• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    TERRA
    TERRA --- ---
    CYLAH: Ja resim uplne to samy...jdu ale do toho, znam totiz jeden dobrej obchudek tady v Praze v centru[byliny Kindl a tam maji ruzne druhy henny i tu bezbarvou, ktere rikaji vitaminova], tak az ji aplikuju, tak nafotim vysledek a obal od produktu.
    TERRA
    TERRA --- ---
    SEDNA: Jo luxus, to mas opravdu krasny:}Ja jsem spis blond nez hnedovlasa...tuhle jsem mela a byla bozi jenze je to proste skok do jinyho typu, tkz jsem to nechala odrust
    SEDNA
    SEDNA --- ---
    _AMBRA_:
    AETHER: thle hennu pouzivam bezmala 10let a drzi.. ale jsem puvodne spis blond . ja si ji oblibila
    http://i.nyx.cz/files/00/00/04/54/454159_ae5fca1692d0188b0a3b.bmp?name=sedna.bmp
    TICHTICZKA22
    TICHTICZKA22 --- ---
    pardon ID SARICEK to mělo být pro ID
    PIKKMA:
    TICHTICZKA22
    TICHTICZKA22 --- ---
    SARICEK: už se to tu řešio, i na jiných auditkách týkajících se vlasů. Henna je prostě sama od sebe svým složením do zrzava, já se snažila taky pořád o to samé, vždy mi to chytlo do zrzu, prostě vždy, ať jsem do toho narvala bůh ví co ještě navíc. Napadlo mne od Lush, smíchat dohromady odstín Noir s Brun... výsledek by mohl být lepší??
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    po pauze jsem včera opět hennovala... a nevím, proč jsem pauzírovala...
    ale zajímalo by mě, zda nemáte zkušenosti se šampónama z henny - jestli třeba tu kvalitu vlasů pak neudrží déle? moje vlasy se hodně mastí, jsou bez života... vyzkoušela jsem toho už hodně - od citronové lavery, přes všechno možné další a výsledek žádný...
    CYLAH
    CYLAH --- ---
    Díky všem :)
    SARICEK
    SARICEK --- ---
    nemáte někdo pls. cestu do LUSHe? Jsem mimopražská a chtěla bych tu jejich hennu vyzkoušet - jen se mi úplně nechce dávat 150,- za poštovný kvůli jednomu bločku...
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    CYLAH: o příspěvek hned pod tebou se na zkušenosti s tou bezbarvou ptám, je normálně k dostání v DM a Rosmann nejméně
    SIMRALKA
    SIMRALKA --- ---
    CYLAH: Např. henné color dělá vitamínovou (bezbarvou hennu). S henné color mám dobré zkušenosti, ale bohužel jen s barvící, takže nemohu říct, jak je to s tou bezbarvou. http://www.cestaprirody.cz/index.php?productID=5777

    Jinak něco o bezbarvé henně tady už asi proběhlo. Viz např.: GRETKA
    CYLAH
    CYLAH --- ---
    NEVENA: Já jsem četla, že rostlinka jako bezbarvá henna, se jmenuje senna a má stejné účinky, jako barevná henna, ale nevím pod jakými názvy se to prodává. V tom největším dm u nás jsem byla a měli jen tyhle barvící. Nic dalšího s hennou jsem v tom oddělení nenašla. Kdysi v Rossmannu jsem si všimla šamponů s hnědou hennou, byl na tom stejný obrázek jako na krabičkách, co jsem sem dala ten odkaz, ale teď už to v sortimentu zboží zase nějak nemají a mají taky jen ty krabičky. Určitě to ale taky trochu přibarvovalo, měli to ve dvou odstínech. O henně na blond vlasy jsem slyšela. Kdybych ji někde viděla prodávat, tak bych ji třeba i vyzkoušela, ale prostě na to nějak v obchodech nemůžu narazit.

    Kdyby byl někdo ochotný najít obrázek toho produktu, tak bych mu byla moc vděčná.
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Henna barví vždycky. Existují teda henny na blond vlasy a bezbarvá henna, ale je tam jiná kytka (tuším Cassia?).
    Každopádně ji mají v DM drogerii, vedle barev, šamponů apod. Henna.
    CYLAH
    CYLAH --- ---
    Ahoj,
    omlouvám se předem, jestli to tu je už někde napsaný - nevyznám se v těch produktech, o kterých tu píšete, ale - sháním bezbarvou hennu jako výživnou vlasovou masku. V drogeriích, který běžně navštěvuju a prodávají hennu jako barvu na vlasy, žádnou bezbarvou hennu nemají a ani o ní prodavačky nešlyšely. Poradili byste mi prosím, kde se dá nějaká bezbarvá henna koupit, jak se to balení jmenuje a jaké jsou vaše zkušenosti?

    Vyzkoušela jsem před časem hennu jako zrzavou barvu na vlasy a držela jak čert, také jsem po ní měla překvapivě okamžitě mnohem pevnější a lesklejší vlasy. Teď bych potřebovala stejnej efekt, kromě změny barvy. Znáte na to nějakej výrobek s hennou?

    Děkuju :)
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    Jak je na tom regenerační henna z drogerky co do kvality regenerace? Liší se to nějak od normálních balzámů? Barvit si vlasy nechci, jen potřebují trochu zregenerovat, mám je do pasu a tak od poloviny jsou dost přesušené, zřejmě. Případně poraďte nějakou jinou značku, tipy triky etc., na profi kadeřnickou kosmetiku nemám moc peníze. Stříhat se nechci, nebo když už se na to nepůjde vůbec dívat.
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    PIKKMA: hneda henna od lushe.
    A myslim, ze je vzdycky lepsi si rozdelat hennu sama.
    Posledne jsem si koupila preliv od Henne color a jako trochu to ty vlasy obarvilo, ale take hooodne polstar a vsechny limecky :( a navic se to po par umyti stejne smeje tudiz celkove jsem z toho mela pocit, ze se to vubec nevyplati.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    tak jsem jsem se po dvou letech barveni chemkou rozhodla opet vratit k henne protoze na tech vlasech je to fakt znat :) tak jen par dotazu..
    predtim sem dycky barvila hennou jakoze primo tim blatickem odstin kastanova, coz bylo neco mezi cervenou, zrz, hnedou....
    existuje nejaky odstin henny co chyta jen do hneda bez ted cervenych odstinu? zkouseli jste nekdo od nich ty barvici prelivy? existuji i hotove hennove barvy od nejake jine firmy? nebo myslite ze jsou lepsi ty praskovy rozdelavaci? dekuji za pripadne info.. :))
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    VEVER: já mám vlasy dost tmavý, takže asi neumím odpovědět :(
    VEVER
    VEVER --- ---
    DIABOLUS: Jenom dotaz, tehle postup barví na hnědo a do zlatava? Já bych totiž dost nerada něco tmavého.
    GALTHEA
    GALTHEA --- ---
    tak jo, barva už je pryč, začíná opět henna-období!
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    NIGHTFURY: Já nedám dopustit na nic od Lush, hehe :O))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam