Ahoj holky, já se teď také barvila a ač už jsem v to nedoufala, že zase nebudu zrzavá, tak nakonec nejsem:) To je poprvé:) Dřív jsem používala jen henu z DMka, podle referencí tady jsem si zkusila koupit Henne Color, ale pořád jsem byla zrzavice. Teď naposledy jsem si říkala, že už je mi to jedno, něco tam naplácám, jako kůra dobrý a barva ať si je jaká chce. Zbyl mi ještě z DMka jeden pytlík černé a jeden hnědé a pak Henne Color taky půlka černé a půlka hnědé. Všechno jsem smíchala, odvařila hřebíček a celou skořici, tou vodou jsem to zalila, přidala papriku, jeden vymačkaný citron a kokosový olej, naplácala na vlasy, přikryla igelitem, kulichem a spala v tom do rána (což tedy dělám normálně). A vylezla z toho krásně tmavě hnědá, konce jsou teda tmavší, ale v práci mi to pochválili, že to prý vypadá zajímavě. A i teď asi po čtrnácti dnech je to stále hnědé, jen to trošek zesvětlalo, ale zrzavá je pryč:) Tak můžete zkusit:) Ale jak říkám, je to první pokus, tak nevím, jestli to byla souhra náhod nebo se opravdu touhle kombinací konečně zbavím zrzavé barvy:)