• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    GALTHEA: rozdil, ti nereknu, ale rozhodne nechat dele, neni v tom pikramat, tudiz to barvi jako henna, ne jako chem. barva..... = chce to cas. Zkusenost mam jen s hnedou.
    GALTHEA
    GALTHEA --- ---
    koupili ste někdo už hennu v obchůdku Lush? Je mezi černou a hnědou moc velký rozdíl? (Jestli to třeba nechám jen hodku-dvě?)
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    KNOURINKA: vadi ty odlesky do oranzova nebo jen proste chces ztmavit vlastni barvu? Jako hennu co nejvic barvi do hneda mam tu od Lushe.
    KNOURINKA
    KNOURINKA --- ---
    Tak pardóón :) a dík.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    KNOURINKA: Doporučuju kouknout na nástěnku a až pak se ptát na podrobnosti, které ti nejsou jasné. Protože tyhle základní postupy a typy na hennu se tu vysvětlovaly už hodněkrát:-)
    KNOURINKA
    KNOURINKA --- ---
    Ahoj, prosím poradíte mi? S hennou moc zkušeností nemám. Tedy až na pár pokusů.. Chtěla bych si pmocí henny obarvit vlasy na hodně tmavě hnědou. Máte nějakej typ na recept a značku henny popřípadě kde se dá koupit díky moc :)
    CERNY_KOCOUR
    CERNY_KOCOUR --- ---
    TALANKA: neznám... ale jestli je z Maroka, tak by mohla být dobrá
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    Nějaké zkušenosti s touhle?

    ELODY_MELODY
    ELODY_MELODY --- ---
    AETHER: díky, já s konečnou platností zjistila, že mi prostě světlá sluší nejvíc. přírodní to mám takové popelavé, tak uvidím jak to bude vypadat po létě.
    AETHER
    AETHER --- ---
    ELODY_MELODY: docela to sisuje... jinak jestli jsi studeny typ, muzes to preplacnout nejakou mahagonovou hennou, ta nema tak teply odstin a vypada moc dobre
    ELODY_MELODY
    ELODY_MELODY --- ---
    nevíte jak je to s hennou a šisováním od sluníčka? už je to asi půl roku co jsem měla na hlavě poslední dávku henny (definitivně jsem zjistila, že jsem studený typ a červená a oranžová mi prostě tolik nejde) a od té doby vymývám, občas dám nějaký přeliv...o prázdninách jedu do egypta, tak jestli mám čekat nějaké výrazné stažená henny...docela by to bodlo:)
    CERNY_KOCOUR
    CERNY_KOCOUR --- ---
    LA_RUMPET: krásně záříš :o)
    LA_RUMPET
    LA_RUMPET --- ---
    tak dejme tomu 8 cm odrostů barvený hennou
    vlasy jsou o sto procent lepší :) zbytek hlavy trpí ještě peroxidovou úpravou, která se konala tak před rokem
    takže spodek vlasů je dost zničenej

    na hennu už nedám dopustit. k tomu přírodní šampon a supr kondicionér
    dělá to fakt zázraky :)

    GRETKA
    GRETKA --- ---
    HITOMI: tak to muzes zkusit tu zlatou blond a primichat trochu ciste henny & hodne moc citronove stavy, no, coz by bylo tak ono. Jde o to, ze nikdy dopredu nevis jak to nakonec presne chytne :I
    JESTERKA_AIENE
    JESTERKA_AIENE --- ---
    HITOMI: já myslím, že tady by se našel někdo, kdo by od tebe zbytek odkoupil ;)
    JESTERKA_AIENE
    JESTERKA_AIENE --- ---
    IKA: na tom něco bude.. ale musím se pochlubit, že já jednou ano :)) přestože tedy na kratší dobu než kolik jsem pak nechala celé hlavě, takže výsledný odstín byl podstatně sytější (ale to mně nevadilo, naopak)... a dokonce jsem si už dělala jednou i test na kůži... jen jsem pak ten oranžový flek hodnou dobu nemohla dostat z předloktí :)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    JESTERKA_AIENE:to jo, ale pak zas co s tim zbytkem :)) ale jednou treba odolam natlaku pritele a budu chtit tmave hnedou a tam uz to pujde bez problemu :)
    IKA
    IKA --- ---
    JESTERKA_AIENE: to by sice bolo, ale mam pocit, ze to nikto nikdy nevyskusal.:))
    JESTERKA_AIENE
    JESTERKA_AIENE --- ---
    HITOMI: nebo asi nejjistější by bylo si hennu koupit a na nějaký pramínek ji vyzkoušet, abys věděla jistě a "názorně" :) jak by to vypadalo...
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    GRETKA: mam neco mezi oriskovou a tmavou blond, z toho by mi asi teda vytouzena barva nevylezla. Sem si rikala, ze by to o ten odstin/dva mohlo jit. Je to docela skoda.
    Ta kombinace chemky a henny nezni zle, ale zas je to zbytecna prace navic, asi budu muset zustat u klasickych barev a zkouset pak nejake ty zabaly a hloubkove vyzivy. Tmavsi barvy mi bohuzel k obliceji moc nejdou.

    jinak vsem dekuji za rady a postrehy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam