• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    povodny klub bol venovany nebezpecnej tzv. ciernej henne,

    ale teraz si tu zvacsa vymiename skusenosti s pravou, bezpecnou a pozitivne posobiacou hennou (lawsonia inermis). :)

    (recepty na nastenke.:)
    rozbalit záhlaví
    KOCKKA
    KOCKKA --- ---
    MAGI: No supr, to zkusim, taky me rozciluje jina barva oboci nez vlasu:)
    ale tak je to titerna prace to nanest spravne na to oboci?ja jen abych neriskovala ze budu mit oranzovy oblouky(myslim i na kuzi)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MAGI: Jo, to já si nějak poradím, jen mě to zarazilo, jestli nedělám někde chybu:-)
    MAGI
    MAGI --- ---
    ADELHAIDA: tak si trošek rozmíchej zvlášť, ať máš hustou konzistenci :) .. já teda zjišťuju, že si jí teda dělám možná moc hustou, ale opravdu mi to nikde neteče :)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MAGI:Díky. Já ale žádnej suchej zbyteček nemívám:-) Prostě si udělám hennu do misky den předem a všechny má stejnou konzistenci...
    MAGI
    MAGI --- ---
    SARICEK: to fakt ne zas! myslím, že WITCHIE vyšetřovatelka na to přišla :) uz protože si vlastně obarvím i ty světlounký chloupky co normálně nejsou vidět.

    ADELHAIDA: dávám až ze zbytku nakonec takže už je to poměrně husté, a nanesu vatovou tyčinkou

    a nanesu na obočí v trošku větší vrstvě a nechám to tak zhruba hodinku a pak to smeju mokrym vatovym tamponkem. Do očí nestejká, je to ten poslední zbyteček co už téměř trpí absencí tekutin :) a hlavně to hrozně rychle uschne na tom obočí :) takže toho bych se nebála
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MAGI: A jak barvíš to obočí? předpokládám, že udděláš nějakou hustší konzistenci a normálně přetáhneš přes chloupky. Ale jak dlouho to tam necháváš? Stejně jako na vlasech, nebo míň? A nestejká to do očí?
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    MAGI:
    SARICEK: ja myslim ze ani ne. Pokud to clovek srovnava s nebarvenym obocim tak je pochopitelny ze ma pocit ze roste rychleji, protoze s hennou vidi odrustat tu barevnou hranici. A pokud s obocim barvenym chemicky, tak chemka ho nici i s korinky takze tam si umim predstavit ze bude rust trochu ochromeny tj. barveni bude nutne mene casto. Takze imho s hennou roste proste normalne :)
    SARICEK
    SARICEK --- ---
    MAGI: takže po henně budu mít obočí jak Brežněv jo? :D tak to radši zůstanu u tý hnědy tužky :)
    MAGI
    MAGI --- ---
    MAGI: a obočí teda roste víc než normálně mám intenzivní pocit :)
    MAGI
    MAGI --- ---
    SARICEK: já jo :)))) vadí mi když mám jinou barvu obočí a vlasů, i když v příbalákách píšou že se to nemá.
    hvězdný nápad, byl určitě hvězdný, když napadl i mě :D já dávám igelitový pytlík, igelitku, celenku/velkou gumičku, čepici/stočený ručník a nikde by nic neteklo nemít bohužel vlasový růst poměrně dost na krku (ty světlý vlásky) takže když chci obarvit i to, je to trochu problém :)
    SARICEK
    SARICEK --- ---
    MAGI: pěkná barvička :) Takže můj hvězdný nápad zase tak hvězdný nebyl, co naplat. Tak se taky zabalim do igelitu a budu ráda, že to nesteklo po ksichtě mě :D Děkuju za tip! :) A co obočí? Barvíte hennou i obočí?
    MAGI
    MAGI --- ---
    SARICEK: plaveckou čepici jsem zkoušela :) a jak je těsná, tak jsem z vlasů při nandavání vyždímala dost henny a steklo mi to po ksichtě :)) .. nakonec sem jí narvala, ale ono mít něco tak těsnýho dlouho na hlavě je fakt hodně nepříjemný.. Já používám od Henne Color, na zrzavou barvu odstín Měděná :)
    ( http://www.cestaprirody.cz/images/henne_vzornik.jpg )
    jo a včera jsem si udělala od Henne Color odstín Bordó :) a opravdu je to červené(s paprikou, trochou červeného vína, den uleželá) a na slunci samozřejmě spíš zrz :)




    jinak já pro regeneraci a lepší konzistenci přidávám 2 žloutky a jeden bílek, a nemůžu si vynachválit :)
    SARICEK
    SARICEK --- ---
    Zdravím, s hennou zatim nemám osobní zkušenost, ale chystám se na ni místo chemky. Jak tady tak pročítám vaše různý tipy zábalů hlavy, napadlo mě, jestli by nešlo použít místo folie či igeliťáků plaveckou čepici? nedávno jsem doma při úklidu vyhrabala funglovku a s nějvětší pravděpodobností nehrozí, že bych ji ještě používala k pravému účelu...
    Dál jsem se chtěla zeptat, jakou hennu (firmu a odstín) použít pro temnou rezavou barvu. Jsem světlej typ a rezavou mi všichni baštěj, jako kdybych se s tim narodila :-) Na hlavě ted pár týdnů mam už vymytou chemickou rezavou a svoje odrosty světlý oříšek.
    GALTHEA
    GALTHEA --- ---
    IKA: jo, už má poštu:)
    IKA
    IKA --- ---
    GALTHEA: mne si problemy urcite nenarobila, ale radsej sa spytaj Manifee:)
    GALTHEA
    GALTHEA --- ---
    IKA: drahá, ty si jednoducho skvelá. dúfam že všetko ok a nenarobila som problémy:/
    (ale naozaj som nerátala s tým, že mi prefarbia hlavu...!!)
    IKA
    IKA --- ---
    GALTHEA: uspesne zrusene.:)
    GALTHEA
    GALTHEA --- ---
    IKA: ahoj, tak ako je to s tou objednávkou - už som zase online:) vyriešilo sa to? ja síce teraz tak rok nebudem môcť na hlavu dať nič, čo mi neschváli kaderník, ale keby čokoľvek, tak ti tie peniažky doručím, ak sa to nedá zrušiť - to je jasné.
    (som nerátala s tým, že sa raz dám na takéto dačo... teda farbu, nie hennu.)
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    AMAZONKAAA: dá se sehnat i u nás, ne konkrétně tahle značka, ale kvalita je srovnatelná
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    SKLIBA: mno to pomalu, abych zmenila objednavku na jedno kilo :D no, ale tak nejdruv vyzkousime, uvidime, doufam ze to neni naposled, co se dostanu k takhle kvalitni henne:)
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    AMAZONKAAA: no já mám vlasů o kus míň a dávám 70-80 g (nanáším na suché vlasy, na mokré stačí o chlup míň)... každopádně dkyž chceš výraznou barvu, klidně bych dala 100g a naplácala na vlhkou hlavu
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    SKLIBA: jo, to jak to zari, to je sice hrozne super, ale do cervena, kdyby to chtelo zarit a ne do medena... nicmene, kolik si myslis, ze by melo byt henny na mou dylku vlasu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam