• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    DOCENT: Neříkám zakázat, ale prostě to vypnout v lidskou dobu. Fakt, každý nepotřebuje poslouchat DJ Anrnoštka v 5 ráno. A když máš dítě, které ti nedá vyspat a trvá ti dvě hodiny ho uspat, tak cokoliv dalšího co ti ruší spánek je maxi nasírací. A když to je několik dní po sobě, tak to je prostě už moc. Navíc, po 40tce ta tolerance na noční pařby prostě přirozeně klesá. Ve 20 jsem pařil do šesti úplně normálně, ale dneska se mi po půlnoci zavírají oči a do dvou to obvykle nedám. A když nemám rozumné spaní, tak jsem druhý den úplně rozbitý a nefunkční.

Naštěstí teď když už je synovi víc, tak můžeme v době Benátské vypadnout pryč. Ale stejně si myslím, že ten formát akce je vzhledem k lokalitě dost nešťastný. Ale on byl asi všude nešťastný. Kolikátá to je už lokalita? Třetí? Z předchozích je vyhnali. Za mě zcela pochopitelně. To se dá pořádat někde v pustinách jako Burning man. :D

Se omlouvám že jsem se tak rozohnil, ale vzpomínka na to utrpení je ještě silná.
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    Tvl tohle je klub důchodců a zaprděných strejců nebo co? Jako přijít zkusit vypnout rozjetý mejdan v 22 hodin - to vlastně na přesdržku je. Benátská je sice píčovina, ale zas je to poslední hráz před chronickými stěžovateli. Když zakážou Benátskou, zakážou tuplem i všechno ostatní a pak tu můžeme brečet, že se v Lbc nic neděje.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    MUFLONEK: Tam ne-e. Výskyt lidí vysoký, zbytečné nebezpečí.
    MOZEK: Ano, proto se ptám místích na zkušenosti...
    LWEEK: Naštěstí nepatřím mezi ty hlučná individua, samotnému se mi to nelíbí...
    LWEEK: áno, souhlas, ale termíny a za sněhu ty areály nebývají v provozu atd...
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    WYMA: Od Decathlonu mě vyhnal securiťák 😁
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    RSZ: Respektuji klid lidí a chci bezpečný prostor, abych nedopadl jako onen mladík... Jen si chci užít pubertální chvilku...
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Když už jsme u toho rušení nočního klidu. Nechápu, proč ještě nikdo neomezil Benátskou. Jako tři dny po sobě poslouchat muziku do raních hodin je úmorné. A teď si představte, že slyšíte ne jeden, ale dva stage jak to řve přes sebe a nedá se spát ani se zavřeným oknem, natož s otevřeným, což se v létě když jsou vysoké teploty docela hodí. Byl jsem na různých fesťácích. Všechny končili v nějakou lidskou dobu, v 10 nebo v 11 večer. V době kdy jsme měli malé mimino a byli jsme nevyspalý jsem byl už tolik nasraný že jsem fakt myslel, že tam půjdu někomu rozbit držku. Komukoliv, prostě jen ať se o tom mluví. Vůbec nechápu, jak nějaká akce může stát nad zákony a provozovat podobnou akci v obydlené oblasti je fakt nápad na úrovni liberecké spalovny.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Jinak řečeno, bylo by fajn to provozovat v areálech k tomu určených. Stojí to peníze... ale nakonec co dneska nestojí peníze.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    LWEEK: Rozumím... My tam máme na podzim a na jaře tréninky. A když ta hovada vidím mám chuť je do těch vejfuků narvat...
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Problém je, že přes den tam jsou lidi a v noci ... fakt, světe div se, bychom rádi spali. Zvláště v létě když je vedro a musíme větrat okny mám chuť jít po těch autech házet kameny.
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    MUFLONEK: Nevím no, tahle činnost ve veřejném prostoru mi přijde kdykoliv a kdekoliv poněkud bezohledná.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    HAWKEYE: Teď je to asi ok, ale na jaře a na podzim bych tyhle debilní vraždila. Jezdí tam dist dětí a vlastně i oddílů na kole...
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    CERMINEK: parkoviště před veseckym areálem
    RSZ
    RSZ --- ---
    CDR: hmm, luxusní vůz z hladičem, to já se musím pohladit sám :(
    CDR
    CDR --- ---
    WYMA: Globus bych moc nedoporučoval
    1) vedoucího údržby tam dělá kamarád, co je trochu nervák a má rychlý pěsti a dlouhý nohy
    2) myslím, že měsíc zpět tam klasickej mladej pinďour v bávu nadělal při driftování dosti škody... Nějaký stojany, zábradlí, proražený hladič, olej všade :3
    WYMA
    WYMA --- ---
    CERMINEK: decathlon, globus, všude, nevím co řešíš :))
    RSZ
    RSZ --- ---
    CERMINEK: normálně v ulicích né? Onehdy tu nejakej mladík ve starém bávu rozflakal čtyři auta při jednom nepovedeném driftu:)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    CERMINEK: Byvalo popularni parkoviste za bazenem. Ted tam stoji Albert:(
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    KOOTCHA: na Hradčanech nás chytli
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    CERMINEK: v liberci nevim, ale delavali to v mimoni za gymplem, nebo v hradcanech na letisti, kdyz se trochu projedes.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Najdu v Liberci někde plac, kde se můžu točit autem jak zamlada a nikdo mě nevyžene a nepošle na mě švestky?
    BOSOMT
    BOSOMT --- ---
    1994 | Kulatých sedmdesát let si letos připomínáme od zahájení provozu na meziměstské tramvajové trati mezi Jablonec nad Nisou - oficiální a Liberec.cz. Ve... | By Liberecký kraj
    https://www.facebook.com/watch/?v=547825921751915
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam