• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    EL_K
    EL_K --- ---
    mile damy, co mi pomuze od zasvineny vany? neumyla jsem ji uplne nejrychleji, na druhou stranu to zas takova doba taky nebyla, ale barva nejak chytla :( pisek a octovy cistic od frosch na to moc nezabira...
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    MAJKA: ja jo, je ok :o) a prijde mi i za dobrou cenu. Navic ted koukam, ze uz je vsechna BIO, to driv nemeli, to bych si ji mela znovu koupit :)
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    (ono by se tomu spis melo rikat "barvici smesi na bazi henny" - protoze kazda henna je vzdy cervena, maximalne tak s ruznymi odstiny do oranzova ci vice cervena)
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    MAJKA: indigo je temer ve vsech hnedych hennach. Tuhle konkretne vyzkousenou nemam, ale u Logony (zejmena brown umbra) to potlaceni funguje dobre.
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    zkousela jste nektera hennu od urtekram? http://www.urtekram.cz/produkty/barvy-na-vlasy.html - koukam, ze s hnedou hennou je tam i bylina indigo, ktera by mela potlacovat nacervenaly odstin..
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    FLEUR: ja to neznala vubec prave... polska henna mm.. :)

    GRETKA: no prave, ale v TV jsem jim rozumela henne color.. ale byla jsem v druhe mistnosti, tak mozna jsem preslechla... proto jsem to googlila
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    KACHITA: pisou na obalu hennA color.... ne hennE color.
    FLEUR
    FLEUR --- ---
    KACHITA: jo, tu znam, pred nekolika lety jsem ji pouzivala... hennu to teda asi nevidelo ani z rychliku, konzistenci to ma jako klasicka barva na vlasy, jen se do toho nepridava zadnej peroxid... barvi to vyrazne treba i po hodine pusobeni, ale rychle se to vymejva...
    vlasy mi po tom nevypadaly, zadnej problem jsem nemela (a to jsem z tech odstinu minimalne pet zkusila), ale po Henne Color nebo jakekoliv obycejne henne mam lepsi vlasy nez normalne, takze jsem to velmi rychle prestala pouzivat...
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    KACHITA: taky ji neznám... ale na Henne color nedám dopustit.
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    ted jsem poslouchala zpravy na Prime a malem jsem si urizla prst pri krajeni okurky, kdyz jsem zaslechla Henne Color...

    nedalo mi to a googlila jsem a ono je to neco jineho... ani tuhle znacku osobne neznam...

    http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/pozor-barva-na-vlasy-muze-poskodit-kuzi.html
    REK11
    REK11 --- ---
    IDENTITY: nemám,ale sestra přes Vltavskou jezdí,tak kdybych nepořídila na Palmovce, tak by mi ji kdyžtak koupila :-) děkuji moc....
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    REK11: Na Palmovce nevím, ale jestli máš 20 minut k dobru, tak zkus zajet na Vltavskou. Kousíček nad ní (roh Farského a Antonínské) je obchod Natur, kde ji mají stoprocentně (a dle mých zkušeností jednu z nejlevnějších v Pze...).
    REK11
    REK11 --- ---
    tak Tetu mám fous od baráku,je velká jak kráva,ale kolem Henny neprosla ani zdaleka :-( prý nemají dealera....

    Dneska jedu kolem Palmovky, měly by tam mít v té drogérce Henne color...nevíte o tom něco? děkuji

    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    KACHITA: joj, rezavá mi chytla taky hezky, bohužel mi zpočátu chytá dorezava i ta hnědá, takže mám vlasy u kořínků dorezaa a dál tmavší a nevypadá to moc dobře.

    Jinak všem díky za odpovědi.
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    ECLECTICA: ja mela take svetle vlasy a dala jsem henne color medenou + nejake koreni.... na poprve jsem to nechala kratce, ale chytlo to. Podruhe jsem barvila asi za 14 dni a chytlo to feste pevne..
    REK11
    REK11 --- ---
    ECLECTICA: já mám šampon od Henny proti lupum,ale vymyva se stejne-je fakt,ze na hlave mam hennu z DM....
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    ECLECTICA: Tahle značka má i "bezbarvou" hennu, údajně všelék (lupy, matné, slabé, mastné a jánevímjaké vlasy). Nemám vyzkoušeno, ale ani důvod nevěřit. S hennovými šampony nemám tu zkušenost, že by mě omračovaly účinkem (jak barvicím, tak posilujícím). Před pár stránkami jsem tu řešila, že přeliv od H.C. (jakkoliv a zřejmě proto, že bohužel nemá ty blahodárné účinky) mi drží líp než klasická barva. Tak třeba bys to s jeho pomocí mohla srazit na frekvenci 1x za 3-4 týdny a přitom si vlasy "hnojit" i tak.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    IDENTITY: Jojo, každý týden :) Asi zkusím přeliv, možná i šampón...
    ještě bych to ale rádaoplnila i nějakou vlasovou maskou, mám hodně jemné vlasy (po henně lepší, ale ideální to pořád není),
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    ECLECTICA: Takže každý týden rozmícháváš blátíčko? :-) Nestál by v tom případě za úvahu ten přeliv od H.C.?
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    IDENTITY: ty odrosty jsou už za týden vidět okolo obličeje a kombinaci s tím vymýváním to vypadá hloupě, s blond to přechází přes rezavou do tmavě hnědé.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam