• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    TICHTICZKA22: I Logona Color Creme - odstín nugát byl dozrz?
    TICHTICZKA22
    TICHTICZKA22 --- ---
    HOUSEFLY: hele já už jsem to tu také řešila, už mám odzkoušíno snad všechny hnědé co existujou (logona, DM, Hennecolor, las cacas....atd) a všechny do zrzu.... s tím tvým bohužel nemám zkušenost, takže neposloužím, ale dost by mě to teda zajímalo
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    Barvila jste se některá odstínem Sahara od Logony? Jak vám chytnul? Je to spíš hnědé nebo do zrz?
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    HOUSEFLY: nahod slozeni, jinak se da tezko rici kolik je tam henny a jak moc se ji dava prostoru.
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    co říkáte na barvu hennaplus? Je tam vůbec něco z henny? Včera jsem ji koupila za nekřesťanský peníz. Konečně studený odstín hnědé. Nicméně i tak mi vadí, že je to chemie. Jak je to s logonou? Dá se vůbec docílit studeného odstínu? Mám zkušenost s dm snad všech hnědých odstínů, hennecolor a s ničím nejsem spokojená
    SIMRALKA
    SIMRALKA --- ---
    WITCHIE: Díky. Zkusím černou Henné color (možná s kakaem?) a budu doufat v tmavě hnědý výsledek:)
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    SIMRALKA: ja to ted mam trochu komplikovanejsi, protoze na sedive a bile vlasy uz bezna smes nezabira. Kazdopadne kdyz jsem mela vlasy jeste sedohnede, tak jsem pouzivala normalne tmave hnedou od Logony kdyz jsem chtela tmave hnede, a cernou od Logony, kdyz jsem chtela tmavsi (byla to spis hodne tmave hneda. kdybych chtela uplne cernocernou, prisypala bych k tomu jeste trochu indiga, treba Urterkram ho myslim prodava). V kazdem pripade nepouzivat indigo samotne, pokud nechces mit vlasy do modra.
    SIMRALKA
    SIMRALKA --- ---
    WITCHIE: Děkuju za odpověď:) U henny je to vždycky bez záruky, základním pravidlem je překvapení a experiment, jak jsem už pochopila:-D Zajímalo mě právě, jestli je tu někdo, kdo někdy použil Henné color odstín černá? (vím, že černá henna neexistuje;)
    Totiž trochu pochybuju, že mi to chytne úplně černé, ale kdyby jo, tak se tomu bránit nebudu:)
    A co používáš za směs henny a indiga? A chytá ti to opravdu černě?
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    SIMRALKA: je to klidne dost mozne, ba i pravdepodobne (ze ten rozdil spoji). Ale nezaruci ti to nikdo :) [konkretne s touhle zkusenost nemam, ale (upresnuju, protoze cerna henna neexistuje) s cernymi prirodnimi barvami (=smes henny a indiga) ano]. Muzes klidne zkusit i nejakou tmave hnedou, treba bude na to sjednoceni stacit (jestli chapu spravne ze chces tmave hnede, a nikoliv cerne vlasy)
    SIMRALKA
    SIMRALKA --- ---
    Milé nyxohenna uživatelky, poraďte prosím. Mám za sebou během posledních tří let éru červených chemických barev, následně jsem přešla na hennu (Henne color-mahagon), s kterou jsem opravdu spokojená. Ale chtěla bych se na chvíli vrátit ke své tmavě hnědé barvě vlasů. Jakou máte zkušenost s Henne color černou? Je možné, že spojí rozdíl zbytků červené a hnědých odrostů (asi 10cm)? Předpokládám, že hnědá henna by mi stejně udělala zrz, tak chci zkusit právě tu černou. Co vy na to?:)
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Může se henna nechat odležet třeba i 36 hodin?
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    Holky, nevíte, kde v Brně prodávají barvy na vlasy od Logony? Když Omegu ted zrušili? ... a eshop nechci kvůli drahýmu poštovnýmu... :(
    konkrétně bych ráda tuto:
    Příroda shop.cz | Logona Color Creme nugátová hnědá
    Příroda shop.cz | Logona Color Creme nugátová hnědá
    http://www.prirodashop.cz/detail.php?zbozi=2628668
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    BUBLANINA: ono primo na slunci to jde i tak trosicku do zrzava, ale jinak potvrzuji, ze to jde! mne se teda zadarilo s hennou od Lushe.
    BUBLANINA
    BUBLANINA --- ---
    Ahoj holky, já se teď také barvila a ač už jsem v to nedoufala, že zase nebudu zrzavá, tak nakonec nejsem:) To je poprvé:) Dřív jsem používala jen henu z DMka, podle referencí tady jsem si zkusila koupit Henne Color, ale pořád jsem byla zrzavice. Teď naposledy jsem si říkala, že už je mi to jedno, něco tam naplácám, jako kůra dobrý a barva ať si je jaká chce. Zbyl mi ještě z DMka jeden pytlík černé a jeden hnědé a pak Henne Color taky půlka černé a půlka hnědé. Všechno jsem smíchala, odvařila hřebíček a celou skořici, tou vodou jsem to zalila, přidala papriku, jeden vymačkaný citron a kokosový olej, naplácala na vlasy, přikryla igelitem, kulichem a spala v tom do rána (což tedy dělám normálně). A vylezla z toho krásně tmavě hnědá, konce jsou teda tmavší, ale v práci mi to pochválili, že to prý vypadá zajímavě. A i teď asi po čtrnácti dnech je to stále hnědé, jen to trošek zesvětlalo, ale zrzavá je pryč:) Tak můžete zkusit:) Ale jak říkám, je to první pokus, tak nevím, jestli to byla souhra náhod nebo se opravdu touhle kombinací konečně zbavím zrzavé barvy:)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    IDENTITY: Tím bych si nebyla tak jistá. Touhle značkou jsem se barvila tři roky, než jsem zjistila, že se dá henna pohodlně sehnat i jinde a rozdíly byly v šaržích. Z jednoho pytlíku mi to chytlo krásně a nevymývalo se to, z jiného nebylo na vlasech pomalu nic vidět. Holt nestálá kvalita.
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    _AMBRA_: Tahle bude vymytá raz dva :D
    ULILIA
    ULILIA --- ---
    _AMBRA_: Ak si farbila vcera, tak urcite pred nejakymi dalsimi farebnymi zmenami este par dni pockaj. Henna je vzdy najziarivejsia tak prve dva dni, ale farba sa cca. tyzden po nahennovani este meni, oxiduje a stava sa menej napadnou, resp. viac splynie s povodnou farbou vlasov.
    Zalezi aj na tom, kolko vrstiev henny uz na vlasoch mas, ak len tuto jednu, mohla by sa casom vymyt. Udajne ju pomaha stiahnut aj zabal z jogurtu, ale vyskusane to nemam.
    AETHER
    AETHER --- ---
    _AMBRA_: hele zrzky jsou vesmes velmi oblibene:) jinak ta henna, co nabizis, mne osobne treba vubec nechytla, to mas celkem stesti;)
    _AMBRA_
    _AMBRA_ --- ---
    AETHER: já už si na tu novou identity zrzky začínám nějak zvykat ...(nic jiného mi nejspíš nezbývá:), mám to dost zářivé, takže to barvené tužidlo asi nepřebije:/


    CERNY_KOCOUR: nj, jenže, když já tu hennu napatlala včera...to by mi možná zezelenalo...počkám ještě nějaký čas, nyx-kadeřník mi poslala své číslo, takže to ještě proberu s ním, a třeba mě nějak zázračně zachrání:))

    každopádně mám ještě balíček a půl téhle henny, takže, kdo chce, ať písne adresu, ráda zašlu.)
    ELZEE
    ELZEE --- ---
    ahoj vsem, dovolim si maly spam..
    kdyztak me smazte. levne striham, barvim hennou.
    [ LOOKING FOR WORKSHÁNÍM PRÁCI: KADERNICKE PRACE / PRAHA ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam