• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    REK11: Na Palmovce nevím, ale jestli máš 20 minut k dobru, tak zkus zajet na Vltavskou. Kousíček nad ní (roh Farského a Antonínské) je obchod Natur, kde ji mají stoprocentně (a dle mých zkušeností jednu z nejlevnějších v Pze...).
    REK11
    REK11 --- ---
    tak Tetu mám fous od baráku,je velká jak kráva,ale kolem Henny neprosla ani zdaleka :-( prý nemají dealera....

    Dneska jedu kolem Palmovky, měly by tam mít v té drogérce Henne color...nevíte o tom něco? děkuji

    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    KACHITA: joj, rezavá mi chytla taky hezky, bohužel mi zpočátu chytá dorezava i ta hnědá, takže mám vlasy u kořínků dorezaa a dál tmavší a nevypadá to moc dobře.

    Jinak všem díky za odpovědi.
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    ECLECTICA: ja mela take svetle vlasy a dala jsem henne color medenou + nejake koreni.... na poprve jsem to nechala kratce, ale chytlo to. Podruhe jsem barvila asi za 14 dni a chytlo to feste pevne..
    REK11
    REK11 --- ---
    ECLECTICA: já mám šampon od Henny proti lupum,ale vymyva se stejne-je fakt,ze na hlave mam hennu z DM....
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    ECLECTICA: Tahle značka má i "bezbarvou" hennu, údajně všelék (lupy, matné, slabé, mastné a jánevímjaké vlasy). Nemám vyzkoušeno, ale ani důvod nevěřit. S hennovými šampony nemám tu zkušenost, že by mě omračovaly účinkem (jak barvicím, tak posilujícím). Před pár stránkami jsem tu řešila, že přeliv od H.C. (jakkoliv a zřejmě proto, že bohužel nemá ty blahodárné účinky) mi drží líp než klasická barva. Tak třeba bys to s jeho pomocí mohla srazit na frekvenci 1x za 3-4 týdny a přitom si vlasy "hnojit" i tak.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    IDENTITY: Jojo, každý týden :) Asi zkusím přeliv, možná i šampón...
    ještě bych to ale rádaoplnila i nějakou vlasovou maskou, mám hodně jemné vlasy (po henně lepší, ale ideální to pořád není),
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    ECLECTICA: Takže každý týden rozmícháváš blátíčko? :-) Nestál by v tom případě za úvahu ten přeliv od H.C.?
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    IDENTITY: ty odrosty jsou už za týden vidět okolo obličeje a kombinaci s tím vymýváním to vypadá hloupě, s blond to přechází přes rezavou do tmavě hnědé.
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    ECLECTICA: Já používám H.C. Ale vymývání/nevymývání barvy a odrosty jsou dvě trošku jiné věci, ne?
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Používáte někdo přípravky od Henne-Color? Zatím jsem zkošela hennu jen od nich a pak tu "věc" z DM, která mi ale nijak dobře nechytala. Barvím si vlasy z blond na tmavě hnědou a ráda bych udělala něco proto, aby se barva nevymývala, případně chytala co nejlépe (dobarvuju se každý týden, ty světlé odrosty vypadají strašlivě).
    Možná existuje značka, ktrá by mi vyhovovala ještě íc, ale nemám moc přehled, poradíte?
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    SARICEK: ta hlava, to je mozna z toho ze jsi musela spat trochu krkolomne takze mas treba prelezeny krk. Ja jsem to zkusila nedavno jednou, v noci jsem se porad budila a rano jsem byla jak zbita (pritom kdysi davno jsem to delala pravidelne pres noc a v pohode, asi jsem mivala tvrdsi spanek)
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    REK11: Lush :O)
    SARICEK
    SARICEK --- ---
    Tak hlásím, že mam obarveno poprvé hennou a maximální spokojenost s výsledkem. Použila jsem Logonu ohnivou červenou zalitou černým čajem a tak hezkou rezavou jsem z chemky nikdy neměla. Hodila jsem to na vlasy před spaním a ráno smyla, takže opravdu poctivá doba působení. Akorát mě kapku bolí hlava :-/...
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    WITCHIE: jj koukam na to a prave na logonu jsem uz i koukala predtim. Ale na odstin Sahara... coz je prasek, ale to by mi nevadilo...pze zas prave vylozene tmavy vlasy nechci, cehoz bych se u nugatu obavala :) kazdopadne diky za tip...
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    KACHITA: je to ta rada Logona Color Creme. Mne udelal oriskovou odstin Teak, ale mela jsem dost sedivy vlasy. Na nesedivych by to asi chytlo tmaveji. Ale maji jeste dalsi odstiny - treba nugatove hnedou a jeste jine. A nebo pak maji klasicke praskove, zkus se temi odstiny probrat zda najdes neco co by Ti sedlo. Na krabickach pak maji zobrazeny priblizny vysledny odstin.
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    CERNY_KOCOUR: ja si myslim, ze to vliv ma. Dokonce mi to rikala i pani, u ktere jsem hennu kupovala... a taky pry perfektne chytne pri uplnku (precijen carodejnice vedely sve a bylinky se taky sbiraji hlavne pri uplnku, maji pak vetsi silu (a nejen bylinky:) ). Ja osobne, kdyz jsem si kolem uplnku (nevedomky) barvila hennou (podruhe), tak mi to chytlo perfektne a drzi do ted (viz predchozi prispevek:)
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    KACHITA: oriskovou dela Logona - v tube uz pripravenou.
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    ahojda zensky.. jak to tu ctu, tak vam asi trochu zmenim tema :)
    pouzila jsem 2x henne color medenou, puvodni barva vlasu byla mysi blond, spis do hneda... no chytlo mi to dobre, ALE henna se mi vubec nevymyla, drzi se to jak zidovska vira, coz mi nevadi, jen zacinaji byt videt odrosty. Tim, jak ta medena barva vybledla, tak se z toho stala fakt pekna svetle hneda, kterou bych rada zachovala.... proto mam strach na to dat zas medenou, aby mi to nezoranzelovelo... nemate nekdo zkusenost? Nebo radu na nejakou oriskovou barvu, popr. co pridat za bylinky? Googlim jak se vzteklinou a porad nic co by mi vyhovovalo... snad zatim jen DMkova orechove plava, ale s DM nemam zkusenot.... budu rada za jakoukoliv radu, napad, pripominku :)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    CERNY_KOCOUR: Tak u řas a obočí to být asi může, protože se obměňujou častěji než vlasy a dovedu si představit, že ti budou v období kojení růst ne/kvalitnější. Na vlasy a chlupy hormony vliv stoprocentně mají, když jsem začala brát HA, zachlupatila jsem se pěkně:-) Ale celý vlas prostě nemůže během MS najednou změnit celý povrch, to mi hlava nebere.

    Já se hennou při menstruaci barvila docela často, ještě před braním HA. Měla jsem fakt bolestivý průběh, takže jsem seděla doma a byla to vhodná chvíle na nabarvení, protože člověk se zabalil do něčeho teplýho i s hlavou. Fakt jsem si nevšimla, že by barva byla nějaká jiná. Henna prostě někdy chytne jinak, ačkoliv uděláme všechno tak, jak to děláme vždycky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam