• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    Tvl tohle je klub důchodců a zaprděných strejců nebo co? Jako přijít zkusit vypnout rozjetý mejdan v 22 hodin - to vlastně na přesdržku je. Benátská je sice píčovina, ale zas je to poslední hráz před chronickými stěžovateli. Když zakážou Benátskou, zakážou tuplem i všechno ostatní a pak tu můžeme brečet, že se v Lbc nic neděje.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    MUFLONEK: Tam ne-e. Výskyt lidí vysoký, zbytečné nebezpečí.
    MOZEK: Ano, proto se ptám místích na zkušenosti...
    LWEEK: Naštěstí nepatřím mezi ty hlučná individua, samotnému se mi to nelíbí...
    LWEEK: áno, souhlas, ale termíny a za sněhu ty areály nebývají v provozu atd...
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    WYMA: Od Decathlonu mě vyhnal securiťák 😁
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    RSZ: Respektuji klid lidí a chci bezpečný prostor, abych nedopadl jako onen mladík... Jen si chci užít pubertální chvilku...
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Když už jsme u toho rušení nočního klidu. Nechápu, proč ještě nikdo neomezil Benátskou. Jako tři dny po sobě poslouchat muziku do raních hodin je úmorné. A teď si představte, že slyšíte ne jeden, ale dva stage jak to řve přes sebe a nedá se spát ani se zavřeným oknem, natož s otevřeným, což se v létě když jsou vysoké teploty docela hodí. Byl jsem na různých fesťácích. Všechny končili v nějakou lidskou dobu, v 10 nebo v 11 večer. V době kdy jsme měli malé mimino a byli jsme nevyspalý jsem byl už tolik nasraný že jsem fakt myslel, že tam půjdu někomu rozbit držku. Komukoliv, prostě jen ať se o tom mluví. Vůbec nechápu, jak nějaká akce může stát nad zákony a provozovat podobnou akci v obydlené oblasti je fakt nápad na úrovni liberecké spalovny.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Jinak řečeno, bylo by fajn to provozovat v areálech k tomu určených. Stojí to peníze... ale nakonec co dneska nestojí peníze.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    LWEEK: Rozumím... My tam máme na podzim a na jaře tréninky. A když ta hovada vidím mám chuť je do těch vejfuků narvat...
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Problém je, že přes den tam jsou lidi a v noci ... fakt, světe div se, bychom rádi spali. Zvláště v létě když je vedro a musíme větrat okny mám chuť jít po těch autech házet kameny.
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    MUFLONEK: Nevím no, tahle činnost ve veřejném prostoru mi přijde kdykoliv a kdekoliv poněkud bezohledná.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    HAWKEYE: Teď je to asi ok, ale na jaře a na podzim bych tyhle debilní vraždila. Jezdí tam dist dětí a vlastně i oddílů na kole...
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    CERMINEK: parkoviště před veseckym areálem
    RSZ
    RSZ --- ---
    CDR: hmm, luxusní vůz z hladičem, to já se musím pohladit sám :(
    CDR
    CDR --- ---
    WYMA: Globus bych moc nedoporučoval
    1) vedoucího údržby tam dělá kamarád, co je trochu nervák a má rychlý pěsti a dlouhý nohy
    2) myslím, že měsíc zpět tam klasickej mladej pinďour v bávu nadělal při driftování dosti škody... Nějaký stojany, zábradlí, proražený hladič, olej všade :3
    WYMA
    WYMA --- ---
    CERMINEK: decathlon, globus, všude, nevím co řešíš :))
    RSZ
    RSZ --- ---
    CERMINEK: normálně v ulicích né? Onehdy tu nejakej mladík ve starém bávu rozflakal čtyři auta při jednom nepovedeném driftu:)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    CERMINEK: Byvalo popularni parkoviste za bazenem. Ted tam stoji Albert:(
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    KOOTCHA: na Hradčanech nás chytli
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    CERMINEK: v liberci nevim, ale delavali to v mimoni za gymplem, nebo v hradcanech na letisti, kdyz se trochu projedes.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Najdu v Liberci někde plac, kde se můžu točit autem jak zamlada a nikdo mě nevyžene a nepošle na mě švestky?
    BOSOMT
    BOSOMT --- ---
    1994 | Kulatých sedmdesát let si letos připomínáme od zahájení provozu na meziměstské tramvajové trati mezi Jablonec nad Nisou - oficiální a Liberec.cz. Ve... | By Liberecký kraj
    https://www.facebook.com/watch/?v=547825921751915
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam