• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    JESTERKA_AIENE
    JESTERKA_AIENE --- ---
    MANIFEE: přesně tak. (A málem bych zapomněla - díky za tu poslední, domluva a předání se sestrou proběhlo naprosto bez problému.)
    WITCHIE: s olejem míň barví? Zajímavé, já vmíchávám (olivový) olej pokaždé a mám stejně pocit, že to barví jak ďas. Skoro si říkám, jestli to nezkusím porovnat... ale toho vysušení se trochu bojím a na dva zábaly za sebou jsem asi líná :)
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    JESTERKA_AIENE: oki (chces tu cervenou 500g vid)
    WOCKOO
    WOCKOO --- ---
    MAGI: jesli ti vlasy dělaj tohle, tak bych na tvym místě teď s hennou tak měsíc minimálně počkala a snažila se je nějak stabilizovat. Mně třeba krásně pomáhá kokosovej olej, vlasy jsou po něm hebké a jdou krásně rozčesat
    no a potom zkus asi nějakou lepší hennu než je tahle, třeba od Logony
    MAGI
    MAGI --- ---
    jeee moc děkuju holky :) .. roztřepený konečky mám tak cenťák, ale zbytek je šíleně suchej.. a jen u hlavy je to ok. Ale i tam jsou vlasy po henně šílené(nejdou rozčesat, ani projet prstama.. A použila jsem z této řady.
    Poradíte mi jinou značku, nebo tahle je fajn? :) ..a ještě znamená to, že čím víc si budu hennu dělat tím víc by měly být vlasy ve formě? :)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MAGI: Taky pomáhá přidat do henny opravdové kakao (na granko, proboha!:-)). Po tom se vlasy taky tolik nevysuší a navíc to líp voní. Jinak na zničené vlasy opravdu pomáhá je ostříhat - zničená část vlasu akorát zatěžuje nový přírůstek a ten nový zdravý vlas se víc ničí (osobní dojem, kadeřnickými průzkumy neověřen). Navíc, když se ostříháš dost nakrátko, vlasy vyrazí jako divé.
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    MAGI: henna Ti urcite konecky neroztrepila, jen je to vic videt ted. Jinak pokud se budes tou hennou chtit barvit do vyraznych barev, tak bych do toho ten olej nedavala a delala olejovy zabaly mimo barveni; s olejem to tak vyrazne nechytne. Pokud chces jen ozivovat barvu, tak klidne s olejem jak pisou holky.

    Jo a taky bych pred strihanim urcite dala ten zabal, mel by ty vlasy jakoby zacelit , zahladit a zjemnit. Az Ti to trosku doroste tak ty konce strihni a pak uz se Ti s pravidelnou hennovou peci tak trepit nebudou - henna vlas obali a chrani.
    AETHER
    AETHER --- ---
    MAGI: olivovy davam bezne a jsem spokojena. Jinak jak pise IKA, nacpu vsechny dobroty do henny a jednou za cas dam vlasum masku, ktera je ozdravi a zaroven i doda barvu. Nez to ostrihas, zkus si udelat masku na vlasy, muzes zkusit treba olivovy olej rozmichany se zloutkem (vygooglis urcite i spoustu ruznych jinych navodu). Moc si nedovedu predstavit, ze bys mela roztrepene konecky pet cisel od konce najednou, spis je asi mas krepovate, ne? A to ta maska muze stahnout.
    MAGI
    MAGI --- ---
    NEVENA: tak nějak, jenže nikdy jsem to předtím neměla :/ .. teď poprvé po té henně. Ale to abych sla na pleš ty jo
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    MAGI: jesti máš ty vlasy hodně zničený, že je bez kondicionéru nerozčeše, tak už s tím ani moc nenaděláš:/ taky jsem to kdysi měla, o henně jsem nic nevěděla, ale zkoušela jsem všemožné pěstící prostředky - pomohlo jedině ostříhat
    IKA
    IKA --- ---
    MAGI: myslim ze aj olivovy by siel.
    ja to davam rovno do henny, pretoze sa mi nechce babrat sa s dvomi nezavislymi procedurami, takze to mam takto 2 v 1.:)

    neviem co presne myslis, ale rozstiepene konceky je asi lepsie ostrihat, to sa asi neda zachranit, neviem..
    MAGI
    MAGI --- ---
    děkuji :) a treba takovy olivovy by sel?
    a myslis, ze ted uz ty vlasy asi tak 5 cm odspodu nic nezachrani od stříhání? a je rozdíl v tom, použít olej na vlasy jen tak nebo přidat ho do henny? :) děkuju děkuju
    IKA
    IKA --- ---
    MAGI: ano, henna vysusuje, ale mozes do nej pridavat rozne oleje (napriklad kokosovy), to vlasom pomaha.

    ANDREA90: bezfarebna "henna" je uplne ina rastlina, da sa bezne zohnat napriklad v DM drogeriach, mohla by trochu pomoct. padanie vlasov ale asi nezastavi, to skus skor nejake vitaminy (bud z lekarne, alebo jedz vela orechov a semien.)
    MAGI
    MAGI --- ---
    Ahoj taky mám dotaz :) ..
    taky jsem měla vlasy z barveni + žehlení dost naprd a tak jsem si udělala onen zábal. Ale vlasy sice opravdu mnohem silnější a zdravěji vypadající ale ty vlasy se vubec (hlavne v mokrem stavu, nez jsme si na ne placla nějaky nesplachovaci kondicionery) nechovaly jako vlasy. Uplný chemlon, a teď mi přijde že mám vlasy extrémně vysušený a taky mám dost roztřepený konce po tý henně. Znamená to, že henna není nic pro mě? jsem z toho trochu zoufala, chtela jsem se uz opravdu barvit jen hennou a neplacat žádný chemický hnusy.. :) díky za odpověď ;)
    JESTERKA_AIENE
    JESTERKA_AIENE --- ---
    MANIFEE: tak já bych si taky ještě jednu do zásoby vzala.
    GALTHEA
    GALTHEA --- ---
    MANIFEE: ano:)
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    AETHER: ok
    AETHER
    AETHER --- ---
    MANIFEE: jednu mi vem;)
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    NEVENA: oki
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    MANIFEE: Aha, tak v tom případě bych chtěla tu hnědou 3x a 200g té červené... díky!
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    NEVENA: ahoj, ta hneda se neprodava ve velkym baleni. Maji akorat 60g krabicku a vyjde na 120 Kc. Chces ji privest?
    DANCE_GIRL: oki :)
    IKA: :) predtim byla za 300
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam