• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    MUFLONEK: Animozitu ke Klápštemu chápu a do jisté míry i schvaluju. Ale jinak mi to tam tak letmo přišlo celkem fajn. Hlavně jednotný. Ale chápu, že to taky dost rozfoukávaj různí nedouci jako je Mikula (dysko - alce zelená za 15, holky vstup zdarma) nebo to jeho spřátelený nádražácký trdlo.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    ERVIN: Černý rakve. Podílel se na návrhu Klápště..., že stánků je hluk...
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    MUFLONEK: A co přesně lidem vadí?
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    RSZ: A víš jak se tady na ty stánky nadává? .o)))
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    RSZ: ne, je to jedna z mnoha aktuálních ostud a teď mi řekni, koho tady volit? :D
    RSZ
    RSZ --- ---
    JESTEDMAN: já to chápu, ale přesně jak říkáš - věci okolo mohly běžet. Není přece normální, že takovou rekreační zónu zařízeneš na 5+2 (další) roky. A až to slavnostně otevřou tak co? Pořád stejná hospoda (mrkni na stánky v opičích horách), frekventovaná silnice na druhý straně.. imho to žádnej velkej úspěch není.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    RSZ: ono za to možná trochu povodí může, jenže současný problém na magistrátu i kraji je ten, že se nedokáží dohodnout s ostatními a všechno synchronizovat. Nejvtipnější moment byl asi ten, kdy Půta dva dny před započetím stavby prohlásil, že by opravu mostu nad sněhulákem mohlo ŘSD posunout, protože se musí opravit most na Londýnský. V těch dopravních stavbách a na přehradě je tahle demence nejvíc vidět.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Úplně mě vytáčejí jejich plakáty prakticky na všech sloupech.
    Za prvé by mě zajímalo, jestli k tomu mají povolení (jakož i ostatní), za druhé ta stupidita toho, co na tom je. Jako opravit chodníky? Vážně, jak dlouho jsou na radnici a mají primátora? Proč tohle neudělali dávno?
    Asi je to banda idiotů, protože kdyby napsali udělali jsme tohle a tohle, a budeme pokračovat, tak to je úplně jiný level. Jenže co udělali, aby mohli veřejně napsat, že v tom chtějí pokračovat :D
    RSZ
    RSZ --- ---
    MORIARTY: taky jsem zaregistroval.. a když se s někým bavíš, tak si vyslechneš "to my nic, to povodí"
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Nám teď do schránky, kam nemají chodit letáky, přišel předvolební leták Starostů a oni jsou tam všichni vyfocený před přehradou. Normálně se za ni nestyděj. :)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Na Tržáku už zmizel park – tak se pozná, že je před volbama.
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    ve městě se vám otvírá vinyl shop, třeba to někoho zaujme

ERVIN
    ERVIN --- ---
    Pro zvědavé je to tady.

Mapy.com
    https://mapy.com/s/hefehurejo
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    RSZ: jasně, blbec posílal ty svý letadýlka z okna rozhlasu na březovce.
    RSZ
    RSZ --- ---
    koukám na takovej niche film a hele (blbec z xenemunde, což jsem vůbec netušil, že bylo zfilmovaný..)

RSZ
    RSZ --- ---
    MILAZAJICEK: fuck:(

RSZ
    RSZ --- ---
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    RSZ: Coz mw teda mrzí protoze me zajímalo jestli ten vozík neuveze dva paddleboardy
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    RSZ: Platí zde zákaz paddleboardingu!

Vodní nádrž Bedřichov - přehrada na Černé Nise - Vodní plochy a toky - Jizerské hory - Bedřichov
    https://www.liberecky-kraj.cz/dr-cs/92-vodni-nadrz-bedrichov-prehrada-na-cerne-nise.html
    RSZ
    RSZ --- ---
    nechci bejt za mastňáka, ale můžu si vyvézt paddleboard k černé nise a zapádlovat si tam? mám cyklovozík po dětech a psíkovi, takže alespoň potrénuju cestou nahoru..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam