• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    IKA
    IKA --- ---
    PERTAKOIN: ta na telo by (teoreticky) mala byt dokonca kvalitnejsia.
    STARAKRYSA
    STARAKRYSA --- ---
    PERTAKOIN: podle me je to to samy, stejna rostlinka rozemleta, rozdil je pouze v priprave masky - pasty...
    PERTAKOIN
    PERTAKOIN --- ---
    Když jsem dostala z orientu dovezený pytel henny, která je podle obrázků na pytli určená na malování, tak je mi na vlasy k ničemu? Zkoušel jste někdo použít hennu na malování k barvení vlasů? Nevím jaký je v nich vlastně rozdíl.
    ALINQUA
    ALINQUA --- ---
    zdravím barva úspěšně na hlavě, vlasy drží díky bohu=D..uvidíme jak dlouho to vydrží aby ta barva nebyla po prvním mytí dole ale snad ne=)...když se barvilo sem tam se jí nechtělo chytit ale nakonec to vzdala a naprosto v pohodě..spokojenost=)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    ALINQUA: driv ti ty vlasy vypadaj z tech stresu okolo :)))
    ALINQUA
    ALINQUA --- ---
    Dobře=D...přítel už si ze mě dělá srandu, že prý mě bude mít rád i plešatou ale takovou radost mu tedy neudělám=D.. snad to dobře dopadne...;)..děkuju=)
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    ALINQUA: V letáčku se jenom jistěj, aby byli co nejvíc blbuvzdorný. Po půl roce je to úplně v pohodě.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    ALINQUA: nesmi se to chemkou barvit tesne po barveni hennou, s odstupem cca 2,5 mesicu a vice je to uz urcite v poradku :) opravdu se toho nijak bat nemusis.
    ALINQUA
    ALINQUA --- ---
    HITOMI: já fakt nevím..někde zase čtu že tmavá na hennu chytne úplně v pohodě já jsem koupila od Garnieru Nutrisse odstin Lekorice coz je takova tmave hneda az cerna..spis cerna
    ALINQUA
    ALINQUA --- ---
    HITOMI: tak jsem koupila tu barvu na vlasy...zas tam ale píšou malým písmem v letáčku úplně na konci nepoužívejte na vlasy barvené hennou a jinými přírodními produkty..bezva tak clovek uz nevi na cem je jestli to ted jit vratit nebo co=(...taky to nemuzou davat na krabicku ale do letacku
    ALINQUA
    ALINQUA --- ---
    BOSSORKA: Henne Color
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    ALINQUA: ja z toho mela teda vysusene vlasy vzdy jen tesne po barveni, po dalsim myti uz byly vzdycky v poradku. A pak proti tomu pomahalo holandske kakao. Ale muze se stat, ze ti to proste nesedne.
    a pouzivala jsem henne color
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    ALINQUA: a jakou značku henny jsi použila?
    ALINQUA
    ALINQUA --- ---
    děkuji všem za rady=)..já si ale vážně myslím že se muselo někde něco zvrtnout protože tak suché vlasy jsem v životě neměla a lupy také ne..ale ono se říká ne každému vše sedne a mě bohužel moc nesedla=(
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    IKA: Mně zase kadeřnice tvrdí že jak je ten vlas obalený hennou, tak že do té henny se chytá spousta škodlivin či co a že to ty vlasy taky ničí, bla bla.. Netuším jestli na tom něco pravdy je, ale skoro mi to připadá, jako kdyby dostávaly od výrobců barev na vlasy slevy za pomlouvání henny :-D Nikdy jsem neměla po chemce tak pěkný vlasy jako po henně, a to jsem kupvala docela drahé barvy na vlasy... Takže za sebe říkám henně ANO :-) Btw na hennu jsem přešla necelý měsíc po chemickém barvení a bylo to ok.
    IKA
    IKA --- ---
    ALINQUA: po pol roku by uz chemicke farby nemali sposobit nejake prekvapenia (zeleny odtien, napriklad).

    ale co sa tyka prekrytia sedin, treba si uvedomit, ze henna farbi na oranzovo, takze ak mas prirodzenu farbu vlasov tmavsiu (a sedych vlasov viac), treba este pridat napriklad indigo, samotna henna samozrejme na zjednotenie farby stacit nebude.

    jo a to, co kadernicky porozpravaju o henne, by som radsej nepocuvala.:)) (moj kadernik napriklad tvrdi, ze z nej najprv ozeleneju a nasledne vypadaju vlasy, a tak.)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    ALINQUA: zkus to a uvidis, ja taky prechazela z henny znovu na chemii a zadna tragedie se nekonala :)
    ALINQUA
    ALINQUA --- ---
    ahoj už je to půl roku co jsem se hennovala naposledy vlasy mi to sice krásně zregenerovalo ale od té doby se mi vlasy mastí už další den po umytí a strašně mě svědí pokožka hlavy hned po umytí někdy úplně k nevydržení proto bych se chtěla vrátit zpět k chemické barvě, ale mám strach že mi vlasy vypadají nebo se objeví nějaká reakce vzhledem k té pokožce hlavy, kadeřnice mi řekla že je to už dlouhá doba a že tu barvu mám zkusit. Henna prý některým lidem může tou přírodností spíš uškodit než pomoct. Máte někdo podobnou zkušenost? Mám už dost šediny, které henna nepřekryla, to je také jeden další z důvodů proč bych se ráda vrátila k té chemii. Děkuji
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    HESA: ne ne, ja praveze henne color nepouzivam. Z tech co se prodavaji v Cechach mam ozkousenou hlavne Logonu, a s tou jsem mela dobre zkusenosti.
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Mám hennu dovezenou od Manifee, u nás se sehnat nedá - hnědá barva. Fakt hnědá, s nádechem do ruda :-)po smytí to vypadalo, že vůbec nechytla, ale během dvou dnů se hezky vybarvila
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam