• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    TURMAWEN
    TURMAWEN --- ---
    SARICEK: já si dávám kokosový olej každý den na noc na konečky, podle mě nejlepší způsob;)
    SARICEK
    SARICEK --- ---
    máte zkušenost s kokosovým olejem jako zábalem na vlasy? Mám svoje vlasy suché, po barvení hennou snad víc než dřív, ale u kořínků se mi mastí tak za tři dny po umytí. Zajímá mě spíš způsob aplikace, o účincích mám načteno :) Má se aplikovat na vlhké vlasy, asi bych to vetřela tak 5-10cm od hlavy po délce vlasů v pramenech a udělala zábal?
    Jinak nedávno se tu někdo ptal, jestli henna od logony může být na hlavě vážně jen dvě hodky - tak jsem to zkusila a chytla krásně i za dvě hodky....
    YAMA
    YAMA --- ---
    Na zítrejší jógu a BOSU pilates... Potřebuju pohyb!
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    TICHTICZKA22: no já ji tam většinou mívám i 12 :) vnikla z toho středně hnědá se zrz odlesky. kdybych nebyla líná, dám sem fotku
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    TICHTICZKA22: já si hennu běžně dávám na hlavu na celou noc, 10h minimálně...
    TICHTICZKA22
    TICHTICZKA22 --- ---
    HOUSEFLY: tak tomu snad ani nevěřim :) ! Tohle všechno jsem tam taky dávala a výsledek byl pořád s velkou částí zrzu, ale kakao jsem teda nestihla, už jsem si dala chemku :/ a lituju :) osm hodin dobrá prda, někdy příště teda zkusím tvůj postup
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    STARAKRYSA: "Velmi světlé místo" je bohužel podmínka, kterou nemůžu splnit :(
    STARAKRYSA
    STARAKRYSA --- ---
    hehe uz jsou zasazena...koupila jsem je tady : http://www.semena-osiva.cz/henna.html
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    STARAKRYSA: Jůů :) Tak dávej prosím průběžně vědět, to mě zajímá.
    STARAKRYSA
    STARAKRYSA --- ---
    taxem si koupila seminka henny :) jsem an to zvedava co z toho vyroste:)
    UHLIK
    UHLIK --- ---
    IDENTITY: Diky, pokusim sa tam niekoho vyhnat :-))
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    HESA: Co třeba tohle? IDENTITY:
    HESA
    HESA --- ---
    Ahoj, neporadil byste mi nekdo kde v praze koupit kvalitni hennu na vlasy? Jinou nez tu Henna ve stribrne krabicce ktera je sice v dostani k kazde dm ale vubec nechyta...
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    tak jsem zkoušela dávat do hnědé henny z dm různé přísady, abych potlačila tu zrz a povedlo se. připadala jsem si jako pejsek s kočičkou :D
    henna, voda, olivový olej, citrón, vejce, černý čaj, kakao, sladká červená paprika - hodina na topení a dalších 8 na hlavě
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    UHLIK: Vltavská - stanice metra, takže Holešovice (Antonínská) je správně.
    UHLIK
    UHLIK --- ---
    IDENTITY:Ked som si do map hodila Vltavskou a Antoninskou, tak mi vyslo, ze Vltavska je na Smichove a Antoninska v Holesoviciach... tak neviem :-)
    RENGIE
    RENGIE --- ---
    Tak jsem minulý týden poprvé použila Henné color (hnědou) a vlasy jsou po ní hezčí, ale barva mi skoro nechytla. Napadlo mě, že bych smíchala hnědou a černou, má to někdo ozkoušený ?? Bojim se, aby to nebylo zase moc tmavý nebo jenom černý....
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    Vltavskou doporučuju já :-D Není to přímo na Vltavský, ale asi tak 3 min chůze z Vlt. nahoru, v Antonínské. Bio krámek s nejlevnější henné color v Praze. (O výběru další kosmetiky ani nemluvě.)
    Hodně mastným krémem nemažu, mažu prostě krémem a stačí to, rozhodně se to pak běžnýma odličovacíma prostředkama dá smýt.
    JESTERKA_AIENE
    JESTERKA_AIENE --- ---
    VOKURKA182 , HITOMI: já se teda krémem nemažu, obvykle po nanesení otřu hadříkem zamazané čelo, krk a uši z nejhoršího. A mívám tak do druhého umytí trochu naoranžovělou linii podél vlasů, ale žádná hrůza - okolí si toho obvykle ani nevšimne.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    VOKURKA182: henne color prodavaj v nejakym bio kramku na vltavsky :)
    a je dobry si namazat celo, usi a krk nejakym hodne mastnym kremem, pak by cloveku ta barva chytnout nemela :) ale ja na to obvykle zapominam, barvim pres noc a vzdycky se to smeje :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam