• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    GECKO
    GECKO --- ---
    ERVIN: Teď asi nerozumím tomu, jak to myslíš... s těma oldschool opravářema...

A cenám na netu v Kelly nebo v nějakým jiným shopu, typu autorozvody.cz a podobně? Mě prudí, když mi všude říkají, že ta sada brzdových desek stojí dvojku, když se dá koupit i za 900... a to jsou jednoduchý brzdy.. akce na hoďku ani ne ale třeba rozvodová sada řetězová, tam jde koupit za 7 a servis říká 15 a to už je celkem mazec... kolik si tady říkají za hodinu práce (cca)?
    KOJB
    KOJB --- ---
    ERVIN: Jestli se zepta příště a bude mit zájem, tak mu jí dam. At to tady chytí trochu cerstvej vitr 😉
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    GECKO: Ulrychová je tam přes papíry a komunikaci. Svoboda je majitel. Je tam asi 3-5 mechaniků. Že se to jmenuje oficiálně ESO zjišťuju až teď.

Pokud hledáš takový ty oldschool opraváře, co ty věci vskutku opravujou navzdory doporučením výrobce nebo montujou automaticky offbrand díly, tak to asi nebude úplně vono.

Já mám auto z roku 2019, takže dám na jejich doporučení a opravuji, jak řeknou. Naposledy výměna lambda sondy a olejovýho čerpadla. Ceny dílů odpovídaly cenám na netu. U vejfuku se při demontáži strhnul (urezlej či co) závit u lambdy, tak tam navařili závitovou vložku, aby nemuseli měnit jinak stále zdravej kus vejfuku. Tak asi takhle.

KOJB: Super. Tak mam radost, že to sedlo. Dostal pozvánku, jo?
    GECKO
    GECKO --- ---
    LWEEK: Aha.. a proč to je Svoboda, když v kontaktech je napsána jakási Ulrychová? No nic... hele, taky účtujou za díly dvojnásobek toho, co stojej na netu a ještě se tváří, jak to není levný?

My dlouho servisujeme v JBC u Hnídka ale od tý doby, co tam není Šárka je ta komunikace taková nic moc a ceny už zdaleka nejsou, co bývaly...
    KOJB
    KOJB --- ---
    ERVIN: Top strop. Diky za doporučení. Ted uz jsem jenom zvedavej kdy tady zacne slídit.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Potvrzuji, že u Svobody pracují skvěle, rychle a jsou dle mého názoru i dost levní. Jen bych tam nedával asi úplně nové auto. Je to takový ten klasický budgetový autoservis. :)
    GECKO
    GECKO --- ---
    ERVIN: Ehm... jak má člověk najít, kdo to je a kde.. Vratislavice Svoboda autoservis mi moc nepomohlo...
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    MEDOVA: Jezdim s Doblem do Vratislavic ke Svobodovi a jsem spokojenej. Jen mi jednou nepřipomněli propadlou techickou, což mohl bejt na dovolený Rakousko-Itálie-Německo celkem průser. Jinak solidní velmi jednání. A já na tom mam firt takový 15k trable...
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    KOJB: Tak jak. Karel mi hlásil, žes včera dorazil. Shodou okolností jsem tam včera byl taky někdy před tebou.
    MEDOVA
    MEDOVA --- ---
    GECKO: Tak jeste jsem dostala jeste tip od kolegyne a pry FB servis v Krasne Studance je suprovni. Typek se kterym jsem tam telefonovala znel v klidu. Ale relevantni recenzi budu moct dat za tyden, az to tam budu resit osobne:)
    RSZ
    RSZ --- ---
    Nechcete klasickou oldschool zahradní lavičku? Byla to taková ta klasika s oranz+červ šprušlema. Nyní zelená, dřevo jsem měnil, ale už to pár let bude .
    GECKO
    GECKO --- ---
    MEDOVA: Tak Fiata asi zvládnou kdekoliv ne... ale jestli se ti podaří najít servis, kde se zákazníkem nekomunikují pitomci a nemají pocit, že jejich práce je dražší než neurochirurga tak napiš...
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    MEDOVA: My s obytkou na podvozku Fiat Ducato byly v MK auto v Jablonci. Případně měchy nám montovali v servisu Hlídek taky v Jablonci. O)
    MEDOVA
    MEDOVA --- ---
    Tak další dotaz. :) Máte tip na autoservis, kde zvládnou fiata a ideálně rychle?
    Díky!
    1KA
    1KA --- ---
    MEDOVA: ja chodím k Vencálkovi. Stará se o sportovce z Dukly, ezo není a bolí to u něj. Efekt zarucen plus doporuci cvičení.

Dále layla Spa, to jsou thajský masaze, ale umej to dobře

Pokud mas nějaký specifický problém, ted jsem začala cvičit SM ( Spiralni mobilizaci) u Kamily Rajdlovy. Je to kombinace masaze a cvičení.

Plus mam ještě kontakt a pozitivní zkušenost na fyzio v Turnově, opět chlap.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    ACHERON: Sorry za off topic ale běžně jsou tyhle služby součástí pojistky domácnosti. Takhle jsem nemohl sehnat v neděli tabulku skla abych zasklil okno a z pojišťovny dorazil sklenář z Nymburka za dvě hoďky a ještě byl hrazen z pojistky.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Měl bych nabídku, za odvoz a rum, třeba Flor de Caña, nebo dle vlastního uvážení.
    Koberec, vyklepaný na sněhu, že starého domu, rozměry cca 340x235, v celkem dobrém stavu.
    Pokud najde někde využití. Přijde nám škoda ho vyhodit.

ACHERON
    ACHERON --- ---
    Čau, nedoporučil by mi nekdo instalatéra na vodu, který by fakt jako po domluvě přišel dřív jak za měsíc a nebal bych se ho zavolat někdy znova? Jsem dva měsíce bez cirkulace na teplou vodu kvuli vadnymu čerpadlu a rad bych to už dořešil (plus nejaky drobnosti), nechtel jsem tu s tim otrvovat, ale uz me to nebavi :)
    Případně - pokud by nemělo jít o stejnýho člověka - o nekoho šikovného na opravu koupelny (praskla kachle na vytápěný zemi a vymena sifonu pod sprchovou vaničkou)
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    SONIC
    SONIC --- ---
    MEDOVA: jo jeste link.
    Masáže Liberec – úleva, péče a regenerace těla i mysli
    https://www.studiovkruhu.cz/masaze/
    SONIC
    SONIC --- ---
    MEDOVA: Moje pani myslim presne splnuje tvoje pozadavky. Nevahej se ji ozvat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam