• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    TURMAWEN
    TURMAWEN --- ---
    Máte někdo zkušenosti se značkami Henné El Cahira či Henné Masria Rapide? Tu první jsem včera zkoušela (měla jsem to hlavě hodku, na zkoušku) a mám po ní desně elktrické vlasy:/ Oboje jsem objednávala z HenneColor v domění, že mi i příjdou od té značky a přišlo tohle, byla jsem líná to vracet tak jsem to zkusila-
    A ještě dotaz, jakou ředíte kávou? Jestli třeba z presovače..
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    ELODY_MELODY: No, je fakt, že moje kamarádka - přírodní blondýna - si dala na vlasy blond hennu a byla jak kuře.
    ELODY_MELODY
    ELODY_MELODY --- ---
    jinak blond henna pro me byl des, protoze mi to chytlo desne zlute a vypadala jsem jak odbarvena cikanka. pravda, ze se to pak vymylo a nebylo to tak kriklave, ale uz jsem nemala odvahu to opakovat. blond se da docilit jedine odbarvenim, pak se jim da doprat vitaminova bezbarva henna, ktera da ty vlasy pekne do poradku, ale problem nastane, pokud budes chtit zase odbarvovat, protoze obaleny vlas je tlustci a peroxid musi prekonat vetsi barieru. navic odbarvovani probiha ve fazi cervena-oranzovozluta-blond, takze pokud to smejes z hlavy driv, tak taky muzes skoncit jako pomeranc. proto
    kadernice nemaji hennu moc rady
    ELODY_MELODY
    ELODY_MELODY --- ---
    RADUS: promin, ale to je fakt pitomost. vlasy zesvetlis jedine odbarvenim, protoze potrebujes ten pigment dostat z vlasu pryc. Ani klasickou barvou se nedostanes na svetlejsi odstin, takze od henny, ktera vlasy obaluje, to nemuzes cekat ani smykem. Cim tmavsi vlasy, tim mene se da hennou docilit vyraznejsi barevne zmeny. Nejlepe to samozrejme chyta na odbarvene vlasy (vlas je otevreny a lepe se na nej henna nabaluje) a pak na prirodni svetler, kde je odstin hodne vyrazny a da se docilit ruznych barev. problem by mohl byt u cerne, kde je ten rozdil uz hodne velky, ale to jen dedukuju, protoze nemam vyzkouseno. kazdopadne s kazdym opakovanim barva chyta vice/tmavne, protoze se vrstvi
    IKA
    IKA --- ---
    TURMAWEN: kazdy ma ine vlasy, mozes pouzit rozne postupy a rozne kvalitnu hennu - takze vysledok sa proste neda vopred odhadnut.

    (ale mozes to vyskusat vopred na pramienku.)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    TURMAWEN: Tak to by ti mohlo chytnout hezky hnědočerveně.. spíš na světle.. Já sice nemám zkušenost přímo s Henné color, ale barvila jsem teď nedávno Lush Caca Rouge na tmavohnědé vlasy a chytila mi krásná měkká načervenale hnědá s ohnivými odlesky na slunci :) a taky ty vlasy po Lush krásně voní..
    Každopádně na místa, kde ti vylézá ta blond to chytí výrazněji a pak taky u hlavy..
    TURMAWEN
    TURMAWEN --- ---
    NIGHTFURY: prostě hnědá:))
    TURMAWEN
    TURMAWEN --- ---
    hnědou.. s vymývající se červenou, která už není moc vidět, jen odlesky. A trochu mi vylejzá blond (před rokem jsem byla odbarvená), ale jen minimálně..
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    TURMAWEN: U henny hodně záleží na výchozí barvě vlasů.. jakou máš?
    TURMAWEN
    TURMAWEN --- ---
    Prosím o rady, planuji obarvit vlasy hennou. Nejlépe na červenozrz, ale ne zas moc výrazně.. Přemýšlim o koupi ohnivě červené Henné Color, co myslíte?:) Známá ji měla a ta barva se mi celkem líbí..
    RADUS
    RADUS --- ---
    AETHER: ja si to myslela že to nebude jen tak :) ale vyzkoušela jsem ... :) ale dík
    AETHER
    AETHER --- ---
    RADUS: a to jsi na vlasy predtim barvene hennou na mahagon dala hennu na blond? ja se omlouvam, to me ani nenapadlo, to bych Ti rekla rovnou, ze to vubec nebude fungovat, na to jedine kyslicnik a i ten musis aplikovat dele nez obvykle (ale musi se dat pozor, aby se vlasy nespalily)
    RADUS
    RADUS --- ---
    tak po 4 hodkach žadna změna :( škoda... tak příště možná černá :)
    RADUS
    RADUS --- ---
    dělam pokus přebarvení z mahagonu na blond.. tak jsem zvědava :) nemate někdo zkušenost? teda barvim jen čast hlavy tak se to když tak zamaskuje :) ale myslim si že změna nebude asi moc velka...?! každopadně podam info..
    MAGI
    MAGI --- ---
    BESSAYA: já mám mnohem lepší zkušenost s tou vitamínovou :)
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    dívala jsem se na stránky kde mají hennecolor, a moc nechápu, jaký je rozdíl mezi dvěma druhy barvy na vlasy co tam mají - vidím jediný rozdíl, a to je 10g... Nevíte? Myslím tyhle dva druhy http://www.hennecolor.cz/index.php?template=p_barvy.html
    REK11
    REK11 --- ---
    IDENTITY: ale to už osobně :-))))
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    REK11: Jen abys mi pak "pěkně nepoděkovala" :-¨)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam