• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    BOBULE: curious and couriouser, ale proč ne :-)
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    BOBULE: v tomto směru nemůžu radit. jen mě zaráží ona je nějaká henna blond?
    HASSSLI
    HASSSLI --- ---
    PIKKMA: zkus smíchat hennecolor a tu z lushe půl na půl:)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    tak uz posledni hlaseni z barveni caca brun :))) Na zacatku se mi to vubec nezdalo ale po druhym umyti uz sou vlasy super jak kvalitou tak tou barvou.. pak nahodim naky foto :) takze joo henna od lushe je asi nej
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    BESSAYA: bohužel jsem neprovedla dostatečné množství barvicích sessions abych to mohla potvrdit nebo vyvrátit :-/ mám teď barvicí prázdniny.. muž vyslovil přání vidět moji původní barvu vlasů a při mých pár centimetrech je to přání splnitelné v řádech dvou měsíců...
    ale abych ti odpověděla, asi neměl. jen jsem tam tak stála nad tou směsí s hrnkem zázvorovýho čaje v ruce a řekla si.. proč ne?
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    TEEAK: a měl ten zázvor nějaký efekt? :-)
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    BESSAYA: taky dávám tak. u mě to sice pomáhá jen trošku, ale lepší než, když nedám nic.

    posledně jsem se odhodlala a nastrouhala tam i trošku zázvoru (opravdu jenom malilinkato) :-) přeci jen to na té hlavě má člověk nějakou dobu :-)
    IKA
    IKA --- ---
    RILVEN: pozri pripadne sem:

    Henna for Hair: Dye hair with henna, indigo, cassia .... safely, beautifully!
    http://www.hennaforhair.com/mixes/
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    Díky :-) Já si myslela že jde o ty malý kostičky, ale přece jen, radši se zeptám :-) A pro tu co nejčervenější barvu? Normálně jsem dávala červenou papriku a citron, je to dobrý?
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    SARICEK: jestli máš takovou, v tom případě chci tvoje vlasy :-)

    BESSAYA: já dávám na hodně krátký hodně hustý jednu kostku. ono taky záleží kolik dalších ingrediencí do toho přidáš... ale jedna a půl by měla v pohodě stačit
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    BESSAYA: Jako kostku/kostku a půl z těch šesti, které jsou v "čokoládce" :D
    IKA
    IKA --- ---
    BESSAYA: zalezi aj od toho, ako budes hennu pouzivat - ked si ju len kydnes na vlasy, a budes sa ju snazit nejak do nich zapracovat, minies jej viac, ako ked ju postupne budes nanasat na jednotlive pramienky (napriklad starou zubnou kefkou.)
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    NIGHTFURY: Jako myslíš celý ten balíček a půl? nebo kostku z toho balíčku? :-D
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    BESSAYA: Mám vlasy do půli zad - skoro do pasu a dvě kostky Lushe mi stačí tak akorát.. takže kostku, kostku a půl :)
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    Když už je řeš o henně z Lushe, teď jsem si ji koupila prvně a asi si nabarvím hlavu taky na víkend, jen jsem se chtěla zeptat, kolik z té kostky tak spotřebuju?Nějak si to zatím nedovedu představit, kolik jí mám připravit. Mám vlasy těsně nad ramena, takový trošku delší mikádo. Hennecolor jsem používala cca těch 50g prášku... Díky :-) Jo a ještě jestli chci z té caca rouge mít co nejčervenější vlasy, přidat do toho to samé co do klasické henny?
    SARICEK
    SARICEK --- ---
    PIKKMA: no já jsem nakonec podruhé nebarvila, ta barva opravdu do druhého dne ještě pracovala a o něco ztmavla. Na té části vlasů, které jsou už moje, to udělalo pěknou službu (dřív jsem mívala peroxidem vyžranou blond, už se těšim, až to úplně odroste, protože ta část vlasů je vážně zářivá vždycky a přechod je prostě patrný i po čerstvém obarvení).
    Ta mastnota je hodně nepříjemná, ale mam podezření, že hřívě prospěla. Příště teda budu barvit na víkend, abych pak neběhala v práci jak s několikadenním friťákem... Na objem je určitě lepší prášková, ale u mě to zase bylo za cenu suchých vlasů (opět ty zničené peroxidem)... Mně by jen zajímalo, jak má ten Caca Marron vlastně "správně" vypadat.. vím, že je to indivduální, ale z toho popisu jsem předpokládala právě středně hnědou s teplým nádechem do zrz či červena. Zatímco já mam takovou mírně tmavší rezavou.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    SARICEK: s tou mastnotou sem taky prekvapena.. driv sem barvila hennou od hennecolor a vlasy byly takovy hrubsi, nadychanejsi, min se mastnili a byly takovy vic cuchavy (coz je u me zadouci protoze jinak mam hladky rovny jemny vlasy) ale po henne od lushe byly mastny uz druhy den a nejaky zazraky s objemem taky nepozoruju :/ ale zas se mi libi ten odstin - u hennecolor chytali vsechny vicemene stejne do zrz :) tak jaaa nevim.. zkusim to mozna taky jeste jednou a uvidim co to s vlasama udela.. kdyztak prejdu zas na hennecolor
    RILVEN
    RILVEN --- ---
    A co nějaké fotky oblíbených a povedených odstínů? Kolik podob henna má...? :-)
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    PIKKMA: zalezi na tve puvodni barve, mne to vyslo tmave ale vlasy mam o sobe hnede

    SARICEK: nechej vic nez 3h
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    mam doma hnedou hennu od lushe, este sem ji nezkousela.. nevite chyta spis svetle hneda nebo spis tmava?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam