• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    povodny klub bol venovany nebezpecnej tzv. ciernej henne,

    ale teraz si tu zvacsa vymiename skusenosti s pravou, bezpecnou a pozitivne posobiacou hennou (lawsonia inermis). :)

    (recepty na nastenke.:)
    rozbalit záhlaví
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    WITCHIE: takze ti to nevyslo to tve testovani?
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    Jinak PRODAVAM nejakou HENNU, kterou uz nevyuziju:

    LOGONA:

    1) PRIRODNI CERVENA - 3 baleni, kazde po 190,- Kc, v pripade odberu vsech 3 najednou 150,- tj. celkem 450,- (plus venuji nacaty zbytek ctvrteho baleni :)


    2) MAHAGONOVA - 1 baleni, kt. jsem vcera otevrela a pouzila jednu lzici na test. za 130,-


    3) UMBRIJSKA HNEDA (ta nejtmavsi, nedela cervene odlesky, barvi do studene hneda) - 1 baleni za 190,-


    4) CERNA - 1 baleni za 190,-



    a pak od HENNE NATUR:

    Neutralni "henna" (Cassia obovata) - nebarvici, pro dobrou kondici vlasu - 90g. 3 baleni po 90,- Kc. V pripade odberu vsech 3 najednou - po 70,- tj. 210,- celkem.


    DULEZITE: odber mozny pouze: 3. nebo 4. prosince, nekde v (sirsim) centru Prahy, na hodine se dohodneme (4.12. nemuzu po 18h).
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    ADELHAIDA: prave, taky jsem si libovala kdyz jsem jich mela pet a pul jaky je to pekny melir, jenze vepredu a po stranach uz jich mam tak pres 70% a fakt bilych, a to dela takovou hnusnou zlutou - tedy zatim, jeste cekam jak to zoxiduje. nehlede na to ze jsem mezitim zjistila ze studene odstiny mi sedi podstatne lepe coz je s hennou uplna katastrofa no :)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Na šedivé vlasy i přibarvovaná henna barví zrzavě. Vlasy pak mají barvu jako měděné drátky. Já mám šedin zatím jen pár, jak to bude vypadat, až budu hodně šedivá, nevím. Takhle to ovšem vypadá moc krásně.
    ELSEVIER
    ELSEVIER --- ---
    WITCHIE: hele kolegynka uz ma nejake sedive vlasy a barvi teda na takovou kastanovou a videt to je, proste ty bile a sedive jsou svetleji zrzave.
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    WITCHIE: uprimne si to uplne nevybavuji, mam jen par sedivych vlasu a navic mrchy jsou takove kratsi, tudiz se mi nekdy neobarvi :I, ale mela jsem pocit, ze to bylo dost jednolite, ale zase na druhou stranu urcite to bylo svetlejsi nez na mych hnedych vlasech...
    ale pocitam, ze si ji jeste koupim.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MANIFEE: Myslím, že by to mělo být v pohodě - proč by to ztrácelo barvicí schopnosti? Oxidace na to, myslím, neúčinkuje. jen bych dávala pozor, aby mi to neztvrdlo jako blátíčko na slunci:-)
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    Pls je tu nekdo, kdo si barvi hennou na hnedo ci cerno a ma vic nez 30-40% SEDIVYCH vlasu?


    GRETKA: jak moc svetlejsi jsou ty sedive po obarveni hnedym lushem? neni to moc vyblite?
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    holky vcera jsem si namichala hennu, ze si ji necham pres noc ulezet, ale ted nevim jestli se k tomu barveni dneska dostanu. Myslite, ze bude v pohode i zitra nebo to mam dneska radsi nejak stihnout?
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    Kámoška měla hnusný zničený vlasy a tuhle na ní koukám a ptám se jí, co má s vlasama, protože vypadaly najednou strašně pěkně, leskle, a už vůbec ne tak škaredě. A ona, že si na ně dala Hennu :o)) Sověta jde do světa :o))
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    TAMARIX: No, já budu muset zřejmě investovat do nové čepice. Koupila jsem si naivně velikost "UNI dámská". Jenže moje hlava je poněkud větší a nechávám si růst vlasy, takže už je to napováženou. Koupím UNI pánskou:-) Takže kdybys chtěla, můžu ti tu svoji přenechat, za čokoládu, nebo tak něco. Nová stojí kolem 70 kč.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    ADELHAIDA: Jo to je dobrej tip :-), pořád se k ní nějak nemůžu dokopat a to mám delší vlasy a jsem líná si je tam sušit pod sušákem, takže to v zimě jistí kulich.. :-)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    TAMARIX: Já nosím gumovou čepici, plavu jednou týdně a nic... Hlavu si namáčím, ale ta čepice je docela dobrá.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    MARESMON: Jojo, už se tu myslím psalo o reakci s chlorem a následném házení zelených odstínů. Chodím do bazénu kde chlorujou fakt hodně a zelené odlesky na vlasech pozoruju..
    MARESMON
    MARESMON --- ---
    Já osobně měla vlasy vždy spíš se sklonem k maštění se, po hennování je to stále stejné, takže nemyslím, že by to bylo hennou :) Právě také slýchávám spíš tu samou chválu, jak jsou zdravé etc. Ovšem můj přítel opravdu nachází v mých vlasech odstíny zelené (a nebylo to úmyslné vyhledávání zelené - mne by to ani nenapadlo :)) , tudíž na té barvě dozelena přecijen něco bude, ale což :)
    WOCKOO
    WOCKOO --- ---
    tak možná nějakou logiku to má, ale je vidět, že je to subjektivní. Já třeba moc rozdíl nevidím- mastí se a plihnou mi pořád stejně :-)
    ale s hennou jsou zdravější a trochu silnější, takže neřešim
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Mně vlasy s hennou plihnou a víc se mastí tak měsíc po obarvení. Poznám podle toho, že je čas na další seanci s igelitem a ručníkem. Předpokládám, že je to tím, jak vlasy odrostou a "neobalené" neobarvené vlasy jsou zatíženy těmi obarvenými.
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    no ad maštění tak spíš naopak, jak píše GRETKA
    a to plihnutí - pokud má někdo jemné vlasy a ještě je navíc obalí hennou, ztěžknou a můžou plihnout,ale žádná tragédie, já to tak mám a spíš slýchám chválu na krásnou barvu a zdravé vlasy než "jé ty to máš nějaké zplihlé"...
    STARAKRYSA
    STARAKRYSA --- ---
    IKA: ach boze, ty predsudky :)
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    IKA: :D
    IKA
    IKA --- ---
    mne jeden kamarat kadernik, ktory ma kedysi strihal a dlho sme sa nevideli, strasne chvalil farbu vlasov, a ked sa dozvedel, ze to je henna, vyhlasil ze to je hrozne a zda sa mu to byt nejak divne do zelena:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam