Libereckého kraje v sobotu
    Současné i historické dokumentární filmy z našeho regionu (Jizerských hor) s filmovými náměty: hory, příroda, sport, vlastivěda, cestování, ekologie…
    Beseda s Annou Hanuš Kuchařovou, nejlepší českou slacklinerkou (moderní provazochodkyní), která patří do širší světové špičky, chodila po „lajnách“ na čtyřech kontinentech až kilometr nad zemí, mořem, ledovcem i pouští. O těchto jedinečných výkonech budou promítnuty filmy a přiblížena její kniha Od slackline k tiché radosti.

CDR
    CDR --- ---
    čtu Ořešník a zvracím plíce :)
    Ale krásně tam je, to jo :D
    JIGGYBIGGIE
    JIGGYBIGGIE --- ---
    HEJNICMAN 2024
    19. 10. od 13:00 v Hejnicích
    Disciplíny :
    Žulový trojboj – start ve 13 hod. u mostu pod restaurací Dělnický dům, Hejnice
    Canyoning ve Smědé – bez zátěže 700 m v korytu řeky od mostu u restaurace Dělnický dům k druhému mostu u čp. 5 a odtud cestou za kostelem a po schodech na náměstí.
    Polárník na lyžích – se zápřahem 1 pneumatiky 300 m pochod na starých lyžích kolem náměstí.
    Výstup na Ořešník a zpět – bez zátěže 6 km chůze (běh) pouze po červené turistické značce přes 2 kontroly.
    Ořešník – start: 14 hod. centrum Hejnic
    Kategorie: 15–17 let – dívky (povinná zátěž 5 kg), chlapci (povinná zátěž 10 kg)
    nad 18 let – ženy (povinná zátěž 7,5 kg), muži (povinná zátěž 15 kg)
    Výstup na Ořešník a zpět – s povinnou zátěží ve vlastním batohu 6 km chůze (běh) pouze po červené turistické značce přes 2 kontroly (pozn. platí zákaz jiné trasy, cesta vede Národní přírodní rezervací Jizerskohorské bučiny).
    Vyhlášení výsledků proběhne po skončení závodu v 16 hod. v místě startu.
    Od 18 hod. se uskuteční v hejnickém kině promítáním Mezinárodního festivalu outdoorových filmů.

LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    Sháníme hráče nebo hráčku na deskovky. Povětšinou hrajeme u někoho doma.
    RSZ
    RSZ --- ---
    tyjo co ta tramvaj? jediná jistota v té debilní dopravě a ono to kvůli tomu kousku rozkopaných kolejí trvá už druhý měsíc.. mimochodem ty kloubáky co jezdí náhradní dopravu, to je horor, když to hučí od jezírka nahoru k PKO, tak jsou slyšet na 5km
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    JIGGYBIGGIE: omlouvám se ti, nebylo to myšleno vážně. Ať ti to jezdí.! :)
    JIGGYBIGGIE
    JIGGYBIGGIE --- ---
    Tak já se radši mažu
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Všichni jsme manželky. Když na to přijde.
    MAKII
    MAKII --- ---
    Jedna pozvánka..

AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    JIGGYBIGGIE: pošli míry, ať mě může manželka řádně zabít :))), pardon, trochu ujeté, ale nemohl jsem si pomoct ;)
    JONAS3: nějaký progres chlape??
    P_T
    P_T --- ---
    JONAS3: Tyvole buď rád, že se na tom zabije někdo jinej, vždyť tomu chyběla půlka přední vidlice!
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Dnes ze sklepa ve Vratislavicích zmizelo tohle kolo. Kdybyste ho zahlédli, prosím o info. Odměna příslíbna...

JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    HAROLD: při povodni v 2010 (?) jsme odklízeli u kámošky v Chrastavě, pak projeli hasiči s tlampačem, kde říkali, ať se lidi evakují, že se asi protrhne Mlýnice, celý město se v mžiku vylidnilo na kopec, jak jsme tam dojeli, tak se od Libu přiřítil Venca v limuzínách, pak se dole vyfotil, byl na něj spáchán atentát a jel domů. Na potentáty nic neplatí, než atentáty.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    SUIOR: Že vemou do teplejch mě tak nějak míň uráželo, než když se Půta ve slušivé helmičce přijel vyfotit na most.
    SUIOR
    SUIOR --- ---
    To ti asi nevysvetlim, ale je to neco mezi parazitovanim na neštěstí a trapností. No ostatně volební výsledek tomu odpovídá. Ja cekal v Libu u nich 10 %, takovy slabsi odvar Lolu, ale bez Kocumove je vysledek tristní. Nebo volici dusledne rozeznavaji statni/krajska/mestska temata, ale to se mi moc nezda... Pritom Baxu bych rad v politice videl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam