• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    KRISTY: třeba děvčata ví, ale já jsem se s fungující černou hennou nesetkala... také by mě zajímalo, jestli něco takového je, docela ráda bych to taky zkusila :)
    KRISTY
    KRISTY --- ---
    ahoj holky, chci se zacit barvit hennou a potrebuju poradit:

    1/ asi 10 let si na vlasy davam cerny/cernohnedy barevny prelivy (Schwarzkopf color shampoo) - ted jsem se dlouho nebarvila (asi pul roku), tzn. mam to docela odrostly (moje barva je neutralne hneda) - muzu na to dat Hennu?

    2/ potrebovala bych mit vyslednej osdtin hnedo-cernou, ale rozhodne nechci za zadnou cenu cerveny nebo oranzovy odlesky. doporucite mi nejakou znacku/odstin prosim?

    moc diky za rady:o)
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    Dobrý den :)

    Tak mám na hlavě henu a jsem zvědavá jak to dopadne. Vyzkoušela jsem nepálský postup barvení, tak pak dám vědět...
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    KACHITA: chytlo to celkem do oranzova, vypadalo to celkem hezky ale hend se to vymylo:( fotku nemam bohuzel, snad priste
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    BOSSORKA: jak ti prosimte chytala sahara? Nemas treba fotku + popis puvodni barvy vlasu? Ja po ni hone pokukovala jeden cas, ale obavy z oranzove mne vzdycky odradily :)
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    BOSSORKA: Já mám lepší zkušenosti s Henné color, jakkoli složením není tak košer. Ale je to fakt strašně různý. Můžu bejt jedna z tisíce, která s ní má špatnou zkušenost ;)
    STARAKRYSA
    STARAKRYSA --- ---
    BOSSORKA: hele zkousej, ja taky zkousim a ne kazda mi chyta...ono jde o to to taky dobre namichat...
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    STARAKRYSA: mozna mi to chytlo min, pze je mám barvený chemkou... no musím zkoušet a zkoušet a nechat si to ais na hlave dyl...
    STARAKRYSA
    STARAKRYSA --- ---
    BOSSORKA: logona je kvalitnejsi a podstatne drazsi, musis vyzkouset...ja barvim hennou z prodejbylin.cz (kg me stalo 500) a barvi hezky. halvne chyta dobre na jiz henovany vlasy....cim vic henuju tim lip to vydrzi...
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    Henne Color nebo Logonu? Nevíte, kde v Brně prodávaj tu Henne Color? ... barvila jsem se logonou - odstín sahara... a mám pocit, že se mi ta barvy po týdnu vymyla :((( Tak chci zkusit něco jiného...
    PERTAKOIN
    PERTAKOIN --- ---
    STARAKRYSA, IKA: Díky, přesně v to jsem doufala :)
    Pár let jsem hennu nepoužívala a předtím ještě ke všemu hennecolor, tak to v tom ani nevidím, ale kamarádka říká že to moje je jemnější a zelenější než co ona pouřívá od arabášů ze Spálený, tak to možná bude celý ten rozdíl, jemnost mletí a kvalita + navíc čerstvost.
    IKA
    IKA --- ---
    PERTAKOIN: ta na telo by (teoreticky) mala byt dokonca kvalitnejsia.
    STARAKRYSA
    STARAKRYSA --- ---
    PERTAKOIN: podle me je to to samy, stejna rostlinka rozemleta, rozdil je pouze v priprave masky - pasty...
    PERTAKOIN
    PERTAKOIN --- ---
    Když jsem dostala z orientu dovezený pytel henny, která je podle obrázků na pytli určená na malování, tak je mi na vlasy k ničemu? Zkoušel jste někdo použít hennu na malování k barvení vlasů? Nevím jaký je v nich vlastně rozdíl.
    ALINQUA
    ALINQUA --- ---
    zdravím barva úspěšně na hlavě, vlasy drží díky bohu=D..uvidíme jak dlouho to vydrží aby ta barva nebyla po prvním mytí dole ale snad ne=)...když se barvilo sem tam se jí nechtělo chytit ale nakonec to vzdala a naprosto v pohodě..spokojenost=)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    ALINQUA: driv ti ty vlasy vypadaj z tech stresu okolo :)))
    ALINQUA
    ALINQUA --- ---
    Dobře=D...přítel už si ze mě dělá srandu, že prý mě bude mít rád i plešatou ale takovou radost mu tedy neudělám=D.. snad to dobře dopadne...;)..děkuju=)
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    ALINQUA: V letáčku se jenom jistěj, aby byli co nejvíc blbuvzdorný. Po půl roce je to úplně v pohodě.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    ALINQUA: nesmi se to chemkou barvit tesne po barveni hennou, s odstupem cca 2,5 mesicu a vice je to uz urcite v poradku :) opravdu se toho nijak bat nemusis.
    ALINQUA
    ALINQUA --- ---
    HITOMI: já fakt nevím..někde zase čtu že tmavá na hennu chytne úplně v pohodě já jsem koupila od Garnieru Nutrisse odstin Lekorice coz je takova tmave hneda az cerna..spis cerna
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam