VIGE: bych nerekla, ze se primo jedna o negativni ucinek - to je spekulativni, ale ze ta barva proste reaguje jinak, neni to henna jako takova, zas mi muzes rict, ze tim, ze pridas do smesky olej ci citron nebo ocet, se taky uz henna chova jinak a to je take pravda... proste jsem chtela rici, ze to je tak trochu jako michat chemickou barvu, pripadne odbarvene vlasy a hennu, cekat "zaruceny" vysledek je nalhavani si neceho co proste neni pravda. Navic Zuzana pise, ze se uz leta barvi hennou, tak mi to jeji rozcarovani prinejmensim usmevne.
Jinak jake odstiny HenneColor picramate obsahuji a jake ne, opravdu nevim, na webu to nemaji, tam je vsechno
přírodní regenerační barva na vlasy a pak take
Henna je jedno z nejstarších přírodních barviv. Různých barevných odstínů se dosahuje přidáním dalších přírodních produktů, jako např.: slupek z ořechů, heřmánku, indiga, apod.. Proste podle mne dost tezka haluz, hlavne tim "apod.." :oD
ADELHAIDA: mam naprostou stejnou zkusenost jako ty, na znicene konecky mi chyta henna o dost lepe nez na zdrave vlasy u hlavy.